Erkek İnfertilitesi morfoloji ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim benim elbetteki var caresi.biz yillarca bekledik 3.5 sene her ay aglayarak gecti.ilk defa morfolojiyi duydugumuzda doktorlar bunun bi ilaci olmadığını soyleyip geri gonderdi.sonra arastirdik kadinlar kulübünde bi basliktan yola cikarak sayiyi artirmaya çabaladik.hrm sayi artti hem morfoloji 0 dan 5 e yukseldi.tam asilamaya gidecekken dogal yolla hamile kaldim.

keciboynuzu kürü, proxeed plus,her sabah ac karnina birer tane zeytinyaginda bekletilmis incir,bi de esim arastirdi antioksidan destegiyle uc ay icerisinde duzeldi degerler.yillarca bi turlu duzenli bi arastirma yapmadik.cok yorucu ve stresli bi isi vardi.hersey ustuste ters gidiyordu.sonra artik soz verdik.dikkatli beslendik.ikimiz de kilo verdik.Allah in izniyle15haftalik hamileyim

kaan aydosu eylul ayinda aramistim.subat ortasina randevu alabilmistim.antioksidan tedavi icin.ama esim arastirdi.tek tek hangi vitamin neye iyi geliyo diye.insallah kendisinden alip yazicam.simdi yanlis veya eksik yazmak istemiyorum.cok sukur oldu.Allah sizlere de nasip etsin insallah.kimse o aciyi cektirmesin.bana da saglikla kucagima almayi nasip etsin.amin

bi de kizlar evicap 200ml kullandi.gayet uygun bi fiyati var.proxeed biraz pahali.ama tabi tedavi gormrktense buna deger.140tl paketi gunde 2tane iciliyo

bunlarin hepsini toparlayip yazicam.gunluk ne yedi ne icti diye.ama kesinlikle esleriniz doktora da sorsun yan tesiri var mi diye.mesela bi donem benim esimin bağırsakları bozuluyodu ama bilemedik hangisinden kaynakli yazik hepsini yedi icti..bi de sogara alkol yok biliyosunuz.olabildigince azaltsin.bi de kullandigi vitaminlerle birlikte spor yapmasi gerekiyo ki gaydasini daha cabuk gorun.benim esim biraz gec basladi.iki ay ilaclari kullandi.sonra bir ay kadar yarim yamalak spora gitti.sonra ben asilamaya gidicem dayanamiyorum derken mucize gerceklesti

kizlar herseyden onemlisi esiniz ornek vermek icin devlet hastanesine gitsin.ozellere gitmeyin.benim esim dr a gitmemek icin yillarca direndi.artik benim psikolojimin tamamen coktugunu ve kacacak yer kalmadigini gorunce uc yil aradan sonra tekrar ornek vermeye gitti.sonucu bi gorduk.yikildik resmen.arkadasimim tavsiyesi uzerine ozel koklu bi hastaneye gittik.guya tek tek bakip herseyi detayiyla yaziyolarmis.resmen 0 morfoloji ve %93bas anomalisi sayi dusuk dediler.sonra esime israr ettim.devlet hastanesine gidelim dedim.kanuni sultan suleyman eah ne gittik.orda verdigi ornekte morfoloji 1 çıktı nefes aldik sayi da daha yüksekti.sonra orada bi uzman var infertilitede.ozele gitmenin sakıncalarıni bi guzel anlatti.bu sirada her gun k.boynuzu kaynattik.kizlar lutfen tastamam saracoglunun tarif ettigi gibi yapin. 3dk kaynatin.daha uzun sure kaynatinca bronsite iyi geliyor.3dk olan sperm icin.hepsinin saatine ozen gosterdik.nolur biraz disinizi sıkın.hic zor degil.hicc.sizler de bu surecte z.yaginda incir yiyin ac karnina.o da bi mucize.halis z.yagi alin bi kucuk sise.ben memleketten gelen minik ecis bucus incirleri koydum.bende problem yoktu.tupler acikti.rahattim yani.sdc esimde sayi cok az ve morfoloji 0-1-4-5 cikmisti.sayi devlete verdigimiz son ornekte 63milyondu.saka gibi.ama gercek.maalesef yedigimiz ictigimiz herseyhava kirliligi stres fazla kilo..hele o asitli icecekler..kolayi tamamen biraktik.evimize sokmuyoruz.onu da icmeyin.bence insanlari kisirlastiriyor.
ama size sunu soyliyim imkansiz degil cok zor da degil.dsc gereken ozeno gosterin yeter.sakin umidinizi kaybetmeyin.ben artik son hadde gelmistim.asilamaya gitmek i in esimle kavga ediyodum.gelmiyodu.bi ay daha sabret diyodu.o ay grip oldum.bi hafta sonra asilamaya gidicektim.kafaya koymustum.oturdum agladim dr bu halimle tedaviye başlamaz diye.ilac alerjim de var.iyilesmem cok uzun suruyo hic bisey kullanamıyorum.o ayi da kacirdim diye aglarken meger hamileymisim bagisikligimi dusurmus bebek sonra hasta olmadim.sonra tabi yillardir defalarca gecikmisti adetim.kendimi sıkıyorum yarin olur derken esim bi test al dedi.tabi ben asla inanmiyorum ama ne hikmetse her ay test alip negatifi gorunce bes dk sora adet oluyodum.alayim da negatifi gorup kendomi serbest birakayim dedim

ucuz testlerden aldim. ikinci gunuydu gecikmenin.silik bi cizgi cikti.aldim attim testi bozuk bu dedim.hsni bizim cocugumuz olmuyo ya..sonra iki test daha yaptim.onlarda da hafif bi cizgi.esim hamilesin iste diyo ama.ben kabul etmiyorum testler bozuk diyorum.sonra pahali nolan erken gostereni aldim.sonuc cam gibi iki saniyede cikti.titremeye basladim.esim geldi yuzume bakiyo.test yaptigimi biliyo.sonuc ne diyo.annrmlerdeyim.kimseye bisey diyemiyorum.onlar da umitlenip uzulmesin diye.esime kapiyi actim.yuzune baktim.gulduk.ikimzin de elleri titremeye basladi.saat 11e kadar orada oturduk.herkes konusuyo ama biz hic bisey anlamiyoruz duymuyoruz.ikide birde gozgoze geliyoruz.neyse kalkalim dedik kalktik.eve gittik.sonra bu gece uyuyamayiz.bu teste de guvenemeyiz.gidip kan verelim dedik.12de gittik.gece ikiye kadar oralarda dolandik.ikide sonuc cikti hamileyim.nobetci doktor dedi ki hsmilesiniz.esimle ben kalakaldik.kadin da uzuldu istemiyorsunuz galiba dedi.yok dedik biz nerdeyse 4yildir bekliyoruz...sonra eve geldik.o gece hic uyumadik.6tane test yaptim tam.hic birine inanamadim.aslinda inanamayacak bisey yokmus kizlar.hepinizin olucak Allahin izniyle.bunu o kadar rahat ve inanarak soyluyorum ki.ama siz de rahat olun.gercekten olucak.morfoloji sayi hiz...bunla

hepsinin caresi var ve cok basit.sdc dikkatli ve ozenli beslrnerek.spor yaparak.zaten benim esim hep hastayim derdi usuttum midem bozuk falan.cocuk icin dikkatli olalim derken bu sikintilari da gecti gitti.saglikli yasamaya başladık.ve oldu.sizin de olucak insallah.kadinlarda sorun olanlar icin su saracoglunun kurlerini takip edin.uye olun internette bi sitesi var.mesaj atin derdinizi anlatın onlar size paket halinde yolluyo tum şikayetlerinize gore.icine neyi hangi saatte kullanacaginizi yaziyo.o da cok buyuk bi kolaylik.disarida arayip temiz temiz bulamayacaginiz urunleri gunluk paketler halinde ölçülü koyup yolluyolar.

bi de kizlar esime taa askerdeyken ustunkoru bi muayeneyle varikosel var demislerdi.bi kac dr a gitti.bitisi var dedi birisi yok dedi.sonra medipole gitti su bagcilardaki.ordaki adam bakti dedi ki sende varikosel yok.ama boyle ortalarda gezip sorarsan birisi tutar seni ameliyat eder.ona da emin olmadan varikosel var demeyin yani

öf ne cok yazdim.dert soyletirmis.eşim nobette.insallah bu aksam gelicek.o gelince sirasiyla gunluk ne kullanmis yazicam.o kiziyo.belki birilerine dokunur.biz kafamiza gore arastirdik diyo ama.siz de hem yazdiklarimi okuyun hem doktira sorun.yan tesiri olmadigina emin olun oyle uygulayin.ben hepsini kadinlar kulubunden arastirdim.Allah razi olsun.birisi detayiyla anlatmisti.vitamin isimlerini falan.esim de ordan yola cikarak arastirdi..siz de yazdiklarimi okur ona gore arastirirsiniz.aklima gelmeyen bi suru sey var.siz sorun bundan sonrasini ben anlatayim.kacirdigim unuttugum seyler olabilir

varikosel

canim varikoseli iyi arastirmadan ameliyat olmayin.ben esimin gittigi o doktorun adını bakip yazayim aksam.
bi de benim esim tam birakamadi sigarayi strese giriyorum dedi.azaltti

ay tam böyle umutsuz anımda yazını okudum canım çok iyi geldi :) eşim de ilk defa yaptırdı değerleri ekte morfoloji korkutuyor bizi bakalım. eşine sor paylaş lütfen neler kullandı

Eklentiler

• IMG-20160122-WA0004[1].jpg
    45,2 KB · Görüntüleme: 174
kızlar eşim geldi.biraz uzun ve detaylı yazıcaz.ama dediğim gibi sizler de yine her türlü yan etkilerini okuyun.bunlar vitamin olmakla birlikte alerjisi olabilir.bizler doktor değiliz sizin gibi aynı hastalıktan muzdariptik hepsini kadınlar kulübünden ve diğer sitelerden araştırıp faydasını gördük .hepsini derleyip sırasıyla yazıcaz.zaten anladığımız kadarıyla bu antioksidan tedavi için de vitaminler kullanılıyo.inşallah sizlerin de doğal yolla olucak

ay tam böyle umutsuz anımda yazını okudum canım çok iyi geldi :) eşim de ilk defa yaptırdı değerleri ekte morfoloji korkutuyor bizi bakalım. eşine sor paylaş lütfen neler kullandı
canım sonuca bakıp inşallah bildiğimiz kadarını paylaşalım

arkadaşlar öncelikle mümkün olursa kaan aydos tan randevu alın.muhtemelen ileri bir tarihe vericek çok yoğunmuş ama bu süreci de boş geçirmeyin.diğer taraftan bu yazacaklarımı da kesinlikle doktorunuza sorarak kullanın.öncelikle devlet hastanesinden androloji bölümünde bir doktorunuz olsun mutlaka.

-önce varikosel olup olmadığından emin olun.
-öncelikle bu yazacaklarımızı kullanırken size faydası olacağına inanarak kullanın.ve ayrıca şu hayatta hiç birşey için stres yapmamaya gayret edin.çünkü bu en önemli faktör
-sabah uyandığımızda aç karnına bir gece önceden halis zeytinyağında bekletilmiş birer tane kuru inciri ben ve eşim yedik.hem yumurtaya hem sperme çok faydalı.tadı da güzel.kuru inciri yıkayıp ortadan ikiye bölüp z.yağına koyup sabah çatalla süzüp yedik
-sabah aç karnına keçiboynuzu kürü.bir hafta sonra sdc gece yatmadan içicek.keçibynuzu kürü hazırladım.ilk hafta sabah ve akşam,daha sonra sdc gece.
- sonra eşim kahvaltıdan önce bir paket proxeed plus içti.
-bunları üstüste değil zamana yayarak içti.
-kahvaltıdan sonra 100 mg q enzim Q10 bol suyla içti.
-akşam yemeğinden önce aç karnına 1 paket proxeed plus içti.
-daha sonra yatana kadar geçen süre zarfında zamana yayarak bir adet evicap 200lük E vitamini,bir adet pycnogenol 30 mg içti
-gece yatmadan önce keçiboynuzu kürü içti
-sigarayı azalttı
-spor yaptı.çünkü spor yapınca daha etkili oluyormuş bu vitaminler.özellikle proxeed kullananların spor yapması gerekiyormuş
-bunların dışında herkesin de bildiği meyve , yeşil sebzeler,kuruyemiş tüketti.yalnız vitaminleri kullandığından dolayı bunları tüketirken hepsinden azar azar ve çeşit çeşit tüketmeye özen gösterdi.
-ayrıca arı sütü bal polen karışımının da çok faydalı olduğunu biliyoruz.ama bu kadar şeyin arasında kullanmadık.fazla karıştırmak istemedik.
- yalnız bunları hiç aksatmadan,hergün,üç ay boyunca eşim uyguladı.fakat bu üç ay süresince zaman zaman bağırsakları ile ilgili ciddi olmayan problemler yaşadı.özellikle bu süre içerisinde bağırsak hareketlerinin normal zamana göre fazla olduğunu söyledi.ishal vb problemler bazen ciddi neticelere sebep olabileceğinden bu yazdıklarımızın doktor kontrolünde kullanılması çok önemli.
-bütün bu yazılanların etkisi üç ayın sonuna doğru ancak gerçekleşeceğinden sabırla devam edip bu sürecin başında ve sonunda semen analizi yaptırarak kullanılanların tesirini test ettik
-tabi bu süreç ve sonuç kişiye göre değişiklik göstereceğinden yazdıklarımız sadece tavsiye niteliğindedir.biz faydasını gördük inşallah sizler de görürsünüz.ama önce sabır.

canım sonuca bakıp inşallah bildiğimiz kadarını paylaşalım
canım biz doktor olmaığımız için senin eşinin değerleri hususunda ayrıntılı değerlendirme yapmamız doğru olmayacaktır.ama eşinin değerleri eşimin ilk sonucundan daha yüksek görünüyor.bize göre düzelmeyecek değerler kesinlikle değil.

canım biz doktor olmaığımız için senin eşinin değerleri hususunda ayrıntılı değerlendirme yapmamız doğru olmayacaktır.ama eşinin değerleri eşimin ilk sonucundan daha yüksek görünüyor.bize göre düzelmeyecek değerler kesinlikle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…