MasaAllah peki gebelik elde edebildiniz mi? Yani badka sorun yoksa tabi ? Birde ozel bisey kullandiniz mi?eşimde 3-4 ayda %6 dan % 12 lere kadar çıkmıştı morfoloji
Bizimde morfoloji %2 .. Herhangi bir şey kullandınız mı.%6 dan %12 çok güzel yükselmişeşimde 3-4 ayda %6 dan % 12 lere kadar çıkmıştı morfoloji
Bizimde morfoloji %2.. Biz 2 aşılama 2 tüp yaptırdık.negatif malesef..doğal olmadı hiç. Çok yıprandık bu süre zarfında. Şimdi internetten Kaan Aydos buldum. Ona muayeneye gidiceZMerhaba kizlar esimde morfoloji sorunu var. Ilk testte %0 cikti sonra %4 cikti bu kadar artmasi mumkun degil dimi? Diger degerlerimiz orta duzeyde.Bursada yasiyoruz kime gitsek tup bebek dediler. Kafam karisik ne yapmaliyiz? Tekrar spermiogram yapilacak o kesin. Ama normal yolla hic sansimiz yokmu bu arada ocakta kurtajla sonlanan bir bos gebelik gecirdim? Ama sonrasinda hala gebe kalamadim?
Cok sevindim Rabbim kucaginiza almayi nasip etsinevet şuan 8 haftalık gebeyim
Bizde dusunuyoruz gitmeyi bakalim insaAllah bizletede gebelik nasip olurBizimde morfoloji %2.. Biz 2 aşılama 2 tüp yaptırdık.negatif malesef..doğal olmadı hiç. Çok yıprandık bu süre zarfında. Şimdi internetten Kaan Aydos buldum. Ona muayeneye gidiceZ
proteex plus ve keçiboynuzu kürü sonrada bol bol duaBizimde morfoloji %2 .. Herhangi bir şey kullandınız mı.%6 dan %12 çok güzel yükselmiş
Merhaba kizlar esimde morfoloji sorunu var. Ilk testte %0 cikti sonra %4 cikti bu kadar artmasi mumkun degil dimi? Diger degerlerimiz orta duzeyde.Bursada yasiyoruz kime gitsek tup bebek dediler. Kafam karisik ne yapmaliyiz? Tekrar spermiogram yapilacak o kesin. Ama normal yolla hic sansimiz yokmu bu arada ocakta kurtajla sonlanan bir bos gebelik gecirdim? Ama sonrasinda hala gebe kalamadim?
İlk defa nerdeyse umut veren cvp.. nasıl gebe kaldınız normal yolla mievet şuan 8 haftalık gebeyim
evet normal yolla RABBIM nasip etti hamileyim bugün 20 haftalık oldu RABBİM isteyen herkese çocuk sahibi olmayı nasip ederİlk defa nerdeyse umut veren cvp.. nasıl gebe kaldınız normal yolla mi
Malesef esim duzenli icmiyor. Kurleri yapiyoruz ama duzenli icmedigi icin birde ustune sigarayi birakmisken tekrar basladi. Bende ustune gitmiyorum. Tum hormon testleri falan yapildi masaAllahi var ama baslangic seviye varikoseli mevcut.Morfoloji için İbrahim saraçoğlu Doğal E Vitamini 200 lük olanından 2 kutu bitirsinler diyor bir de soğuk pres keçi boynuzu pekmezini sabah akşam.
Canim peki bas anomisi kacti ? Benim esimde 6 ayda 5 den 13 oldu bebis bekliorz ama bas anomisi korkutuo benievet şuan 8 haftalık gebeyim
baş anatomisi neden korkutuyor seni bizim baktırdığımız testte bas anotomisi yoktu bişey diyemeyecem oyüzdenCanim peki bas anomisi kacti ? Benim esimde 6 ayda 5 den 13 oldu bebis bekliorz ama bas anomisi korkutuo beni