canim cok iyi anliyorum kesinlikle yasayan bilir ama cokta uzme. Inan ben her adet oldugumda sukrediyorum en azindan benim adetlerim duzenli ya ikinizde de sorun olsaydi Allah korusun. Herkesin derdi ayri sonucta. Biz yurt disindayiz burda cogu seyi bulamiyorum. Ancak vitamin takviyelerinden yardim aliyoruz. 4-5 aydir hic test yaptirmadik sonuclar nedir nasil degismistir bilmiyorum. Ama sonucta henuz hamile olmadigima gore cokta etki etmedi sanirim. Tup bebek yaptiricaz onun icin siraya yazildik. Bakalim insallah yakin zamanda tedavimize baslanir. Insallah senin esinin de guzel sonuclari alirsiniz. Sonucta iyi doktor bulmak onemli cok sukur cozumu olan dertler bunlar. o yuzden cok kendini uzmemeye calis. Baska seylere odaklan. BEn cidden oyle yapiyorum. Kafani dagiticak seyler izle, cik dolas yuru icin bunalinca ama gene de icinde oldugun duruma saglikli olmaniza sukret. Her serde bir hayir vardir. Allah beterinden korusun de :)şimdilik keçi boynuzu ve diğer saydıklarımızı yapıyoruz 2 ay sonra arı sütü kırkkilit otu bi de dediğine başlarız. Saraçoğlu iki iki gidin diyor. Doktor ne diyecek yarın bakalık doppler çekilecek eşim, fiziki muayene ile anlaşılmadı varikosel var mı yok mu. Semen testinin de tekrarını istedi doktorumuz. Sakin olun dedi bi de
canim morfoloji degisken bisey.asla degismez sozlerine inanmayın.bizimki sıfırdan beşeyukseldi ve kendiliginden oldu.seni cok iyi anliyorum ama moral cok önemli.ben de artik aglamaktan esime degil destek olmak daha beter moralini bozuyordum.bizim ilk ornekte morfoloji 2 cikti sonra 1;sonra 0...o gun yıkıldık resmen sonra esimle konustum belki de ilk defa samimiyetle moral verdim.son bi kez devlet hastanesine gidelim hemen üç gun sonra bi daha da söz senden örnek vermeni istemiycem dedim.kabul etti.devletteki degerler sayı hız daha iyiydi morfoloji 2idiArkadaşlar bana da moral oldunuz. Biz yarın 2. semen örneğini vereceğiz 1. de morfoloji %1 di ve ileri hareketli yoktu. bu süreçte eşim keçiboynuzu incir fındık ceviz hurma badem yemeye başladı. İnş yarınki sonuc daha yuksek cıkar da ona da bana da moral olur. Çok zormuş bebek beklerken her ay regl olmak, ağlayarak çıkıyorum her seferinde. Eşime destek olmak istiyorum ama pek bir duygusallaştım. Rabbim sabır versin hepimize
canım siz evicap 1 aymı kullandınız?sonra bi suru vitamin keciboynuzu evicap..Yukarıda yazmıştım duzenli kullandık biraz da spor..sonra ummadigimiz bi anda oldu.aylarca inanamadik..ama oldu.sizin de olucak insallah ben inaniyorum
canim keciboynuzu özü yemektense kürü yapin cokk fark ediyor deneyin goruceksiniz.evicap i bir ay değil 3ay kullandikızlar eşim 3 doktora gitti doktor morfolojinin 1 olmasına önemsiz dedi. sayı ileri hareket hepsini bir değerlendiriyolar. birde doktorlardan biri morfoloji gözle izlendiği için göreceli çıkabilir dediler. varikosel yokmuş elle muayenede 3ü de aynı şeyi söylediler. ama yinede eşim ocaktan beri hergün keçiboynuzu özü yiyor. birde saraçoğlu videosundan e-vitamini önerdiği için onu da aldık bir paket bitirdi bakalım çarşamba başka bir hastanede tekrar yaptırcak sonuç ne olur bilmiyorum.
Çok duygulanarak okudum yazdıklarınızı. Bizde de morfoloji %3 baş anomalisi ise % 89 O kadar üzgünüm ki. Herkes başka şey söylüyor, ne yapacağımızı anlamadık. Keçiboynuzu, propolis bal polen, çakşır suyu na başladık. Ama benim umt bitiyor, keşke daha önce baktırsaymışız, beklemeseymişiz vs diyorum...ucuz testlerden aldim. ikinci gunuydu gecikmenin.silik bi cizgi cikti.aldim attim testi bozuk bu dedim.hsni bizim cocugumuz olmuyo ya..sonra iki test daha yaptim.onlarda da hafif bi cizgi.esim hamilesin iste diyo ama.ben kabul etmiyorum testler bozuk diyorum.sonra pahali nolan erken gostereni aldim.sonuc cam gibi iki saniyede cikti.titremeye basladim.esim geldi yuzume bakiyo.test yaptigimi biliyo.sonuc ne diyo.annrmlerdeyim.kimseye bisey diyemiyorum.onlar da umitlenip uzulmesin diye.esime kapiyi actim.yuzune baktim.gulduk.ikimzin de elleri titremeye basladi.saat 11e kadar orada oturduk.herkes konusuyo ama biz hic bisey anlamiyoruz duymuyoruz.ikide birde gozgoze geliyoruz.neyse kalkalim dedik kalktik.eve gittik.sonra bu gece uyuyamayiz.bu teste de guvenemeyiz.gidip kan verelim dedik.12de gittik.gece ikiye kadar oralarda dolandik.ikide sonuc cikti hamileyim.nobetci doktor dedi ki hsmilesiniz.esimle ben kalakaldik.kadin da uzuldu istemiyorsunuz galiba dedi.yok dedik biz nerdeyse 4yildir bekliyoruz...sonra eve geldik.o gece hic uyumadik.6tane test yaptim tam.hic birine inanamadim.aslinda inanamayacak bisey yokmus kizlar.hepinizin olucak Allahin izniyle.bunu o kadar rahat ve inanarak soyluyorum ki.ama siz de rahat olun.gercekten olucak.morfoloji sayi hiz...bunla
canim cok iyi anliyorum kesinlikle yasayan bilir ama cokta uzme. Inan ben her adet oldugumda sukrediyorum en azindan benim adetlerim duzenli ya ikinizde de sorun olsaydi Allah korusun. Herkesin derdi ayri sonucta. Biz yurt disindayiz burda cogu seyi bulamiyorum. Ancak vitamin takviyelerinden yardim aliyoruz. 4-5 aydir hic test yaptirmadik sonuclar nedir nasil degismistir bilmiyorum. Ama sonucta henuz hamile olmadigima gore cokta etki etmedi sanirim. Tup bebek yaptiricaz onun icin siraya yazildik. Bakalim insallah yakin zamanda tedavimize baslanir. Insallah senin esinin de guzel sonuclari alirsiniz. Sonucta iyi doktor bulmak onemli cok sukur cozumu olan dertler bunlar. o yuzden cok kendini uzmemeye calis. Baska seylere odaklan. BEn cidden oyle yapiyorum. Kafani dagiticak seyler izle, cik dolas yuru icin bunalinca ama gene de icinde oldugun duruma saglikli olmaniza sukret. Her serde bir hayir vardir. Allah beterinden korusun de :)
anım ctesi eşim yeniden semen örneği verdicanim keciboynuzu özü yemektense kürü yapin cokk fark ediyor deneyin goruceksiniz.evicap i bir ay değil 3ay kullandi
kızlar eşim 3 doktora gitti doktor morfolojinin 1 olmasına önemsiz dedi. sayı ileri hareket hepsini bir değerlendiriyolar. birde doktorlardan biri morfoloji gözle izlendiği için göreceli çıkabilir dediler. varikosel yokmuş elle muayenede 3ü de aynı şeyi söylediler. ama yinede eşim ocaktan beri hergün keçiboynuzu özü yiyor. birde saraçoğlu videosundan e-vitamini önerdiği için onu da aldık bir paket bitirdi bakalım çarşamba başka bir hastanede tekrar yaptırcak sonuç ne olur bilmiyorum.
dün hastanede bir kadınla tanıştım tüp bebek tedavisi oluyordu. Eşimi beklerken biraz sohbet ettik 6 yıldır evliymiş kendi ve eşinde de sorun yokmus ama olmuyormus. Gerçekten bu iş kısmet eşi Rabbim bizi kendinden başka kimseye muhtaç etmesin. İnş Hayırlısı ile bebek sahibi oluruzÇok duygulanarak okudum yazdıklarınızı. Bizde de morfoloji %3 baş anomalisi ise % 89 O kadar üzgünüm ki. Herkes başka şey söylüyor, ne yapacağımızı anlamadık. Keçiboynuzu, propolis bal polen, çakşır suyu na başladık. Ama benim umt bitiyor, keşke daha önce baktırsaymışız, beklemeseymişiz vs diyorum...
ben yukarida detayiyla anlatmistim uc ay dolmadan dogal yolla hamile kaldim.sdc beslenme aliskanliklarimizi degistirdik,az spor,bi de eşim tek tek ne ysptiysa anlattik.cok sukur oldu.bize de doktotlar morfoloji degismez falan dedi ama değişti cok sukur.sizinki de degisiyo herkesinki oyle
canim morfoloji degisken bisey.asla degismez sozlerine inanmayın.bizimki sıfırdan beşeyukseldi ve kendiliginden oldu.seni cok iyi anliyorum ama moral cok önemli.ben de artik aglamaktan esime degil destek olmak daha beter moralini bozuyordum.bizim ilk ornekte morfoloji 2 cikti sonra 1;sonra 0...o gun yıkıldık resmen sonra esimle konustum belki de ilk defa samimiyetle moral verdim.son bi kez devlet hastanesine gidelim hemen üç gun sonra bi daha da söz senden örnek vermeni istemiycem dedim.kabul etti.devletteki degerler sayı hız daha iyiydi morfoloji 2idi
Canım ctesi eşim yeniden semen örneği verdi
Sperm Konsatrasyonu(milyon/mL) 16 milyon/ml ≥ 15x10 6/mL
% Total motilite %38 ≥ %40
% A (ileri hızlı hareketli) %6
% B (yavaş hareketli ) %19
% C (yerinde hareketli ) %13
% D (hareketsiz) %62
TPMSS(Total Progressif motil sperm sayısı) 4 milyon/ml
Yuvarlak Hücre(milyon/ml) 1.800 bin/ml <5x10 6/mL
Kruger Morfoloji(% Normal) %2 ≥ % 4
Dominant Anomali Boyun Anomalisi
Bu sonuclar 3 hafta önceki sonuclara göre artmıs 3 hafta önce sayı 10 milyon ileri hızlı 0 morfoloji %1 dominant anomali baş ve boyundu. keçi boynuzu, incir ve doğal beslenme 3 haftada sonucları bu kadar değiştirmiş. Eşimde damar reflüsü cıktı aksam onun yerine ben doktora gidecem. Bakalım ne diyecek. Zor bir sınavmış bu inş hepimiz muradımıza ereriz
canim ben evlilihimin dorduncu yilinda aldim mujdeyi.artik dayanacak gücüm yok derken.ama sabretmek gerek.cunku hepsinin çaresi var. sagolsun eşim biraz gec basladi ama harfiyyen uyguladi.hep saracoglunu takip ettik.hastanedeki dr lar morfoloji degismez onun icin tavsiye edilecek bi ilac yok deyip yolluyodu.saracoglu bi aksam tv de izlerken morfoloji icin evicap i tavsiye etti.ismini soylemedi reklama girer diye ama tarif etti ve içindeki harfleri falan soyledi.biz kullandik.asla kolaya kacmadik.keciboynuzu alin suyunu kaynatin.tam saracoglunun tarif ettigi gibi.dakikasi dakikasina..esleriniz tafini begenmezse de zorlayin.hazirlayip icirin.mutlaka deneyin.6ay sabredin.dermansiz bir dert degil.ben inaniyorum olacağına.bize %98 baş anomalisi demislerdi...asla bi gunluk degere bakip ümitsizliğe kapılmayın.uc gun sonraki sonuc farkli cikiyoBeklememek gerek her adet olduğumda böyle yasa girersem durum vahim 14 aylık evliyim ben bir de. Allah sabır versin isteyen herkese inş
Canim hamile kaldigin zaman yumurtlama takibi yaptin mi? Ne siklikla iliskiniz oldu? Ah keciboynuzunu bulsak burda neler yaparim :) keci botnuzu pekmezini buldum onu kullaniyor simdi esim ama hic test yaptirmadik biz kasimdan beri degerleri simdi nasil bilmiyorum acikcasicanim ben evlilihimin dorduncu yilinda aldim mujdeyi.artik dayanacak gücüm yok derken.ama sabretmek gerek.cunku hepsinin çaresi var. sagolsun eşim biraz gec basladi ama harfiyyen uyguladi.hep saracoglunu takip ettik.hastanedeki dr lar morfoloji degismez onun icin tavsiye edilecek bi ilac yok deyip yolluyodu.saracoglu bi aksam tv de izlerken morfoloji icin evicap i tavsiye etti.ismini soylemedi reklama girer diye ama tarif etti ve içindeki harfleri falan soyledi.biz kullandik.asla kolaya kacmadik.keciboynuzu alin suyunu kaynatin.tam saracoglunun tarif ettigi gibi.dakikasi dakikasina..esleriniz tafini begenmezse de zorlayin.hazirlayip icirin.mutlaka deneyin.6ay sabredin.dermansiz bir dert degil.ben inaniyorum olacağına.bize %98 baş anomalisi demislerdi...asla bi gunluk degere bakip ümitsizliğe kapılmayın.uc gun sonraki sonuc farkli cikiyo
canim ben evlilihimin dorduncu yilinda aldim mujdeyi.artik dayanacak gücüm yok derken.ama sabretmek gerek.cunku hepsinin çaresi var. sagolsun eşim biraz gec basladi ama harfiyyen uyguladi.hep saracoglunu takip ettik.hastanedeki dr lar morfoloji degismez onun icin tavsiye edilecek bi ilac yok deyip yolluyodu.saracoglu bi aksam tv de izlerken morfoloji icin evicap i tavsiye etti.ismini soylemedi reklama girer diye ama tarif etti ve içindeki harfleri falan soyledi.biz kullandik.asla kolaya kacmadik.keciboynuzu alin suyunu kaynatin.tam saracoglunun tarif ettigi gibi.dakikasi dakikasina..esleriniz tafini begenmezse de zorlayin.hazirlayip icirin.mutlaka deneyin.6ay sabredin.dermansiz bir dert degil.ben inaniyorum olacağına.bize %98 baş anomalisi demislerdi...asla bi gunluk degere bakip ümitsizliğe kapılmayın.uc gun sonraki sonuc farkli cikiyo