ucuz testlerden aldim. ikinci gunuydu gecikmenin.silik bi cizgi cikti.aldim attim testi bozuk bu dedim.hsni bizim cocugumuz olmuyo ya..sonra iki test daha yaptim.onlarda da hafif bi cizgi.esim hamilesin iste diyo ama.ben kabul etmiyorum testler bozuk diyorum.
sonra pahali nolan erken gostereni aldim.sonuc cam gibi iki saniyede cikti.titremeye basladim.esim geldi yuzume bakiyo.test yaptigimi biliyo.sonuc ne diyo.annrmlerdeyim.kimseye bisey diyemiyorum.onlar da umitlenip uzulmesin diye.esime kapiyi actim.yuzune baktim.gulduk.ikimzin de elleri titremeye basladi.saat 11e kadar orada oturduk.herkes konusuyo ama biz hic bisey anlamiyoruz duymuyoruz.ikide birde gozgoze geliyoruz.neyse kalkalim dedik kalktik.eve gittik.sonra bu gece uyuyamayiz.bu teste de guvenemeyiz.gidip kan verelim dedik.12de gittik.gece ikiye kadar oralarda dolandik.ikide sonuc cikti hamileyim.nobetci doktor dedi ki hsmilesiniz.esimle ben kalakaldik.kadin da uzuldu istemiyorsunuz galiba dedi.yok dedik biz nerdeyse 4yildir bekliyoruz...sonra eve geldik.o gece hic uyumadik.6tane test yaptim tam.hic birine inanamadim.aslinda inanamayacak bisey yokmus kizlar.hepinizin olucak Allahin izniyle.bunu o kadar rahat ve inanarak soyluyorum ki.ama siz de rahat olun.gercekten olucak.morfoloji sayi hiz...bunla