- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef esim duzenli icmiyor. Kurleri yapiyoruz ama duzenli icmedigi icin birde ustune sigarayi birakmisken tekrar basladi. Bende ustune gitmiyorum. Tum hormon testleri falan yapildi masaAllahi var ama baslangic seviye varikoseli mevcut.
Acikcasi biraz ara verdik. Bos gebelikle cok yikildik 8 ay gecti gebelik olmadi ustune. Baska seylere odaklandik. Cok sıkildik bu surec cok zormus boyle olabilecegini dusunmuyor insan.esimde bende cok yiprandik. Acikcasi tekrar tup bebekte dusunmuyoruz.maddii manevi bizi tuketti bu surrc En fazla 2 yil daha ugrasiriz. Olursa olur olmazsa nasip degilmis. Sanirim artik kafam daha rahat sonunda. Bebek okadar hayatimin merkezi haline gelmistiki baska hic bisey dusunemez olmustum. Hakkimizda hayirlisi.Rabbim herseyden once hayirlisini nasip etsin ve kolaylik versin hepimize[/Q
ay tam böyle umutsuz anımda yazını okudum canım çok iyi geldi :) eşim de ilk defa yaptırdı değerleri ekte morfoloji korkutuyor bizi bakalım. eşine sor paylaş lütfen neler kullandıöf ne cok yazdim.dert soyletirmis.eşim nobette.insallah bu aksam gelicek.o gelince sirasiyla gunluk ne kullanmis yazicam.o kiziyo.belki birilerine dokunur.biz kafamiza gore arastirdik diyo ama.siz de hem yazdiklarimi okuyun hem doktira sorun.yan tesiri olmadigina emin olun oyle uygulayin.ben hepsini kadinlar kulubunden arastirdim.Allah razi olsun.birisi detayiyla anlatmisti.vitamin isimlerini falan.esim de ordan yola cikarak arastirdi..siz de yazdiklarimi okur ona gore arastirirsiniz.aklima gelmeyen bi suru sey var.siz sorun bundan sonrasini ben anlatayim.kacirdigim unuttugum seyler olabilir
canım sonuca bakıp inşallah bildiğimiz kadarını paylaşalımay tam böyle umutsuz anımda yazını okudum canım çok iyi geldi :) eşim de ilk defa yaptırdı değerleri ekte morfoloji korkutuyor bizi bakalım. eşine sor paylaş lütfen neler kullandı
canım biz doktor olmaığımız için senin eşinin değerleri hususunda ayrıntılı değerlendirme yapmamız doğru olmayacaktır.ama eşinin değerleri eşimin ilk sonucundan daha yüksek görünüyor.bize göre düzelmeyecek değerler kesinlikle değil.canım sonuca bakıp inşallah bildiğimiz kadarını paylaşalım
canım biz doktor olmaığımız için senin eşinin değerleri hususunda ayrıntılı değerlendirme yapmamız doğru olmayacaktır.ama eşinin değerleri eşimin ilk sonucundan daha yüksek görünüyor.bize göre düzelmeyecek değerler kesinlikle değil.ay tam böyle umutsuz anımda yazını okudum canım çok iyi geldi :) eşim de ilk defa yaptırdı değerleri ekte morfoloji korkutuyor bizi bakalım. eşine sor paylaş lütfen neler kullandı