Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm kızlar nasılsınız ? Benim için tatil başladı. Gerçi pazar kursum var bi 6 saat kadar ama pazartesi 3 saat dersim olduğu için kafamda büyütmüyorum:) biz eşime hormon testi de yaptırmak istiyoruz. Fsh baktıracak Pazartesi testi yaparız Çarşamba'da sperm testi yaptırıcaz 4. Ayımız bitmiş olucak varikosel ameliyatı olalı. Yani ameliyattan 3 ay sonra yatırdık bu ikinci testimiz inş çok daha fazla artmıştır. Bi ürologa gidelim dedik Kaan hocaya gitmeye daha 2 ay var. Ne kadar yükseltsek o kadar iyi. Siz neler yapıyorsunuz? Limonlutarçınlıkek siz bugün doktora gidecektiniz galiba ne oldu ?????

sağol canım. ig de hangi sayfa acaba o ismini verebilirmisin? eşim için doktor bi daha çağırmadı gelmenize gerek yok dedi. nasıl tedaviye devam edelim bilemedim bende evet sayı sadece 1 ml artmış diğerleri iyi yükselmiş.

ankaradamısınız canım? kaan hocaya ne kadar ücret ödüyosunuz? kaç ayda bir gidiyosunuz? Bencede gidin mutlaka insallah yukselmistir.

ankaradamısınız canım? kaan hocaya ne kadar ücret ödüyosunuz? kaç ayda bir gidiyosunuz? Bencede gidin mutlaka insallah yukselmistir.
Yok Ankara'da değiliz ilk defa gidicez ama randevuyu ancak 2 ay sonrasına aldık 450 tl ücret cnm kaldığımız şehirde herhangi bi ürologa gidicez bi baksın ne diyecek belki biraz daha yükselebiliriz değerlerimizi. Umut işte.....

ben ankaradayım ama ücreti biraz fazla geliyor bana sonrasında falan yapılan testlerdir falan bütçemi aşar diye çekiniyorum.

Burdan okuduklarımda hep varikosel ameliyatı olanların sonradan sayıları artmış. Kötü düşünme canım. İnş yoktur gerek kalmaz. Varsa da iyileşmesi için ameliyat olucak sonuçta.

Evet, araştırmıştık biz de eşimle. Çok şükür bizde öyle bir sıkıntı yok ama olanlara da Rabbim yardım etsin. Hep duam, zorlu tedavilere gerek kalmadan hamile olduğumuzu öğrenmemiz

kizlar esimde varikosel varmis orta derece mutlaka ameliyat olmasi gerekiyor dedi dr. Ama olursa da garanti vermiyor yukselir falan diye. Freni patlamis giden arabayi durdurmak gibi bizim yapacagiz is dedi. Durdurmazsak daha buyuk zararlara yol acar dedi. Ama esim ancak 28inde ameliyat olabilir yani nerdeyse 1 ay sonra islerinden dolayi ben daha beklemek istemiyorum ameliyat yaptirmali miyiz sizce??

geçmiş olsun canım bence yaptırın ameliyat olmazsa işiniz daha zor olur. ki ameliyatla bile garanti vermezlerken. moralini bozma Allah büyüktür elbet bigün bizde annelik babalık duygusunu tadacağız

Cnm hiç bekleme hemen hatta pazartesi yaptırın zaten aynı gün hastaneden çıkar eşiniz. Biz ameliyat için 20 gün bekledik keşke aynı gün yaptırsaydık dedim kendikendime. Olur mu cnm düzeliyor değerler emin ol. Sağlıklı beslen ve iyi bi doktorla herşey hallolur emin ol.

Bu sorun ilerleyen bir sorunmuş bildiğim kadarıyla. Önlemi alınmadığı zaman çok daha ileri seviyeye gelebiliyormuş. Çok bilgi sahibi değilim yine de ama Allah yardımcınız olsun inşallah.

Bence zaman kaybetmeyin hemen olsun. 28 ine kadar 3 hafta var. O 3 haftada da beslenmesine dikkat eder ilaçlar kürler devam edersiniz.

geçmiş olsun canım, en azından sebep bulunmuş, varikosel ameliyatı kolaymış, cuma falan ameliyat olsa pazartesi günlük hayatına devam edebilir. Bizde medikalparktaki doktor az seviyede varikosel var ameliyata gerek yok demişti ama kaan hoca muayene etti ultrasonla o varikosel hiç yok dedi, hocaya muayene olmayı da bekle istersen.

Kuzum mumkun olsa keske ama mumkun olmuyor..

geçmiş olsun canım bence yaptırın ameliyat olmazsa işiniz daha zor olur. ki ameliyatla bile garanti vermezlerken. moralini bozma Allah büyüktür elbet bigün bizde annelik babalık duygusunu tadacağız

Bu sorun ilerleyen bir sorunmuş bildiğim kadarıyla. Önlemi alınmadığı zaman çok daha ileri seviyeye gelebiliyormuş. Çok bilgi sahibi değilim yine de ama Allah yardımcınız olsun inşallah.

Bence zaman kaybetmeyin hemen olsun. 28 ine kadar 3 hafta var. O 3 haftada da beslenmesine dikkat eder ilaçlar kürler devam edersiniz.

kizlar hepinize tesekkur ederim. Benim uzuntum zaman kaybettigimiz icin hic bir dr. Esin tedavi olsun bak varikosel diye bisey var belki esin oyledir demedi bu gune kadar bizde gunluk guneslik gibi heryer tup bebekle olur zannettik ki olmadi. Levent leskircioglunu duydunuz mu hic ona gittik. O mutlaka olmasi gerekiyor dedi. Yakin bi doc.uroloji akrabamiz var oda olmana gerek yok duzelmiyor diyor. Esim de kararsiz kaldi. Ben olmasinj istiyorum hatta hemen yarin ama is icin seyahatleri olacak her hafta cok ters zamana denk geldi belki onumuzdeki hafta seyahate gitmemeye ikna edebilirim tabi isinden de izin alabilmesi lazim. Bakalim moralim bozuldu ama umudumu kaybetmedim.

Kuzum mumkun olsa keske ama mumkun olmuyor..
canim evet mumkun degil ama yapmak zorundayiz bana da neler neler diyorlar ama kendi kendimi telkin ediyorum kulagini kapa herseye diyorum

Beth18 canim gecmis olsun eger orta dereceyse gercekten zaman kaybetmeyin ama 1 ayi da gözünde büyütme. Zaten ameliyattan sonra her sey bir anda duzelmeyecek onemli olan ameliyatin olumlu sonuclanmasi degerlerinizin artmaya baslamasi

dogru soyluyosun canim.simdi bakiyorumda varikoselle ilgili yazilara hemen hamile kalanda var 1yil bekleyip kalamayanda. Bakalim esimin bi sknti cikmazsa izin alir alamazsa da be yapalim 28inde yaptiririz elimizden ancak bu kadari geliyor. Gecen zaman benim aleyhime isliyor surekli...

kizlar benim kayinvalidem her kiş gelir 1 hafta falan bizde kalirdi, 3 yildir torun ister durur, her telefon ettiginde yarim saat söylerdi, bizde korunduğumuz düsünmediğimiz için sıkılırdık bu muhabbetten. Neyse bebek denedik olmadi, tüp denedik olmadı, pes etmeyin her ay tüp deneyin falan dedi, onun da öyle olmadiğini anlayinca, umudu kesti herhalde bizden, bu kişta gelmeyecekmiş.

sanslisin bizimkiler (kv-kp)her 3 ayda bir gelirler kontrollerini olurlar. Benim gecen kis ameliyatlarim oldu nerdeyse 6 ay bizde kaldilar offf cok sklmistim. Ama bizimkiler oyle sormazlar skmazlar sagolsunlar anlayislidirlar ama yinede surekli evde birileri olunca ne yatabiliyosun ne rahatca oturabiliyosun. Zor oluyo. Simdi bu ameliyatta da esime dedim ki kimseye haber vermeyelim.olur mu diyo annemlere soylemezsek olmaz. Ee o zaman gelirler dedim ( agzimdan kacti :)) sen onlar yorulmasin diye soyluyosun ama bisey olmaz merak etme diyo

senin eşinde iyi niyetliymiş bayaği çakmamiş :)) evet ben de sıkılıyorum geldiklerinde ama 1 haftadan da birsey olmaz. Ben gelemeyeceğim siz gelin dedi ama ben de malatyaya hiç gitmek istemiyorum cünkü herkes bebek soruyor, korununca olmuyor sonra bak naralari çekiyor, geri çekme bel fitiği yapar diyen bile var, sinir oluyorum.

Kızlar Celalettin Peru hakkında ne biliyorsunuz ? Hiç araştırma yaptınız mı ? Oda çok iyi bi doktor galiba ? Bide 2 ay gibi zaman beklemeye gerek kalmıyor pazartesi salı Çarşamba perşembe 2 den sonra muayene ediyormuş. Hep azosperm olanlar gitmiş ama varikoselli hastalara bakıyor mu acaba ? Dahiliye uzmanıymış. Hatta kendisi de bu dertten muzdaripmiş ve 2 çocuğuda olmuş. Kendilendini tedavi etmiş galiba???????

Oyle dusunme zaman kaybi gibi geliyor ama her sey olacagina variyor.Anne olmayi istedigim ilk ay kimyasal yasadim uzerinden aylar gecti megerse dna hasarindan tut da morfoloji hiza kadar bir cok derdimiz varmis uğraşacak. AMA Allah büyük derdi biliyoruz ki ona gore tedavi oluyor eslerimiz ya sebepsiz olsaydi .Cok sukur sebepsiz infertilite degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…