Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Sayıyı arttırmanız gerek önce. Harekette sıkıntı yok bence. Çoban çökerten morfoloji için iyi geliyormuş. Onu kullanabilirsiniz araştır bi istersen canım. Sayı için ne kullanıyorsunuz?

Tam test almaya larar vermistim zilin çalmasını bekliyordum ve 5 dk kalmisti adet oldum cok kotuyum kizlar Icim paramparca
Kuzum ya kıyamam seni çok iyi anlıyorum 3 4 gün sonra da ben öyle perişan olcam ama napalım zamanı var demekki üzülmemeye çalış çok takma kafana

Sayıyı arttırmanız gerek önce. Harekette sıkıntı yok bence. Çoban çökerten morfoloji için iyi geliyormuş. Onu kullanabilirsiniz araştır bi istersen canım. Sayı için ne kullanıyorsunuz?
şu an keçiboynuzu kürü ve çakşır suyuna başladık dana yeni. başka bişey kullanmıyoruz ama emodex almayı düşünüyorum işte bide. emodex sayıyı artırmıyormu?

demekki bu ay olması sizin için hayırlısı değilmiş canım üzme kendini lütfenn
Aslinda biliyordum ama acaba mi diye bisey icimi kemirdi yine simdi aglayamiyorum da icime oturdu
Kuzum ya kıyamam seni çok iyi anlıyorum 3 4 gün sonra da ben öyle perişan olcam ama napalım zamanı var demekki üzülmemeye çalış çok takma kafana
Insallah sen hamilesindir boyle olmazsin her sey basa sardi

Afilim92 nolur uzulme canim Allahtan hayirlisini dile. Insallah onumuzdeki aylarda hepimiz hamile kalacgiz? Sizin kacinci ayiniz?
L Lavinyata moral bozmak yok
Bir arkada tup bebek tedavisinde 4.gunundeydi o arkadasin adini unuttum hatta dun ignesini yanlis vurulmustu? Nasil oldu acaba eger benibduyuyorsan cevap ver canim

çok faydalı kızlar deneyebilirsiniz aslında

Eklentiler

• Adsız.png
    99,9 KB · Görüntüleme: 74
Sizin emodexi kullanmanız daha öncelikli bence neden kullanmıyorsunuz ki canım ? Diğerleri yanında destek olucak yani. Bence bir an önce kullanmaya başlayın.
şu an keçiboynuzu kürü ve çakşır suyuna başladık dana yeni. başka bişey kullanmıyoruz ama emodex almayı düşünüyorum işte bide. emodex sayıyı artırmıyormu?

Sordum ben yemege et olarak koymanin bi zarari yok dedi. Mesela nohuta et koymak gibi et suyunu ben kolesterolu yuksek oldugu icin vermiyorum esime. Et suyuna birakirmis kolesterolu

Beth18 canım ne yapacağımı nerden çare arayacağım şaşırdım eşime de belli etmek istemiyorum konuştuğumuz zaman ben ağlamaya başlıyorum o daha çok üzülüyor kimseye anlatamamak daha da zor annem çok üstüme geliyor hastaneye git falan diye söyleyemiyorumki sorun eşimde diye

Sizin emodexi kullanmanız daha öncelikli bence neden kullanmıyorsunuz ki canım ? Diğerleri yanında destek olucak yani. Bence bir an önce kullanmaya başlayın.
varikosel ameliyatından 6 ay sonra doktora gittiğmizde eşimin bu sana yazdıgım sonuçlarından sonra bize direk aşılama önerdi (üroloji) ve hiç bi takviye vermeden göndermek istedi hatta bidahada gelmenize gerek yok dedi ameliyat başarılı geçmişmiş onluk bişey kalmamış. bende ısrarla ne kullanabiliriz deyince emodexi verdi ama gıcık olduğum için alamadım o sırada. şimdi yorumları okudukça almaya karar verdim zaten doktorada daha gecen hafta gittik yarın alırım büyük ihtimal.

Kızlar orgalutran iğnesi koldan mi göbekten mi vuruldunuz. Kol yada göbek dedi hemsirem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…