ben artik patladim yani esimle ilgili bisey yapmiyorduk bi tedavi falan eger ameluyat olsaydi varikoseldem soyleyecktim ama kaan bey gerek yok dediBeth18 canım annem banada kızıyor içine atma diye çocuğum olmadığını biliyor ama sorunun eşimde olduğunu bilmiyor ama artık söylemeyi düşünüyorum
morfoloji spermlerin sekliyle alakaliymis buna cpk onem vermiyor kaan bey. Artik eskide kaldi dedi bana morfoloji onemli degil dna hasari onemli dediKaan bey de cok umutlu konusuyor ama madem hersey güzel neden olmuyorki dna hasarı düzelince ne cıkcak bakalım. Bence morfolojiden olmuyor. O da düzelen bişi değil.
evet sicaklik etkiliyor diye biliyorumKızlar size birşey soracam.esim test yapmadan iki gün önce hamama gitmiş sizce sayi ve hızın düşmesinde bu etkili midir
Canim ayni iste etrafa düşünmüyoruz diyoruz bazen dengesiz insanlar cikiyor soruyor.Bizim aileler de bilmiyor ama anliyorlardirEvet ama kendinizi sikmayin bunlar için . Soran olursa şimdilik düşünmüyoruz deyin geçin. Onlar yüzünden moralinizi bozmaya değmez. Bende aynısını yaşıyorum. Sadece aileler biliyor. Etrafta soran olursa düşünmüyoruz biraz çalışalım is guc deyip geçiyorum. Benimde umudum yok bizimde morfoloji 1. Daraliyorum bunları düşündükçe kafayı yicem
Varikosel varsa sicaklik iyi gelmiyorKızlar size birşey soracam.esim test yapmadan iki gün önce hamama gitmiş sizce sayi ve hızın düşmesinde bu etkili midir
72 günde yenileniyormuş ya ondan canım. Sen yine baktır için rahat etmicekse. Ama sabredersen daha iyi olur :))3 aydan önce baktırırsak sonucunu net öğrenemezmiyiz canım çatlarımda ben
Hayirlisi canım artık hakkımızdaCanim ayni iste etrafa düşünmüyoruz diyoruz bazen dengesiz insanlar cikiyor soruyor.Bizim aileler de bilmiyor ama anliyorlardir
Bunu ben de duymuştum ben annemi rahim kanserinden kaybettim teyzem de meme kanseri oldu atlattı yani bizim tarafta genetik kanser de var o yüzden eşim tüp bebek yapmak istemiyor sana bi şey olacaksa ne yapalım çocuğu diyor ilaçsız tüp bebek yaparız diyorum ama onda da başarı şansı düşükmüş iki ucu şeyli değnek yanikizlar bugün meme kanseri ile ilgili bir eğitime gittim, tüp bebek yapmak meme kanseri riskini artiriyormuş (kullandiğimiz hormonlardan dolayi) hoca bir de çok rahat diyor ki tüp bebek yapan kişilerde zaten ilk denemede genelde olmuyor en az 2-3 kez yapiyorlar. Yani sonuç olarak canim sıkıldınormalde mamografi 40 yastan sonra yapilmali, bizler risk grubunda olduğumuz için yaptirmaliymişiz (
Başın sağolsun canım benim.Bunu ben de duymuştum ben annemi rahim kanserinden kaybettim teyzem de meme kanseri oldu atlattı yani bizim tarafta genetik kanser de var o yüzden eşim tüp bebek yapmak istemiyor sana bi şey olacaksa ne yapalım çocuğu diyor ilaçsız tüp bebek yaparız diyorum ama onda da başarı şansı düşükmüş iki ucu şeyli değnek yani
başın sağolsun canim, tüp bebeği ne kadar ertelesek o kadar kar dedim ben de kendime.Bunu ben de duymuştum ben annemi rahim kanserinden kaybettim teyzem de meme kanseri oldu atlattı yani bizim tarafta genetik kanser de var o yüzden eşim tüp bebek yapmak istemiyor sana bi şey olacaksa ne yapalım çocuğu diyor ilaçsız tüp bebek yaparız diyorum ama onda da başarı şansı düşükmüş iki ucu şeyli değnek yani
Sağol.. inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan olur yani böyle bi tercih yapmak zorunda kalırsam dünya dar olur herhalde bana annesiz büyüdüm zaten çocuk hasreti de vermesin allahımBaşın sağolsun canım benim.
Sağol.. evet önce doğal olan bütün yolları denemek lazım en son çare tüp benim için sonuçta Allah korusun çocuğuma kendi yaşadığımı yaşatmak istemembaşın sağolsun canim, tüp bebeği ne kadar ertelesek o kadar kar dedim ben de kendime.
bende okumustum hemde tup bebek merkezindeki tv.de. sonucta o hormonlarin bir geri donusu olacak. Vucuda disaridan mudahale var. Bilemiyorum Allahim sonumuzu hayir etsin...kizlar bugün meme kanseri ile ilgili bir eğitime gittim, tüp bebek yapmak meme kanseri riskini artiriyormuş (kullandiğimiz hormonlardan dolayi) hoca bir de çok rahat diyor ki tüp bebek yapan kişilerde zaten ilk denemede genelde olmuyor en az 2-3 kez yapiyorlar. Yani sonuç olarak canim sıkıldınormalde mamografi 40 yastan sonra yapilmali, bizler risk grubunda olduğumuz için yaptirmaliymişiz (
canim uzuldum. Allah rahmet eylesin. Kontrollerini ihmal etmeSağol.. evet önce doğal olan bütün yolları denemek lazım en son çare tüp benim için sonuçta Allah korusun çocuğuma kendi yaşadığımı yaşatmak istemem
Etmiyorum canım her sene gidiyorum muayeneye 18 yaşıma girdiğimden beri bazen ufak tefek kistlerim oluyor onda bile çok korkuyorum çok zor bi şey Allah düşmanıma vermesin bu hastalığıcanim uzuldum. Allah rahmet eylesin. Kontrollerini ihmal etme
Negüzel sizlerin hemen yükselmiş bizim 2,9dan 5,5e yükseldiBizimde 7 den 13 e cıkmıstı bırakınca yine 7 ye düştü
Fsh cnm kaan hoca sanırım damar genişletmek için o ilacları veriohaslamayi falan sordun mu dr.a peki? Bize sadece yemeklere koyabilirsiniz dedi onu cok iyi hatirliyorum bende onu kiyma gibi algiladim.
ya esim icki icer ama sosyal icicidir. Ben hic icmem. Oda icmesin istiyorum dr. Icki icme dedi dedigimde ickiyle ilgili bisey demedi diyor sadece sigarayi soyledi diyor. O zaman iyi cok nadir icer zaten
canim arkadaslarinda dedigi gibi cok yakininda evindeki insanlar mutlaka ogrenir soylemesende ama isyerine rapor verirken farkli bi sebep yazdirabilirsin.
o kesin ogrenir
bizim tedaviye baslamadan emodex ve evicap iciriyordum esime birde keciboynuzlu bir karisim ama dr. Emodexe devam digerlerini biraksin dedi
Gerginlik yok insallah adet olmazsin
Peki dr. Neden bu ilaclari veriyor peki?
hango deger canim bu bide bu ilac ve bitkiselleri dr. Mu onerdi
Tuvaletine sıkısik gidiyorsun hicbir anestezi olmadan transfer oluyosun herhangi aci uada agri olmuyor
bu hangi deger canim?
Allah yardimcin olsun canim15 milyondu esimin spermi ve morfolojileri bozuk hızı az. Akşamları 5 tane fındık, 5 tane badem, 2 ceviz, bir avuc cig badem yedik.
Su an 36 milyon oldu hiz % 16 %21 oldu. Morfoloji %1.
Yani 36 milyonun yuzde biri sağlıklı.
Morfoloji düzelmiyor. Sperm sayısını arttırarak sağlıklı sperm sayısı arttırılmak amaçlanıyor.
Su an tup bebek tedavisindeyim.
Dogal yolla hamile kalacak ymuurtalarim var fakat tüp bebk icin daha fazla bekleniyor.
Yüklendiler ilaçlara bakalım ne olacak.