Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Beth18 canım annem banada kızıyor içine atma diye çocuğum olmadığını biliyor ama sorunun eşimde olduğunu bilmiyor ama artık söylemeyi düşünüyorum
ben artik patladim yani esimle ilgili bisey yapmiyorduk bi tedavi falan eger ameluyat olsaydi varikoseldem soyleyecktim ama kaan bey gerek yok dedi

Kaan bey de cok umutlu konusuyor ama madem hersey güzel neden olmuyorki dna hasarı düzelince ne cıkcak bakalım. Bence morfolojiden olmuyor. O da düzelen bişi değil.
morfoloji spermlerin sekliyle alakaliymis buna cpk onem vermiyor kaan bey. Artik eskide kaldi dedi bana morfoloji onemli degil dna hasari onemli dedi

kizlar bugün meme kanseri ile ilgili bir eğitime gittim, tüp bebek yapmak meme kanseri riskini artiriyormuş (kullandiğimiz hormonlardan dolayi) hoca bir de çok rahat diyor ki tüp bebek yapan kişilerde zaten ilk denemede genelde olmuyor en az 2-3 kez yapiyorlar. Yani sonuç olarak canim sıkıldı normalde mamografi 40 yastan sonra yapilmali, bizler risk grubunda olduğumuz için yaptirmaliymişiz (

Canim ayni iste etrafa düşünmüyoruz diyoruz bazen dengesiz insanlar cikiyor soruyor.Bizim aileler de bilmiyor ama anliyorlardir

Bunu ben de duymuştum ben annemi rahim kanserinden kaybettim teyzem de meme kanseri oldu atlattı yani bizim tarafta genetik kanser de var o yüzden eşim tüp bebek yapmak istemiyor sana bi şey olacaksa ne yapalım çocuğu diyor ilaçsız tüp bebek yaparız diyorum ama onda da başarı şansı düşükmüş iki ucu şeyli değnek yani

Başın sağolsun canım benim.

başın sağolsun canim, tüp bebeği ne kadar ertelesek o kadar kar dedim ben de kendime.

Bende okudum şimdi kızlar tüp bebek östrojen hormonunu arttırdığı için, ailesinde genetik olan yani anne teyze hala vb. Meme kanseri varsa onlar için biraz problemmis. Ama genetik değilse çiftler rahat olabilir diyor. Zaten kısa süren 15 günlük tedavi süreçleri olduğu için tehlike yok diyor. Onun dışında hepimiz vucudumuzda kanser riski taşıyoruz zaten. Allah korusun da yapacak birsey kalmıyor bazı değerler ortada iken ben beklemek istemedim doğrusu . Beklersem ilerde az olan değerlerimiz tamamen bitecek ve hiç şansım kalmayacak

başın sağolsun canim, tüp bebeği ne kadar ertelesek o kadar kar dedim ben de kendime.
Sağol.. evet önce doğal olan bütün yolları denemek lazım en son çare tüp benim için sonuçta Allah korusun çocuğuma kendi yaşadığımı yaşatmak istemem

bende okumustum hemde tup bebek merkezindeki tv.de. sonucta o hormonlarin bir geri donusu olacak. Vucuda disaridan mudahale var. Bilemiyorum Allahim sonumuzu hayir etsin...

Sağol.. evet önce doğal olan bütün yolları denemek lazım en son çare tüp benim için sonuçta Allah korusun çocuğuma kendi yaşadığımı yaşatmak istemem
canim uzuldum. Allah rahmet eylesin. Kontrollerini ihmal etme

Fsh cnm kaan hoca sanırım damar genişletmek için o ilacları verio

15 milyondu esimin spermi ve morfolojileri bozuk hızı az. Akşamları 5 tane fındık, 5 tane badem, 2 ceviz, bir avuc cig badem yedik.
Su an 36 milyon oldu hiz % 16 %21 oldu. Morfoloji %1.
Yani 36 milyonun yuzde biri sağlıklı.
Morfoloji düzelmiyor. Sperm sayısını arttırarak sağlıklı sperm sayısı arttırılmak amaçlanıyor.
Su an tup bebek tedavisindeyim.
Dogal yolla hamile kalacak ymuurtalarim var fakat tüp bebk icin daha fazla bekleniyor.
Yüklendiler ilaçlara bakalım ne olacak.

Allah yardimcin olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…