Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Afilim92 Afilim92 nolur uzulme canim Allahtan hayirlisini dile. Insallah onumuzdeki aylarda hepimiz hamile kalacgiz? Sizin kacinci ayiniz?
L Lavinyata moral bozmak yok
Bir arkada tup bebek tedavisinde 4.gunundeydi o arkadasin adini unuttum hatta dun ignesini yanlis vurulmustu? Nasil oldu acaba eger benibduyuyorsan cevap ver canim :KK66:
Canım ben muayeneye gittim toplam 15 yumurtam varmış suan e2 ye falan bakıldı hersey iyi dedi doktor. Orgalutran verdi sabahları yaptircam. Puregon devam 175 den 150 ye düşürdü dozunu

Anladım canım. Siz de 3 ay kullandıktan sonra tekrar baktırırsınız spermiograma. İnşallah etkisini hemen görürsünüz.
varikosel ameliyatından 6 ay sonra doktora gittiğmizde eşimin bu sana yazdıgım sonuçlarından sonra bize direk aşılama önerdi (üroloji) ve hiç bi takviye vermeden göndermek istedi hatta bidahada gelmenize gerek yok dedi ameliyat başarılı geçmişmiş onluk bişey kalmamış. bende ısrarla ne kullanabiliriz deyince emodexi verdi ama gıcık olduğum için alamadım o sırada. şimdi yorumları okudukça almaya karar verdim zaten doktorada daha gecen hafta gittik yarın alırım büyük ihtimal.

Benimde sancım var olsam da kurtulsam. Bi gerginlik şişkinlik agresiflik var. o_OKızlar şu muhteşem üçlü topigini 2 saattir inceliyorum. İle yaramış baya ya. O ilk kullanan kadının değerleri bizim gibi kanın 2. Ayında gebe kalmış. Kullansak mı bizde bilemedim. Kafa karışık :bicak:emodex kullanmaya başladık 2 gün önce çok karıştırmakta istemiyorum ama bilemedimmmmmm. Karnımda inceden bi agrı varrrrrrrrr. Bu konulara girmekten araştırma yapmaktan kör olucam galiba Şu doktora gitsekte bi netleşse herşey.

Afilim92 Afilim92 nolur uzulme canim Allahtan hayirlisini dile. Insallah onumuzdeki aylarda hepimiz hamile kalacgiz? Sizin kacinci ayiniz?
L Lavinyata moral bozmak yok
Bir arkada tup bebek tedavisinde 4.gunundeydi o arkadasin adini unuttum hatta dun ignesini yanlis vurulmustu? Nasil oldu acaba eger benibduyuyorsan cevap ver canim :KK66:
9.ay olcak ilk zamanlarda kimyasal yasadim 2 gun hamileyim diye mutlu oldum sonrasi yıkım. Normalde cok neseli bir insanım Ama artik enerjim bitti

Benimde sancım var olsam da kurtulsam. Bi gerginlik şişkinlik agresiflik var. o_OKızlar şu muhteşem üçlü topigini 2 saattir inceliyorum. İle yaramış baya ya. O ilk kullanan kadının değerleri bizim gibi kanın 2. Ayında gebe kalmış. Kullansak mı bizde bilemedim. Kafa karışık :bicak:emodex kullanmaya başladık 2 gün önce çok karıştırmakta istemiyorum ama bilemedimmmmmm. Karnımda inceden bi agrı varrrrrrrrr. Bu konulara girmekten araştırma yapmaktan kör olucam galiba Şu doktora gitsekte bi netleşse herşey.
muhteşem 3lü ne canım

Sordum ben yemege et olarak koymanin bi zarari yok dedi. Mesela nohuta et koymak gibi et suyunu ben kolesterolu yuksek oldugu icin vermiyorum esime. Et suyuna birakirmis kolesterolu
Cok iyi bende yemege koyarim o zaman xanim sagol
Beth18 Beth18 canım ne yapacağımı nerden çare arayacağım şaşırdım eşime de belli etmek istemiyorum konuştuğumuz zaman ben ağlamaya başlıyorum o daha çok üzülüyor kimseye anlatamamak daha da zor annem çok üstüme geliyor hastaneye git falan diye söyleyemiyorumki sorun eşimde diye
haklisin ama sende insansin. Birileriyle paylasmazsan sende catlarsin ufak ufak annene ac derdini gidip baskalarina anlatacak degil ya aramizda kalsin kimseyle konisma de.annem en cok ona uzuluyor benim. Benimle paylas diyor. Icinde tutma daha cok hasta olursun diyor

Kızlar orgalutran iğnesi koldan mi göbekten mi vuruldunuz. Kol yada göbek dedi hemsirem
koldan baskasinin vurmasi gerek ben baskasina gerek kalmadan kendim vurayim diye gobekten vurustum. Gobegin bir sure sonra morariyor canim ust bacagina da vurabilirsin. Hemsirene sorarsin eger morarirsa

Canım ben muayeneye gittim toplam 15 yumurtam varmış suan e2 ye falan bakıldı hersey iyi dedi doktor. Orgalutran verdi sabahları yaptircam. Puregon devam 175 den 150 ye düşürdü dozunu
cok iyi transferxen sonra hayirlisiyla 12 gun bekleyecegiz sonrasinda topigimizin 2. Hamisi olacaksin insallah :)

9.ay olcak ilk zamanlarda kimyasal yasadim 2 gun hamileyim diye mutlu oldum sonrasi yıkım. Normalde cok neseli bir insanım Ama artik enerjim bitti
yapma lutfen yasin daha cok genc. Insallah bu gunlerimizi hatirlayip ah ah keske bu kadar uzulmeseydik diyecegiz. Bende onceki resimlere baktigimda ne kadar neseliyim yuzumde guller aciyor. Ama artik bi huzun var sanki yuzumde

Muhtesem ucluyu bende duydum orada l-carnitin ve l-arginine onemli digeri enerji verici.
Dr.a soracagim ben su testimiz bir ciksin. Eger kullanin derse alacagim. Cunku emodex.in icinde bunlarin ikisi de var zeynepppppppp zeynepppppppp

İnşallah canım hemsirem göbek yada kol dedi koldan yaptircam . Puregon bir koldan orgalutran i diğer koldan yaptiririm. Hastaneye yaptircam

Beth18 Beth18 canım annem banada kızıyor içine atma diye çocuğum olmadığını biliyor ama sorunun eşimde olduğunu bilmiyor ama artık söylemeyi düşünüyorum

Etrafa kulaklarinizi kapatın veren de Allah vermeyen de. Biz ister miydik böyle olsun. Ayıp birsey değil bu herkesin başına gelebilir. Gizleyecek bir durum değil. Böyle soyleyemeyenleri görünce daha çok üzülüyorum. Ayıp birsey mi gizli birsey mi yapıyoruz diye ya:KK12:

kaan bey azaltin dedi sade et yemek yerine yemeklere kiyma seklinde koyabilirsiniz dedi. Ama iste disarida yiyince pek mumkun olmuyor. Isleride yogun kendi de istemese de mumkun olmuyor. Neyse buraya gelince senin dedigin gibi arayi kapatiriz.

senin bileziklerini alip kendine araba mi aldi. Pes!

canim biz test yaptirmadan gitnis bulunduk. Bizi arada bosluk oldugu icin onceden cagirdilar

Bende onu dun okudum kaan hocanin hastalari topiginde bemce bir ara lab. Onlara sor yapilir mi bi sayilara test diye canim
sizin masallahiniz var kaan bey ne diyor

ben esime her sabah balli sut iciriyordum icirmesem mi? Bu bilgileri nereden aldin canim?
Kaan bey de cok umutlu konusuyor ama madem hersey güzel neden olmuyorki dna hasarı düzelince ne cıkcak bakalım. Bence morfolojiden olmuyor. O da düzelen bişi değil.

Etrafa kulaklarinizi kapatın veren de Allah vermeyen de. Biz ister miydik böyle olsun. Ayıp birsey değil bu herkesin başına gelebilir. Gizleyecek bir durum değil. Böyle soyleyemeyenleri görünce daha çok üzülüyorum. Ayıp birsey mi gizli birsey mi yapıyoruz diye ya:KK12:
Canim insanlar haddi olmayan her seyi irdeliyor söyleyince basimiz agrimayacak olsa soyleriz .Ama sorun kimde su dr a gittin mi aa sunu da deneyin aaa suna da gidin aaa soyle mi boyle mi diye gereksiz luzumsuz seyler başlayacak kensi derdimiz yetiyor bir de etrafla ugrasamam

Canim insanlar haddi olmayan her seyi irdeliyor söyleyince basimiz agrimayacak olsa soyleriz .Ama sorun kimde su dr a gittin mi aa sunu da deneyin aaa suna da gidin aaa soyle mi boyle mi diye gereksiz luzumsuz seyler başlayacak kensi derdimiz yetiyor bir de etrafla ugrasamam
Evet ama kendinizi sikmayin bunlar için . Soran olursa şimdilik düşünmüyoruz deyin geçin. Onlar yüzünden moralinizi bozmaya değmez. Bende aynısını yaşıyorum. Sadece aileler biliyor. Etrafta soran olursa düşünmüyoruz biraz çalışalım is guc deyip geçiyorum. Benimde umudum yok bizimde morfoloji 1. Daraliyorum bunları düşündükçe kafayı yicem

X