Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
EMODEXİ HASAR İÇİNMİ VERDİ DR CANIM NERDEN ALIYOSUN ECZANEDENMİ BENDE ALICAMDA?
ÇOK YIPRATMA KENDİNİ İYİ DÜŞÜN İYİ OLSUN
Evet eczaneden canim recetesiz satiliyor vitamin zaten 180 e mi ne aliyoruz

Afilim92 cnm bende 26. Gündeyim adet döngüsüne girdim ama daha olmadım. Heyecan desen yok galiba "öğrenilmiş çaresizlik" yaşıyorum. Yada realist yaklaşıyorum bu değerlerle çok zor yani. 2 ay evvel 26. Gün sabah adet olmuştum, geçen ayda 31. Oldum bu döngü değişiyor sürekli. Eskiden yani korunurlarmış 27/28. Gün muhakkak olurdum ama artık öyle degil 34. Gün bile adet olmuşlugum var.

Evt canm asıl vitamin suyundaymıs kavurma yapmadan haslanır salata yapılırsa olur bence suyunu da içirin bardakla ben içirdim bi kez

benim 5 ay adet olamamışlığım var maalesef sorun iki taraflı
Cnm istagramda bi sayfa var özellikle polikistikover hastalarında çok işe yarıyor o macun. Hanımlaraözelmacun başlığında. Her ay yumurtluyorlar maşallah hemde gebe kalan çokmuş. Bi bak istersen

Tüpe gerek kalmadan inşallah hepimizde biran önce hamile kalırız canım o günlere de gelirsek eğer bişeyler düşünürüz artık napalım

Hastanedeyim kızlar 4 gün igneden sonra ilk muayenem e2 için kan verdim bakalım artik

Ben de cocugumun olmadığını kimse bilsin psikolojik baski olusturmasin istiyorum ama senin durumun daha farkli bebek icin deger bence arkadasimizin dedigi gibi ilaçlar dolapta saklaniyor hormonlardan duygularin cok degisiyor
O psikolojik baskıdan korkuyorum zaten

Kizlar napiyosunuz?
Ben yalnizim esim olmadigi icin
Yaprak dokumunu izliyorum netten
Her bolumunu izlememe ragmen hic skmıyor beni?
Siyah inci ve istanbullu gelin hangi gunler yayinlaniyor bilen var mi?

Dag gibi utu beni bekliyor halbuki
Ama ben de yaprak dökümünü çok kez izlerim sıkılmadan bir de aşkı memnu beni anlayan biri buldum

Aynen haslama suyunu icirmiyorum. Izgarayi nadir yapicam
Icki icmiyor canim
haslamayi falan sordun mu dr.a peki? Bize sadece yemeklere koyabilirsiniz dedi onu cok iyi hatirliyorum bende onu kiyma gibi algiladim.

Kaan hocaya ben alkolü sordum, hayatini da zehir etme sosyal içicilikten bir şey olmaz dedi
ya esim icki icer ama sosyal icicidir. Ben hic icmem. Oda icmesin istiyorum dr. Icki icme dedi dedigimde ickiyle ilgili bisey demedi diyor sadece sigarayi soyledi diyor. O zaman iyi cok nadir icer zaten

canim arkadaslarinda dedigi gibi cok yakininda evindeki insanlar mutlaka ogrenir soylemesende ama isyerine rapor verirken farkli bi sebep yazdirabilirsin.

Beklemek çok zor o zamanlara gelirsek eğer ne yapacağım bilmiyorum işyeri zaten sıkıntılı anlayışla karşılarlarmı onu da bilmiyorum evde kaldığım zaman kv sürekli sorar noldu diye
o kesin ogrenir

bizim tedaviye baslamadan emodex ve evicap iciriyordum esime birde keciboynuzlu bir karisim ama dr. Emodexe devam digerlerini biraksin dedi

Kizlar 3 gun icinde batim cok gerginim adet olcam doye korkuyorum wc ye bile gitmek istemiyorum
Gerginlik yok insallah adet olmazsin
Ya canm bu trantal yada endol sayıyı düşürdüğüne artık eminim bunu kullanan arkadaslarda düşmeyi cok duydum
Peki dr. Neden bu ilaclari veriyor peki?
1 ay neofortil, trental, klomen ve omega kullandı, 2 hafta falan keçiboynuzu yapmıştım. Bu değer aradan 3 ay geçince böyle oldu.
hango deger canim bu bide bu ilac ve bitkiselleri dr. Mu onerdi

Kizlar tup bebek konusu acilmisken ben de bisey sorcam transfer nasil yapılıyor hos görün gercekten bilmiyorum merak ettim
Tuvaletine sıkısik gidiyorsun hicbir anestezi olmadan transfer oluyosun herhangi aci uada agri olmuyor
Bizimde 7 den 13 e cıkmıstı bırakınca yine 7 ye düştü
bu hangi deger canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…