Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ama ben de yaprak dökümünü çok kez izlerim sıkılmadan bir de aşkı memnu beni anlayan biri buldum
Ay bende aski memnuyu kac kez izlesemde bikmam dun aksam yaprak dokumunden kopamadim utumde kaldi
Insallah güzel çıkar sonuç iğneler çok acıtıyor mu aşırı iğne fobim var
iglerden bazilari yakiyor bazilari hic acitmiyor ama bebek hasretinin yaninda lafi olmaz...

Cnm istagramda bi sayfa var özellikle polikistikover hastalarında çok işe yarıyor o macun. Hanımlaraözelmacun başlığında. Her ay yumurtluyorlar maşallah hemde gebe kalan çokmuş. Bi bak istersen
aldım canım şu an kullanıyorum o macunu senmi önermiştin yine burdan bi öneriyle bulmuştum :) 1 hafta oldu kullanıyorum

Test vermedik daha internette sahte olabiliyor guvenilir bir yerse al canim
internette 160 tlye satılıyo bende ordan almayı düşnüyorum eczaneden 20 tl daha uygun faydasını gördünüzmü peki durum nasıl?

Aynen stresten döngü degisiyor

Defnelfin canim
Nasilsin nasil gidiyor hamilelik??
Yaptiklarini buraya tekrar yazip bizimle paylasir misin canim zahmet olmazsa??
CAnım iyi gidiyor çok şükür bel ağrılarım var biraz. Evde yatıyorum dinlenmece ama işyerinde yoğun bu aralar koşturmaca :) fırsat buldukça oturmaya çalışıyorum.
Şimdi kızlar biz çalışmalara başladık bundan 8 ay önce. 4 ay geçti üstünden olmayınca eşimin içine doğdu herhalde bana bile söylemeden test yaptırmış. Sonucunu aldığında aradı beni. O zaman başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü yani.
-Toplam sayı : 48 milyon
-mldeki : 12 milyon
-ileri hareketli: %4
-yerinde hareketli: %12
-lökosit: değeri hatırlamıyorum ama lökosit de vardı.
-morfoloji : 61 (who değerlerine göre)
Bunların sonucunda doktor emodex verdi. Bir de lökosit için antibiyotik. Ben de internetten araştırınca saraçoğlunu gördüm. Keçiboynuzu kürü yaptım 2 ay boyunca. Keçiboynuzu özü de aldık sabah akşam onu da yedi. Ama umutsuzluk hat safhada bizde tabi. 3 ayı zor bekledik tekrar spermiogram vermek için. Spermler 72 günde bir yenileniyormuş ya onu da öğrenince erken test yaptırmak istemedik. Sonucun doğruluğundan emin olmak için. Sonra 3 ay geçince tekrar test verdik.
-Toplam sayı: 85 milyon
-mldeki: 25 milyon
-ileri hareket: %12
-yerinde hareketli :%20
-lökosit: yok
-morfoloji:4 (kruger)
Tabi biz bu değerleri görünce mutluluktan uçtuk. Bundan sonra kafamızı kurcalayan sadece morfoloji oldu. Sınırda çıktığı için tereddütlüydüm. Emodexe devam ettik bu süreçte. Doktor da zaten ekstra hiçbişey kullanmanıza gerek yok emodex kullanıyorsanız dedi. Yine de Evicap kullandık sadece ekstradan:) Sonra karaciğere zararı olduğunu da Beth18 ten öğrendim eşime bırakalım almayalım bir daha dedim. Ama zaten gerek de kalmadı. Toplam 8. Ayın sonunda hamile olduğumu öğrendim çok şükür. Eşim hala emodexe devam ediyor siz düşünün stresi :) normal değerlere çıksın diyeymiş.
Biz dna hasarı yada morfoloji tedavisi olmadık yani. Doktora dna hasarına da baktırmalı mıyız dememle internette çok dolaşma demesi bir oldu. Morfoloji içinse o parametreyi sperm değerleri içinde bakmıyoruz normalde dedi. Onu önemsemeyin dedi.
İşte böyle kızlar unuttuğum bişi olduysa yine yazarım arada. Ama gerçekten stres yapılmaması gerekiyor. Bütün hastalıkların başı stres zaten. Siz hep iyi düşünün iyi olsun.
Burda sizinle konuşmak, sizden tavsiyeler almak bile bana güç verdi. Sonu olumlu olan herkesin yazdıklarını okuyunca umut doldum. Siz de umudunuzu yitirmeyin. Seviliyorsunuz

Çok sevindim canım hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bizim içinde dua et olurmu siz kaan hocada tedavi görmediniz heralde bizim sonuçlar yerlerde hareket sıfır sayıda düşüyor gittikçe

Eşim kullandığı ilaçları eczaneye sormuş eczacı piyasada yok bende bulamıyorum demiş şaştım kaldım ya

yazdıkların içimi o kadar rahatlattıki anlatamam. şu an eşime dna hasar testi yaptırmaktan vazgeçip emodex ve evicap alıp yola devam etmeyi düşünüyorum :) allah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. peki evicap 200mü 400mü almalıyım sence?

Teşekkür ederim canım. Darısı başına inşallah. Dualarımdasınız. Yok canım Kaan hocaya gitmedik biz.

Amin canım benim inşallah. Ne kadar süredir deniyorsunuz sizin değerler nasıl? Biz 200 lük almıştık. Ama işte karaciğere zarar veriyormuş ya o yüzden siz bilirsiniz canım.

zahmet verdim bastan itibaren anlattin herseyi sagol canim. Yat dinlen keyfini cikar en guzel zamanlarin.bizlere dua etmeyide unutma olur mu

Tam test almaya larar vermistim zilin çalmasını bekliyordum ve 5 dk kalmisti adet oldum cok kotuyum kizlar Icim paramparca

Amin canım benim inşallah. Ne kadar süredir deniyorsunuz sizin değerler nasıl? Biz 200 lük almıştık. Ama işte karaciğere zarar veriyormuş ya o yüzden siz bilirsiniz canım.
biz 2 senedir istiyoruz ama eşimde sorun olduğunu 6 ay önce öğrendik bitek bende sanıyoduk. varikosel ameliyatı oldu. ileri hız sıfırdı şimdi %19. morfoloji %2. sperm sayısı 8 milyon yerinde hareketlide %42. 6 ay öncesine göre iyi ama yeterli değil maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…