- 9 Haziran 2013
- 6.150
- 9.642
demekki bu ay olması sizin için hayırlısı değilmiş canım üzme kendini lütfennTam test almaya larar vermistim zilin çalmasını bekliyordum ve 5 dk kalmisti adet oldum cok kotuyum kizlar Icim paramparca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demekki bu ay olması sizin için hayırlısı değilmiş canım üzme kendini lütfennTam test almaya larar vermistim zilin çalmasını bekliyordum ve 5 dk kalmisti adet oldum cok kotuyum kizlar Icim paramparca
Ne demek canım benim. Duaların sizinlezahmet verdim bastan itibaren anlattin herseyi sagol canim. Yat dinlen keyfini cikar en guzel zamanlarin.bizlere dua etmeyide unutma olur mu
Sayıyı arttırmanız gerek önce. Harekette sıkıntı yok bence. Çoban çökerten morfoloji için iyi geliyormuş. Onu kullanabilirsiniz araştır bi istersen canım. Sayı için ne kullanıyorsunuz?biz 2 senedir istiyoruz ama eşimde sorun olduğunu 6 ay önce öğrendik bitek bende sanıyoduk. varikosel ameliyatı oldu. ileri hız sıfırdı şimdi %19. morfoloji %2. sperm sayısı 8 milyon yerinde hareketlide %42. 6 ay öncesine göre iyi ama yeterli değil maalesef.
Kuzum ya kıyamam seni çok iyi anlıyorum 3 4 gün sonra da ben öyle perişan olcam ama napalım zamanı var demekki üzülmemeye çalış çok takma kafanaTam test almaya larar vermistim zilin çalmasını bekliyordum ve 5 dk kalmisti adet oldum cok kotuyum kizlar Icim paramparca
şu an keçiboynuzu kürü ve çakşır suyuna başladık dana yeni. başka bişey kullanmıyoruz ama emodex almayı düşünüyorum işte bide. emodex sayıyı artırmıyormu?Sayıyı arttırmanız gerek önce. Harekette sıkıntı yok bence. Çoban çökerten morfoloji için iyi geliyormuş. Onu kullanabilirsiniz araştır bi istersen canım. Sayı için ne kullanıyorsunuz?
Çakır suyunu nasıl kullanıyorsunuz canımşu an keçiboynuzu kürü ve çakşır suyuna başladık dana yeni. başka bişey kullanmıyoruz ama emodex almayı düşünüyorum işte bide. emodex sayıyı artırmıyormu?
Aslinda biliyordum ama acaba mi diye bisey icimi kemirdi yine simdi aglayamiyorum da icime oturdudemekki bu ay olması sizin için hayırlısı değilmiş canım üzme kendini lütfenn
Insallah sen hamilesindir boyle olmazsin her sey basa sardiKuzum ya kıyamam seni çok iyi anlıyorum 3 4 gün sonra da ben öyle perişan olcam ama napalım zamanı var demekki üzülmemeye çalış çok takma kafana
yemeklerden önce yarım bardak içiliyor sadece canımÇakır suyunu nasıl kullanıyorsunuz canım
kıyamam allah büyük canım ümidini kesme sakınAslinda biliyordum ama acaba mi diye bisey icimi kemirdi yine simdi aglayamiyorum da icime oturdu
Insallah sen hamilesindir boyle olmazsin her sey basa sardi
şu an keçiboynuzu kürü ve çakşır suyuna başladık dana yeni. başka bişey kullanmıyoruz ama emodex almayı düşünüyorum işte bide. emodex sayıyı artırmıyormu?
Bende şimdi bunu araştırıyorum canım suyumu yoksa kökünü daha faydalıçok faydalı kızlar deneyebilirsiniz aslında
Sordum ben yemege et olarak koymanin bi zarari yok dedi. Mesela nohuta et koymak gibi et suyunu ben kolesterolu yuksek oldugu icin vermiyorum esime. Et suyuna birakirmis kolesteroluhaslamayi falan sordun mu dr.a peki? Bize sadece yemeklere koyabilirsiniz dedi onu cok iyi hatirliyorum bende onu kiyma gibi algiladim.
ya esim icki icer ama sosyal icicidir. Ben hic icmem. Oda icmesin istiyorum dr. Icki icme dedi dedigimde ickiyle ilgili bisey demedi diyor sadece sigarayi soyledi diyor. O zaman iyi cok nadir icer zaten
canim arkadaslarinda dedigi gibi cok yakininda evindeki insanlar mutlaka ogrenir soylemesende ama isyerine rapor verirken farkli bi sebep yazdirabilirsin.
o kesin ogrenir
bizim tedaviye baslamadan emodex ve evicap iciriyordum esime birde keciboynuzlu bir karisim ama dr. Emodexe devam digerlerini biraksin dedi
Gerginlik yok insallah adet olmazsin
Peki dr. Neden bu ilaclari veriyor peki?
hango deger canim bu bide bu ilac ve bitkiselleri dr. Mu onerdi
Tuvaletine sıkısik gidiyorsun hicbir anestezi olmadan transfer oluyosun herhangi aci uada agri olmuyor
bu hangi deger canim?
varikosel ameliyatından 6 ay sonra doktora gittiğmizde eşimin bu sana yazdıgım sonuçlarından sonra bize direk aşılama önerdi (üroloji) ve hiç bi takviye vermeden göndermek istedi hatta bidahada gelmenize gerek yok dedi ameliyat başarılı geçmişmiş onluk bişey kalmamış. bende ısrarla ne kullanabiliriz deyince emodexi verdi ama gıcık olduğum için alamadım o sırada. şimdi yorumları okudukça almaya karar verdim zaten doktorada daha gecen hafta gittik yarın alırım büyük ihtimal.Sizin emodexi kullanmanız daha öncelikli bence neden kullanmıyorsunuz ki canım ? Diğerleri yanında destek olucak yani. Bence bir an önce kullanmaya başlayın.
suyu diye araştırdım canım ben o yüzden suyunu aldıkBende şimdi bunu araştırıyorum canım suyumu yoksa kökünü daha faydalı