Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ama bizimki normal aralikta gözüküyor ya bir de kafami ona takmak istemiyorum, insallah sıkıntı degildir :)
Bak senin elindeki referans araligi daha degisik su an yanimda degil sonuç ama ust sinir daha genis bendekinde Neyse hayirli Rabbim ol desin bahaneler ortadan kalksin insallah

kizlar bir sey diyecegim ben gecenlerde idrar yolu enfeksiyonu gecirir gibi oldum, hep hastalarimdan duyuyordum maydanoz suyu kaynatip icmek iyi gelirmiş, deneyim dedim. Tadi igrencti yarisini içtim, ertesi gün sikayetlerim hemen geçti. Öylesine esime anlatiyordum bi baktim bizimkisi havucunu incirini almiş gelmiş, işe yariyorsa yiyeyim canim diye kocaniza rol model olun :))

Hahaaa super ben bir kez sogan kürü yaptim gastritten dolayi ölüyordum mideme kramplar girdi .Dedi ki bak askim sen bi küre dayanamadin ben on cesit sey kullanıyorum

Hahaaa super ben bir kez sogan kürü yaptim gastritten dolayi ölüyordum mideme kramplar girdi .Dedi ki bak askim sen bi küre dayanamadin ben on cesit sey kullanıyorum
maydonoz suyu o kadar igrenç ki, keçiboynuzu da eminim öyledir, kokusuna dayanamiyordum ben. İyi yine laf etmeden deniyorlar bakalim, gerci artik kür yapmiyorum ilaclari aliyor, bir de besinleri

maydonoz suyu o kadar igrenç ki, keçiboynuzu da eminim öyledir, kokusuna dayanamiyordum ben. İyi yine laf etmeden deniyorlar bakalim, gerci artik kür yapmiyorum ilaclari aliyor, bir de besinleri
Ben kürü bi kac kez ictim 2 3 yudum guzel esim de seviyordu.Ama iki aydir yapmıyorum propolis polen arisutu bal kullaniyoruz diye

Konu açmıyorlar ama haftasonu cok ustume gelindi baska ailelerin bebeklerini anlatmalar filan cok uzuldum sanki ben korunuyorum ya
ee canim kendi oglunun bebeği olmuyor senin neden üstüne geliyor. Benim eşim ailesine güzel güzel anlatti morfoloji neymiş, sayi, hiz neymiş, kendinde ne kadar bozukmuş, o yüzden bana konu açmiyor hiç.

ee canim kendi oglunun bebeği olmuyor senin neden üstüne geliyor. Benim eşim ailesine güzel güzel anlatti morfoloji neymiş, sayi, hiz neymiş, kendinde ne kadar bozukmuş, o yüzden bana konu açmiyor hiç.
Bunlardan haberleri yok ki ne derdiniz var diyen bile yok kendi kafalarina gore takilip yaşıyorlar:)

Bunlardan haberleri yok ki ne derdiniz var diyen bile yok kendi kafalarina gore takilip yaşıyorlar:)
ayy o kesin senin olmuyor saniyordur. Bence eşin anlatsin canim, tabi eşin bu duruma üzülmeyecekse. Onlarda patavatsizlik yapmasin, biz de istiyoruz ama olmuyor bir de bu saçma konulara üzülüyoruz üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…