- 23 Ocak 2017
- 4.217
- 5.569
- 32
Fsh hücre onarıcı dedi bana gittiğimde oyüzden smdilik arttıralım dedisize fsh yüksek olmali mi dediler. Mesela biz bayanlarda da fshnin yüksek olmasi kötü birşey
torun sahibi olmak kolay değil, alsinlar tabiKayınpederime aldırdık valla bilmiyorum cünkü iğneleri 1000tl tuttu bi de vitaminlere onlar yardım etsin dedim
acabaa kocamin fshsını yükseltmek için neler yapabilirimFsh hücre onarıcı dedi bana gittiğimde oyüzden smdilik arttıralım dedi
Bak senin elindeki referans araligi daha degisik su an yanimda degil sonuç ama ust sinir daha genis bendekinde Neyse hayirli Rabbim ol desin bahaneler ortadan kalksin insallahama bizimki normal aralikta gözüküyor ya bir de kafami ona takmak istemiyorum, insallah sıkıntı degildir :)
Bilmiyorum ki aslında korkuyorum da adamın sperm sayısı iyiydi yani smdi bide o düşerse diye iğne ciddi bişi çünküü haftada 2 gün gerci ama olsunacabaa kocamin fshsını yükseltmek için neler yapabilirim
Kiz dur yuksegi de zarar bisey yapma dr demedenacabaa kocamin fshsını yükseltmek için neler yapabilirim
Ne kpederler var masallahKayınpederime aldırdık valla bilmiyorum cünkü iğneleri 1000tl tuttu bi de vitaminlere onlar yardım etsin dedim
kiz sen de kayinvalideye falan söyle. Ben benimkine söylesem torun icin hepsini alir da uzakta malesef.Ne kpederler var masallah
Hahaaa super ben bir kez sogan kürü yaptim gastritten dolayi ölüyordum mideme kramplar girdi .Dedi ki bak askim sen bi küre dayanamadin ben on cesit sey kullanıyorumkizlar bir sey diyecegim ben gecenlerde idrar yolu enfeksiyonu gecirir gibi oldum, hep hastalarimdan duyuyordum maydanoz suyu kaynatip icmek iyi gelirmiş, deneyim dedim. Tadi igrencti yarisini içtim, ertesi gün sikayetlerim hemen geçti. Öylesine esime anlatiyordum bi baktim bizimkisi havucunu incirini almiş gelmiş, işe yariyorsa yiyeyim canim diyekocaniza rol model olun :))
Yok canim aman diyim yapmazkiz sen de kayinvalideye falan söyle. Ben benimkine söylesem torun icin hepsini alir da uzakta malesef.
ne ignesi canim menogon mu?Bilmiyorum ki aslında korkuyorum da adamın sperm sayısı iyiydi yani smdi bide o düşerse diye iğne ciddi bişi çünküü haftada 2 gün gerci ama olsun
maydonoz suyu o kadar igrenç ki, keçiboynuzu da eminim öyledir, kokusuna dayanamiyordum ben. İyi yine laf etmeden deniyorlar bakalim, gerci artik kür yapmiyorum ilaclari aliyor, bir de besinleriHahaaa super ben bir kez sogan kürü yaptim gastritten dolayi ölüyordum mideme kramplar girdi .Dedi ki bak askim sen bi küre dayanamadin ben on cesit sey kullanıyorum
Ben kürü bi kac kez ictim 2 3 yudum guzel esim de seviyordu.Ama iki aydir yapmıyorum propolis polen arisutu bal kullaniyoruz diyemaydonoz suyu o kadar igrenç ki, keçiboynuzu da eminim öyledir, kokusuna dayanamiyordum ben. İyi yine laf etmeden deniyorlar bakalim, gerci artik kür yapmiyorum ilaclari aliyor, bir de besinleri
niye canim senin kv de her kv gibi sürekli bebek bebek demez mi ?Yok canim aman diyim yapmaz
Konu açmıyorlar ama haftasonu cok ustume gelindi baska ailelerin bebeklerini anlatmalar filan cok uzuldum sanki ben korunuyorum yaniye canim senin kv de her kv gibi sürekli bebek bebek demez mi ?
ee canim kendi oglunun bebeği olmuyor senin neden üstüne geliyor. Benim eşim ailesine güzel güzel anlatti morfoloji neymiş, sayi, hiz neymiş, kendinde ne kadar bozukmuş, o yüzden bana konu açmiyor hiç.Konu açmıyorlar ama haftasonu cok ustume gelindi baska ailelerin bebeklerini anlatmalar filan cok uzuldum sanki ben korunuyorum ya
Bunlardan haberleri yok ki ne derdiniz var diyen bile yok kendi kafalarina gore takilip yaşıyorlar:)ee canim kendi oglunun bebeği olmuyor senin neden üstüne geliyor. Benim eşim ailesine güzel güzel anlatti morfoloji neymiş, sayi, hiz neymiş, kendinde ne kadar bozukmuş, o yüzden bana konu açmiyor hiç.
ayy o kesin senin olmuyor saniyordur. Bence eşin anlatsin canim, tabi eşin bu duruma üzülmeyecekse. Onlarda patavatsizlik yapmasin, biz de istiyoruz ama olmuyor bir de bu saçma konulara üzülüyoruz üstüneBunlardan haberleri yok ki ne derdiniz var diyen bile yok kendi kafalarina gore takilip yaşıyorlar:)