Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Oyle mii esiminki cok cok dusuk o zaman neden dr bunu göz ardi etri acaba yaa illa biz pesinden mi kosacagiz :KK43:
Ben de anlamadım bizde neden iğneye gecti esimin sperm sayısı vs de iyiydi dna daha bakılmadan fsh değeriyle iğneye başlattı klomen 1 ay kullanmıstık

Ben de anlamadım bizde neden iğneye gecti esimin sperm sayısı vs de iyiydi dna daha bakılmadan fsh değeriyle iğneye başlattı klomen 1 ay kullanmıstık
Bunun icin tekrar gidecegiz galiba bir seyi de tam yapsalar ya off .Ilk dr dna hasarindan hic bahsetmedi bile

Bende almak istiyorum ama önce hocaya sormam lazım çünkü ilaç kullanıyor eşim ters tepki falan yaparsa diye korkuyorum
ben de hocanin sitesinden baktim, aslinda kullandigimiz ilaclarin icinde yok, sporcular falan kullaniyormus yağ yakici özelligi oldugu icin zarar vermez diye düşündüm

canim benim esimin de fsh 2.64 hiç düsük şunu başla falan yazmamiş. igne de kullanmiyor.

Biz cok bilindik bi tüpbebek merkezine gittik bize dna hasarı sebep diye bisi yok dediler
Olur mu hic hasardan hamile kalamayan ya da düşük yapan bir cok kisi var .Biz de ünlü bi tup bebek merkezinde yaptirdik test 48 cıktı ilac tedavisine baslanmali dediler

Biz cok bilindik bi tüpbebek merkezine gittik bize dna hasarı sebep diye bisi yok dediler
canim sen onlara bakma, para icin hemen tüp bebege yönlendiriyorlar sonra dnasi bozuk sperm denk gelince düşük oluyor, biraz düzelsin öyle yapin, dna hasari kacti su an ben kacirdim onu

size fsh yüksek olmali mi dediler. Mesela biz bayanlarda da fshnin yüksek olmasi kötü birşey
Hayır ama erkeklerde de dusuk ve yuksekligi problemmis arastirmalar sonucu bu kaniya vardim .Ama referans araligi her sitede farkli yaziyor bu nedenle tedirgin oldum alt sınıra cok yakın cunku

Hayır ama erkeklerde de dusuk ve yuksekligi problemmis arastirmalar sonucu bu kaniya vardim .Ama referans araligi her sitede farkli yaziyor bu nedenle tedirgin oldum alt sınıra cok yakın cunku
Bizim yaptırdıgımız yer gata. Alt sınır 1 üst sınır 8.75 yazıyor erkekte. Smdi baktım ilk değer 2,9 2. Değer 5,5 olmus

ama bizimki normal aralikta gözüküyor ya bir de kafami ona takmak istemiyorum, insallah sıkıntı degildir :)

X