Teşekkürler canım:)estagfurullah canim biz burada istedigimizi yazmak icin variz
Sayının 32 milyon olması ve hızın %60 olması emodex ve kür kullandık bence ikiside etki etti. Esimde öyle düşünüyor. Çünkü ondan önce ve sonra bu kadar iyi bı sonuç göremediksayıyı ve hareketi bu kadar arttıran şey sence hangisiydi canım? benim eşimde varikosel ameliyati oldu 6 ay once. Ileri hiz yuzde 0 di simdi 19 ama sayi sadece 1 milyn artmis hic bisey anlamadik. Ozel cankaya hastanesinde bi doktora gidiyoduk oda bi daha gelmenize gerek yok asilama yaptirabilrsiniz sansiniz daha yuksek dedi resmen basindan savdi bizi. Kullanmamiz icin vitamin bile vermedi. Ben israrla sordum ne kullanabiliriz diye emodexin kucuk kagitlarindan verdi bunu alabilirsiniz diye almadik.sirf ben soruyorum diye verdi cunku. ama ben su anda asilama istemiyorum esime ve kendime bitkisel seyler deniyorum. Esime caksir suyu ve keciboynuzu kurune basladik. Bakalim proxed plusda iyi olurmu bunlarin yaninda bilemiyorum ama dusunuyorum.
Emodex çok iyi canım alabilirsinz sonuçta vitamin. Kürlerde iyi ama bazen onlarda olan sayıyı düşürebiliyorsayıyı ve hareketi bu kadar arttıran şey sence hangisiydi canım? benim eşimde varikosel ameliyati oldu 6 ay once. Ileri hiz yuzde 0 di simdi 19 ama sayi sadece 1 milyn artmis hic bisey anlamadik. Ozel cankaya hastanesinde bi doktora gidiyoduk oda bi daha gelmenize gerek yok asilama yaptirabilrsiniz sansiniz daha yuksek dedi resmen basindan savdi bizi. Kullanmamiz icin vitamin bile vermedi. Ben israrla sordum ne kullanabiliriz diye emodexin kucuk kagitlarindan verdi bunu alabilirsiniz diye almadik.sirf ben soruyorum diye verdi cunku. ama ben su anda asilama istemiyorum esime ve kendime bitkisel seyler deniyorum. Esime caksir suyu ve keciboynuzu kurune basladik. Bakalim proxed plusda iyi olurmu bunlarin yaninda bilemiyorum ama dusunuyorum.
aynen öyle dedi25 günden bişey olmaz mı?
bunu bende merak ediyorumKizlar fsh kac olmali erkeklerde ?
yazmışsın zaten canimsagol6 ile 9 ideal diye biliyorum
nereye yaptirdiniz canim birde uroloji dr.una mi soylediniz? Yani biz gidersek dr.dan ne isteyecegiz?Bizde bugün eşimin hormon değerleri için test yaptırdık. Yarın öğleden sonra çıkacak. Bakalım ne çıkacak ?
Sağlık ocağında yaptırdık. Burda bi arkadaş demişti öyle yaptıralım dedik. Yani dr gitmedik cnmnereye yaptirdiniz canim birde uroloji dr.una mi soylediniz? Yani biz gidersek dr.dan ne isteyecegiz?
ben kullanmadım ama l-carnitin ve koenzim q10 almayı düşünüyorum. Bunlar hareket için faydalıymış.Kızlar solgar ürünlerinden kullanan varmı
Bende almak istiyorum ama önce hocaya sormam lazım çünkü ilaç kullanıyor eşim ters tepki falan yaparsa diye korkuyorumben kullanmadım ama l-carnitin ve koenzim q10 almayı düşünüyorum. Bunlar hareket için faydalıymış.
Benim istanbuulKizlar ilini yazmayanlar bilerek mi yazmadi?
Evet anliyorum ifsa olmamak adina. Bende yanlarina bisey yazmayayim o zaman. Ilk sayfaya bakin eger yanlis yaptiklarim yada ilini yazdigi halde benim yazmadigin varsa bana bildirsin olur mu?
canım hocaya sorarsan bana da yazar mısın? Siz ilaç ne kullanıyordunuz?Bende almak istiyorum ama önce hocaya sormam lazım çünkü ilaç kullanıyor eşim ters tepki falan yaparsa diye korkuyorum
Tamam canım söylerim promotil trental ve endol kullanıyoruz şimdicanım hocaya sorarsan bana da yazar mısın? Siz ilaç ne kullanıyordunuz?
bizim sayi 2 milyon morfoloji bakilamamisti az oldugu icin umudunu yitirmek yok insallah olacak. Ysin kac hangi ildesin kac yildir cabaliyorsunuz bunalri yazar misinSelam kızlar bende yeni tedaviye başladım. Sayı 2 milyon morfoloji 1 . Pek umudum yok ama hayırlısı olsun. 3 gündür igne oluyorum yarın kontrolum var. 3 ay önce rahim şekil bozukluğu perde den histereskopi oldum. Listeye beni de ekler misiniz :)
Biz fsh 3,9dan 5,5e cıkardık klomenle ama yetmedi sanırım hoca iğneye başlattı biziYukseltmek icin ne yapılıyor bilgin var mi canim?
L carnitin nasıl kullanılıyor bilen var mı? Largininle birlikte kullanmayı düsünüyorum eşim icinben kullanmadım ama l-carnitin ve koenzim q10 almayı düşünüyorum. Bunlar hareket için faydalıymış.