verirler canim, iç çamasirlari da ütüle ve her gun değistir, bir de sirkeli su ile yikarsan faydasi olur, duşu da ayakta al oturmadanOlmadi alalim kadin yazali 2 ayi gecti recetesiz veriyorlar mi acaba
Canim gunde 2 kez degistiriyorum boyle bir huyum var .Neyden kaynakli bilinmiyor ama bazen mecburiyetten disarida wc kullanmak zorunda kaliyorum ondan olabilir diyr düşünüyorum. Alayim bakalim kullanabilecek miyimverirler canim, iç çamasirlari da ütüle ve her gun değistir, bir de sirkeli su ile yikarsan faydasi olur, duşu da ayakta al oturmadan
sende vajinusmus da mi vardi, yanlis mi hatirladim. Canim cinsel olarak aktif olunca bunlar mecburen her kadinin basina geliyor. Ilk evlendigimde daha sık olurdu simdi yine azaldi.Canim gunde 2 kez degistiriyorum boyle bir huyum var .Neyden kaynakli bilinmiyor ama bazen mecburiyetten disarida wc kullanmak zorunda kaliyorum ondan olabilir diyr düşünüyorum. Alayim bakalim kullanabilecek miyim
Vajinusmusu yeneli 1 bucuk sene oldu canim .Tamamen talihsizlikti rahmimde perde varmis ameliyat oldunsende vajinusmus da mi vardi, yanlis mi hatirladim. Canim cinsel olarak aktif olunca bunlar mecburen her kadinin basina geliyor. Ilk evlendigimde daha sık olurdu simdi yine azaldi.
Keske bana da merhem verseydiAfilim92 bende de seninkine benzer bir sknti vardi doktor merhem vermisti hemen gecti cok sukur
Sayı baya yükselmiş inşallah diğerleride yükselir canımbizim sayi 8 milyondu o 45 milyon oldu ama hiz ve morfoloji 0, canlilik da yüzde 25. Ilaç disinda hocanin önerdigi besinler nohut, yesillik, incir, havuç
Cnm sayınız çok güzel artmış maşallah ne kullanıyorsunuz ? Bizim sayı çok yavaş ilerliyor maalesef . Kullandığınız neyse işi baya yaramış.bizim sayi 8 milyondu o 45 milyon oldu ama hiz ve morfoloji 0, canlilik da yüzde 25. Ilaç disinda hocanin önerdigi besinler nohut, yesillik, incir, havuç
Amin canım sağol darısı başınıza inşallah. Yok biz Kaan Aydos’a gitmedik canım.Ben böyle çerçeveli falan bir şeyler koymak istiyordum ama böyle daha iyi sanki bunu koyalım içerisinde düzenlemeler yaparım. Gerçekten ellerine sağlık canım benim. Sagol
Çok sevindim canım. Allah sağlıkla dogurmayi nasip etsin inşallah. Siz Kaan Aydos tarafından tedavi oluyorsunuz değil mi? Birde onun söylediği şeylerin dışına çıktınız mı benim eşim asla farklı bişey kullanmıyor illaki dr.un söylediklerini yapıyor.
canım kaşıntı falan var mı?
fitil kullanmaktan çekinince aklima geldi. Geçmis olsun canim, fitil kullanmak zor değil cekinme. Ben tüp bebekte her gün 4 kez kullaniyordumVajinusmusu yeneli 1 bucuk sene oldu canim .Tamamen talihsizlikti rahmimde perde varmis ameliyat oldun
insallah bakalim canim, tam olarak ne sayiyi yükseltti anlamadik amaSayı baya yükselmiş inşallah diğerleride yükselir canım
ilk öğrendiğimizde neofortil, klomen, trental ve omega kullandik, keciboynuzu kuru yaptik 1 ay, sonra test yaptik hic degisen yoktu biraktik tüp bebek denedik, aradan 3 ay geçince değer böyle olmuşCnm sayınız çok güzel artmış maşallah ne kullanıyorsunuz ? Bizim sayı çok yavaş ilerliyor maalesef . Kullandığınız neyse işi baya yaramış.
yok canim kür yapmiyorum şu an-Pandora- siz kur falan yapiyor musunuz?
sadece dr.un soyledikleri degil mi? Bizde oyle yapiyoruz insallah yarar saglarizyok canim kür yapmiyorum şu an
baska bir sey kullanirsam acaba ilaç mi işe yaradı yoksa kür mü ? anlayamam diye yapmiyorumsadece dr.un soyledikleri degil mi? Bizde oyle yapiyoruz insallah yarar saglariz
ever canim dr.da kullanmaniza gerek yok dedi bizede kullanmayalim bakalimbaska bir sey kullanirsam acaba ilaç mi işe yaradı yoksa kür mü ? anlayamam diye yapmiyorum
sana da yumurtlama günü takibi yap dedi mi hoca?ever canim dr.da kullanmaniza gerek yok dedi bizede kullanmayalim bakalim
Bilmiyorum tiksiniyorum galibaAfilim92 fitilden neden cekiniyorsun peki canim? Bende tup bebekte 1 gunde 6 kez kullaniyordum.