Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
verirler canim, iç çamasirlari da ütüle ve her gun değistir, bir de sirkeli su ile yikarsan faydasi olur, duşu da ayakta al oturmadan
Canim gunde 2 kez degistiriyorum boyle bir huyum var .Neyden kaynakli bilinmiyor ama bazen mecburiyetten disarida wc kullanmak zorunda kaliyorum ondan olabilir diyr düşünüyorum. Alayim bakalim kullanabilecek miyim:işsiz:

Canim gunde 2 kez degistiriyorum boyle bir huyum var .Neyden kaynakli bilinmiyor ama bazen mecburiyetten disarida wc kullanmak zorunda kaliyorum ondan olabilir diyr düşünüyorum. Alayim bakalim kullanabilecek miyim:işsiz:
sende vajinusmus da mi vardi, yanlis mi hatirladim. Canim cinsel olarak aktif olunca bunlar mecburen her kadinin basina geliyor. Ilk evlendigimde daha sık olurdu simdi yine azaldi.

sende vajinusmus da mi vardi, yanlis mi hatirladim. Canim cinsel olarak aktif olunca bunlar mecburen her kadinin basina geliyor. Ilk evlendigimde daha sık olurdu simdi yine azaldi.
Vajinusmusu yeneli 1 bucuk sene oldu canim .Tamamen talihsizlikti rahmimde perde varmis ameliyat oldun

bizim sayi 8 milyondu o 45 milyon oldu ama hiz ve morfoloji 0, canlilik da yüzde 25. Ilaç disinda hocanin önerdigi besinler nohut, yesillik, incir, havuç
Cnm sayınız çok güzel artmış maşallah ne kullanıyorsunuz ? Bizim sayı çok yavaş ilerliyor maalesef . Kullandığınız neyse işi baya yaramış.

Ben böyle çerçeveli falan bir şeyler koymak istiyordum ama böyle daha iyi sanki bunu koyalım içerisinde düzenlemeler yaparım. Gerçekten ellerine sağlık canım benim. Sagol

Çok sevindim canım. Allah sağlıkla dogurmayi nasip etsin inşallah. Siz Kaan Aydos tarafından tedavi oluyorsunuz değil mi? Birde onun söylediği şeylerin dışına çıktınız mı benim eşim asla farklı bişey kullanmıyor illaki dr.un söylediklerini yapıyor.
canım kaşıntı falan var mı?
Amin canım sağol darısı başınıza inşallah. Yok biz Kaan Aydos’a gitmedik canım.

Vajinusmusu yeneli 1 bucuk sene oldu canim .Tamamen talihsizlikti rahmimde perde varmis ameliyat oldun
fitil kullanmaktan çekinince aklima geldi. Geçmis olsun canim, fitil kullanmak zor değil cekinme. Ben tüp bebekte her gün 4 kez kullaniyordum

Cnm sayınız çok güzel artmış maşallah ne kullanıyorsunuz ? Bizim sayı çok yavaş ilerliyor maalesef . Kullandığınız neyse işi baya yaramış.
ilk öğrendiğimizde neofortil, klomen, trental ve omega kullandik, keciboynuzu kuru yaptik 1 ay, sonra test yaptik hic degisen yoktu biraktik tüp bebek denedik, aradan 3 ay geçince değer böyle olmuş

X