Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kalite iyiyse tutar inş.Allah inş nasip eder cnm. Yinede herşeyi sorun olarak görmeyin mevlam büyük. İnş cümlemize de nasip eder.

evet eger DNA hasari varsa ve duzelirse sperm sayiniz artar ve dogal yolla olur dedi. Ama dna hasari yoksa bilemicem

gidecek misiniz peki?

Evicapla keçiboynuzunu neden yasakladı acaba ya ? Biz emodexle evicap da kullanıyoruz. Kullanmasak mı ?
Karacigere zarari varmis
Bize de doktor emodexte herşey var ekstra hiç bir şeyi kullanmana gerek yok demişti. Ama biz dayanamıyoruz o da iyi geliomuş bu da güzelmiş diye ver allah ver :)
Biz hazirladigimiz karisima ara vericez ama propolis iciricem esime bakalim
tup bebegi dusunuyor musunuz canim?

Su emodexte 2.sise daha bitirip.test yaptircaz ona gore karar vercez canim su an gitme durumumuz yok esimin izin almasi zor

Biz emodex, arı sütü-bal-polen-propolis karışımı ve evicap kullanıyoruz. Evicap bugün bitti. Karaciğere zarar veriyosa bi daha almayız artık. Sen de karışımdan kullandırtabilirsin canım.

Biz emodex, arı sütü-bal-polen-propolis karışımı ve evicap kullanıyoruz. Evicap bugün bitti. Karaciğere zarar veriyosa bi daha almayız artık. Sen de karışımdan kullandırtabilirsin canım.
Canim aklinda olsun bundan sonraki karisima ginseng ve coban cokerten yagi ilave ettir

ama onun icinde keciboynuzu ozu de var. Dr. Suanda sadece emodex ve onun soyledigi yiyeceklere agirlik verin dedi o yuzden suanda onlari yapalim DNA hasari testinden sonra bakalim ne olacak ona gore devam ederiz.

tup bebegi dusunuyor musunuz canim?
Evt cnm 10 gun snra şişli memoriala öngörüşmeye gidecegz belkı bi snraki adetle baslarz bakalım doktrlar ne diyecek. Bizim nedense dogal yolla olacagına inancımız kalmadı yorulduk sanrm her ay hüsranla karsılasmaktn cok sabredemyrz aslında 6 ay doğal yolla bekleneblr belkı ama biz sabredemıyrz

ne kadar oldu peki tedaviye baslayali? Insallah tup bebekte muvaffak olursunuz canim yaptirip olmamasi daha da insani uzuyor. Insallah guzel sonuclari alirsiniz. 10 gun cok erken sonuclari sonra asamalri hep buraya yaz olur mu merak ediyorum. Ama degerlerinizin cogu duzelmis tup bebek sansiniz daha fazla

Bugun evde bir suru is yaptim
O yuzden gelemedim buraya
Yarin sabah kahvaltiya misafirim var
Yaptiklarimi siralayacagim insallah sıkmam sizi benim cok hosuma gidiyor birde cok motive oluyorum
dun konserden gec geldik 1.30 falandi uyudugumuzda
Yorgundum o yuzden gec kalktim
3 makine camasir attim astim
Onceki camasirlari katladim yerine yerlstirdim utulenecekleri ayirdim
Sutu kaynatip mayaladim
Temiz bulasiklari yerine koydum kirlileri makineye koydum elde yikanacaklari yikadim
Komposto yaptim
Heryeri supurdum
(Silemedim vaktim yetmedi)
Aksam yine konser var
Aklimi biseylerle mesgul etmem lazim yoksa surekli dusununce insan kotu oluyor

Merhaba hanımlar, başka konuya yazdım ama sanırım buraya yazmam daha doğru olacak.

Eşimin tahlil sonucunda 37milyon'da
%10 hızlı ileri hareketli,
%22 yavaş ileri hareketli,
%13 yerinde hareketli,
%55 hareketsizlik var.
Yıkandıktan sonra 18milyon'da areketlilik %66 diyor. Aglütünasyon negatif.

Sizce bu sonuç nasıl? Doktora pazartesi günü gideceğiz, şimdilik sadece mailleştik. Promotil başlarız eşinize, geldiğinizde konuşuruz yazdı. Sizden de yorum duymak istedim. Yardımcı olur musunuz?

degerlerin bence guzel ama dogal yolla olmasi icin sanirim biraz daha spermlerin artmasi lazim

degerlerin bence guzel ama dogal yolla olmasi icin sanirim biraz daha spermlerin artmasi lazim
Çok teşekkür ederim canım. Tabi şükür %10 yine iyi bir rakam diye düşünürken ben doktorun ilk tepkisi eşin için hemen promotil başlasak iyi olacak olunca biraz telaşlandım. Bende de polikistik over var zaten benden kaynaklanan sebeplerden dolayı devamlı hastanedeyiz, hormon testleri vs vs...

Tedavınım 5. Ayındayız cnm 3 aylık tedavide sperm canlılıgımz arttı haşa ilaca dvm edyrz ama.tedavi snrası Bu ay doğal yolla denedik sonuc olumsuz. Tüp bebege baslayana kdrdaa bi iki ay calısırz nasip olursa olur olmazsa tüp bebek sürecine girecegz spermler kalıteli oldu diye düsünüp daha olumlu bir sonuc beklıyrz bu seer:)

Insallah guzel sonuclar alirsiniz canim.promotil ne ise yariyormus? Birde gec cevap veriyor hoca hemen nasil cevap alabildiniz?
tup bebege hemen gidince baslaniuor canim. Adetinin 2.gunu gidince direk baslaniyor. Bi iki ay daha deneriz demissinde beklenmiyor ki o kadar

Ben kendi doktoruma sordum canım. Acıbadem'de Simla Hanım'a gidiyorum. Promotil m forte ilacın tam adı, ileri hareketlilik ve dna hasarı için yazıyor internette ama ben de henüz tam bilmiyorum. Kullanıp da olumlu sonuç alanlar var okudum biraz. Bakalım pazartesi ne diyecek.

anladim pazartesi bizimlede paylasirsin kaan hocanin soylediklerini. Birde sanirim yanlis anladin canim ben kaan hoca promotil ilacini hemen test sonucunda nasil verdi diye merak ettim cunku bizde dna hasarina baktiracagiz 25 gun sonra cevap geliyor test sonucu da 10 gunde cikacak 35 gun beklemis olacagiz cok fazla surecek

Yok ben tam anlatamadığım için oldu. Kaan hocaya gitmiyoruz canım biz. Bende polikistik over olduğu için tedavi görüyordum. Kadın doğum doktorum bana progestan ilacı verdi, öyle denedik önce ama hormonlarım çok hızlı bozuluyor diye vakit kaybetmeyelim dedik ve klomene başlayacaktık ama doktor eşimden de tahlil almadan klomene başlatmadı. Daha da yeni yaptırdık spermiyogramı. Onun da sonucuna göre de doktor böyle mail attı, hemen promotile başlayalım diye.

Şimdi yeni bir yol mu çizeriz, ne yapacağız bilmiyorum.

Bu sizin yaptıracağınız dna hasar sonucu da başka bir test yani, onu bile bilmiyorum henüz. Allah yardımcınız olsun. Beklemek de ayrı zor canım. Bir test sonucu için 35gün...

Suan ongorusmeye gidecegz baslama karari verirmiyiz hemn onu bilmiyrm ondan. 1 negatf tup bebegim var ztn cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…