hangi testleri istedi canim ?Herkese gunaydin kizlar
gecmis olsun canim
sabir insallah diger aylar olacak
ay benimkilerde meslek lisesi.bazilari gercekten raporu olmayan BEP.li
Kizlar dun gittik
Dr. Muayene sonucunda varikosel ileri derecede degil ameliyat olsa bile herhangi bir artis olmaz dedi ameliyata gerek yok yediklerimizle ve ilaclarla duzelecek dedi cok sukur en cok buna sevindik.
Dna hasar testi istedi
Testin sonucuna kadar nohut, isirgan otu cayi bol yesillik, kirmizi eti azalt sigara icme radyasyondan uzak dur dedi
Pazartesi testi vericez
Artik hocanin cevabina gore yaklasik 1 ay sonra tedaviye baslicaz
Evicap.i ve keciboynuzunu yasakladi.
Emodex.e devam et dedi
Bizim durumlar boyle...
cnm gözün aydın doktor evicap ve keçiboynuzunu neden yasakladı birde havuç ve ısırgan ot ne işe yarıyomuşHerkese gunaydin kizlar
gecmis olsun canim
Kizlar dun gittik
Dr. Muayene sonucunda varikosel ileri derecede degil ameliyat olsa bile herhangi bir artis olmaz dedi ameliyata gerek yok yediklerimizle ve ilaclarla duzelecek dedi cok sukur en cok buna sevindik.
Dna hasar testi istedi
Testin sonucuna kadar nohut, isirgan otu cayi bol yesillik, kirmizi eti azalt sigara icme radyasyondan uzak dur dedi
Pazartesi testi vericez
Emodex.e devam et dedi
Bizim durumlar boyle...
mail bazen spam ya da tanıtımlara falan düşebiliyormuş.günaydın kizlar) Kaan beyin cvbi e-posta kutusunami geliyor? az once sayfaya bktimda ama gelen giden yok.bugün cvp gelmesi gerekiyordu...
Bildigim kadariyla havuc suyu hiz isirgan otu dna hasarini onarmak içincnm gözün aydın doktor evicap ve keçiboynuzunu neden yasakladı birde havuç ve ısırgan ot ne işe yarıyomuş
DNA hasar testihangi testleri istedi canim ?
havucla isirgani sormadim ama evicap karacigere cok zarar veriyor dedicnm gözün aydın doktor evicap ve keçiboynuzunu neden yasakladı birde havuç ve ısırgan ot ne işe yarıyomuş
cnm keçiboynuzu niye yasak ki? açıkladı kimisine öneriyor cünkü. sizin değerler nasıldıHerkese gunaydin kizlar
gecmis olsun canim
Kizlar dun gittik
Dna hasar testi istedi
Pazartesi testi vericez
Emodex.e devam et dedi
Bizim durumlar boyle...
DNA hasar testine gore verecekmis canim. Bizim sayi 2-6 arasi, morfoloji 0di ensonki testte 3 cikti. Ileri hareketlilik 0. Bilmiyorum keciboynuzu ozlu bir karisim yediriyordum onu yedirme dedi. Emodex.in icinde senin hazirladigin karisimin hepsi var dedicnm keçiboynuzu niye yasak ki? açıkladı kimisine öneriyor cünkü. sizin değerler nasıldı
hasar cıkmazsa peki nasıl bir tedavi olacakmış yorum yaptımı? bizde hasar cıkmadı spermde canlılık düşük cıktı. eğer o da cıkmasaydı spermde bir sıkıntı yok diyecekti sebepsiz diyecekti ve 6 ay aralıklarla farklı tüp bebek merkezlerınde deneme yapın dedı. siz oyle bir ihtimalden bahsettimi? hasar cıkmadgnda suankı değerlerinizle dogal yolla olur dıyormuDNA hasar testine gore verecekmis canim. Bizim sayi 2-6 arasi, morfoloji 0di ensonki testte 3 cikti. Ileri hareketlilik 0. Bilmiyorum keciboynuzu ozlu bir karisim yediriyordum onu yedirme dedi. Emodex.in icinde senin hazirladigin karisimin hepsi var dedi
evet bajsetti hatta dua edelim hasar ciksin onu tedavi edelim dedi. Bebegin gelismemesinin sebebi bu olabilir dedi.hasar cıkmazsa peki nasıl bir tedavi olacakmış yorum yaptımı? bizde hasar cıkmadı spermde canlılık düşük cıktı. eğer o da cıkmasaydı spermde bir sıkıntı yok diyecekti sebepsiz diyecekti ve 6 ay aralıklarla farklı tüp bebek merkezlerınde deneme yapın dedı. siz oyle bir ihtimalden bahsettimi? hasar cıkmadgnda suankı değerlerinizle dogal yolla olur dıyormu
çok sevindim varikosel yokmuş bi de onunla uğraşmayacaksınız ne güzel. toplam sayı 4 mlyn du değil mi sizin bu sayıyla hasar yoksa doğal yolla olabilir miymiş peki yoksa sayıyı artırmak için mi tedavi başlıcak bir de sizin hormonlar ne durumda canım onun için test yapılmışmıydıHerkese gunaydin kizlar
gecmis olsun canim
Kizlar dun gittik
Dna hasar testi istedi
Pazartesi testi vericez
Emodex.e devam et dedi
Bizim durumlar boyle...
Insallah guzel sonuclar alirsiniz canim iyi bir yol çizer sizin icin .Bizde ileri hiz 0 ken proxeedle %16ya cikti.6 ay devam ettik proxeed e sonra baska dr a gittik dna hasari cikti .Kaan Aydos verdi emodex i ama biz daha gitmedik kendisiyle yuz yuze gorusmeyeevet bajsetti hatta dua edelim hasar ciksin onu tedavi edelim dedi. Bebegin gelismemesinin sebebi bu olabilir dedi.
Birde arkadaslarin sorduklarini sordum. Morfoloji sorun degil dedi. Hasar varken bile cocuk olabilir morfoloji dusukken bile sayi artabilir dedi.
DNA hasari yoksa nasil bir tedavi uygulayacak bilmiyorum canim. Size ne yapti? Birde sizin degerler nasildi
Evicapla keçiboynuzunu neden yasakladı acaba ya ? Biz emodexle evicap da kullanıyoruz. Kullanmasak mı ?Herkese gunaydin kizlar
gecmis olsun canim
Kizlar dun gittik
Dna hasar testi istedi
Pazartesi testi vericez
Emodex.e devam et dedi
Bizim durumlar boyle...
Bize de doktor emodexte herşey var ekstra hiç bir şeyi kullanmana gerek yok demişti. Ama biz dayanamıyoruz o da iyi geliomuş bu da güzelmiş diye ver allah ver :)DNA hasar testine gore verecekmis canim. Bizim sayi 2-6 arasi, morfoloji 0di ensonki testte 3 cikti. Ileri hareketlilik 0. Bilmiyorum keciboynuzu ozlu bir karisim yediriyordum onu yedirme dedi. Emodex.in icinde senin hazirladigin karisimin hepsi var dedi
canim bize de keciboynuzu kullanmana gerek yok demisti. O da faydali ama sizin için gerek yok havuc ye dedi. Bizim hiz ve morfoloji sorunu var. evicap da karacigere zarar veriyor diye demişEvicapla keçiboynuzunu neden yasakladı acaba ya ? Biz emodexle evicap da kullanıyoruz. Kullanmasak mı ?
bizim canlılık %12 cıkmıstı 3 ay emodeks trenatl kullandık %97 oldu. spermıyogramda ml 18 mılyon 14 mılyona dustu. morfolojı %2 de kaldı. hızımız %0 ileri hareket %5 yerınde %5 yavastı. sımdı %10 ileri %35 yavas %5 yerındeye yukseldı. bu değişimler son spermıyogramdakıler bundan 1 ay oncede yaptrdık o daha ıyıydı aslında hız morfolojı son testte dustu nedn bılmem laboratuvar farkımı acaba. sayımız cok fazla değil morf düşük olunca cok bekleerız doagl yolla gibi geliyor.evet bajsetti hatta dua edelim hasar ciksin onu tedavi edelim dedi. Bebegin gelismemesinin sebebi bu olabilir dedi.
Birde arkadaslarin sorduklarini sordum. Morfoloji sorun degil dedi. Hasar varken bile cocuk olabilir morfoloji dusukken bile sayi artabilir dedi.
DNA hasari yoksa nasil bir tedavi uygulayacak bilmiyorum canim. Size ne yapti? Birde sizin degerler nasildi
Valla bende anlamıyorum birimde morfolojimiz düşmüş. Aman ya hiç kafaya takamam Allah isterse bi sperm dahi yeter. Burda neler okumadık ki 0 morfoloji ile hamileyim diyenleri gördü bu göz. Onun için sorun etmiycem Allah büyük nasipte varsa olacak inş... elimizden geleni yapıcaz başka da yapacak birşey yok.bizim canlılık %12 cıkmıstı 3 ay emodeks trenatl kullandık %97 oldu. spermıyogramda ml 18 mılyon 14 mılyona dustu. morfolojı %2 de kaldı. hızımız %0 ileri hareket %5 yerınde %5 yavastı. sımdı %10 ileri %35 yavas %5 yerındeye yukseldı. bu değişimler son spermıyogramdakıler bundan 1 ay oncede yaptrdık o daha ıyıydı aslında hız morfolojı son testte dustu nedn bılmem laboratuvar farkımı acaba. sayımız cok fazla değil morf düşük olunca cok bekleerız doagl yolla gibi geliyor.
akıl sır ermıyor cnm okdr ugrasıyoruz sonuclarda rakamsal farklılık pek yok kalıte artmıstır ıns dıyoruz. eşim artık ılac ıcerken ıcıyoruz ama ne yarıyorsa artık diyor adamın da moralı bozuldu. Allahım inş nasip eder kısa zmnda. bız tup bebek görüşmesine başlayacagız bakalım ne dıyecekler bu degerlereValla bende anlamıyorum birimde morfolojimiz düşmüş. Aman ya hiç kafaya takamam Allah isterse bi sperm dahi yeter. Burda neler okumadık ki 0 morfoloji ile hamileyim diyenleri gördü bu göz. Onun için sorun etmiycem Allah büyük nasipte varsa olacak inş... elimizden geleni yapıcaz başka da yapacak birşey yok.