Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
biz dün arkadaşlarla çocuklar gibi ip atladik iş yerinin bahcesinde, cok komikti. Akşam eşime anlatiyorum, sen niye atladin diyo, Allah Allah niye öyle dedi ki diye düşündüm, meğerse bebek olursa düşer diye demiş, benim de artik kendimi korumak hiç aklima gelmiyor

hangi testleri istedi canim ?

günaydın kizlar) Kaan beyin cvbi e-posta kutusunami geliyor? az once sayfaya bktimda ama gelen giden yok.bugün cvp gelmesi gerekiyordu...

cnm gözün aydın doktor evicap ve keçiboynuzunu neden yasakladı birde havuç ve ısırgan ot ne işe yarıyomuş

Bu evicapi yasakladigini baskasindan da duymustum emodecle ters düşüyor olabilir mi degilse tek basina morfoloji icin en etkili seylerden biri .Bu arada varikoselin düşük olmasina cok sevindim insallah hasar da düşük cikar gecmis olsun canim

cnm keçiboynuzu niye yasak ki? açıkladı kimisine öneriyor cünkü. sizin değerler nasıldı

cnm keçiboynuzu niye yasak ki? açıkladı kimisine öneriyor cünkü. sizin değerler nasıldı
DNA hasar testine gore verecekmis canim. Bizim sayi 2-6 arasi, morfoloji 0di ensonki testte 3 cikti. Ileri hareketlilik 0. Bilmiyorum keciboynuzu ozlu bir karisim yediriyordum onu yedirme dedi. Emodex.in icinde senin hazirladigin karisimin hepsi var dedi

hasar cıkmazsa peki nasıl bir tedavi olacakmış yorum yaptımı? bizde hasar cıkmadı spermde canlılık düşük cıktı. eğer o da cıkmasaydı spermde bir sıkıntı yok diyecekti sebepsiz diyecekti ve 6 ay aralıklarla farklı tüp bebek merkezlerınde deneme yapın dedı. siz oyle bir ihtimalden bahsettimi? hasar cıkmadgnda suankı değerlerinizle dogal yolla olur dıyormu

evet bajsetti hatta dua edelim hasar ciksin onu tedavi edelim dedi. Bebegin gelismemesinin sebebi bu olabilir dedi.
Birde arkadaslarin sorduklarini sordum. Morfoloji sorun degil dedi. Hasar varken bile cocuk olabilir morfoloji dusukken bile sayi artabilir dedi.
DNA hasari yoksa nasil bir tedavi uygulayacak bilmiyorum canim. Size ne yapti? Birde sizin degerler nasildi

çok sevindim varikosel yokmuş bi de onunla uğraşmayacaksınız ne güzel. toplam sayı 4 mlyn du değil mi sizin bu sayıyla hasar yoksa doğal yolla olabilir miymiş peki yoksa sayıyı artırmak için mi tedavi başlıcak bir de sizin hormonlar ne durumda canım onun için test yapılmışmıydı

Insallah guzel sonuclar alirsiniz canim iyi bir yol çizer sizin icin .Bizde ileri hiz 0 ken proxeedle %16ya cikti.6 ay devam ettik proxeed e sonra baska dr a gittik dna hasari cikti .Kaan Aydos verdi emodex i ama biz daha gitmedik kendisiyle yuz yuze gorusmeye

Evicapla keçiboynuzunu neden yasakladı acaba ya ? Biz emodexle evicap da kullanıyoruz. Kullanmasak mı ?

Bize de doktor emodexte herşey var ekstra hiç bir şeyi kullanmana gerek yok demişti. Ama biz dayanamıyoruz o da iyi geliomuş bu da güzelmiş diye ver allah ver :)

Evicapla keçiboynuzunu neden yasakladı acaba ya ? Biz emodexle evicap da kullanıyoruz. Kullanmasak mı ?
canim bize de keciboynuzu kullanmana gerek yok demisti. O da faydali ama sizin için gerek yok havuc ye dedi. Bizim hiz ve morfoloji sorunu var. evicap da karacigere zarar veriyor diye demiş

bizim canlılık %12 cıkmıstı 3 ay emodeks trenatl kullandık %97 oldu. spermıyogramda ml 18 mılyon 14 mılyona dustu. morfolojı %2 de kaldı. hızımız %0 ileri hareket %5 yerınde %5 yavastı. sımdı %10 ileri %35 yavas %5 yerındeye yukseldı. bu değişimler son spermıyogramdakıler bundan 1 ay oncede yaptrdık o daha ıyıydı aslında hız morfolojı son testte dustu nedn bılmem laboratuvar farkımı acaba. sayımız cok fazla değil morf düşük olunca cok bekleerız doagl yolla gibi geliyor.

Valla bende anlamıyorum birimde morfolojimiz düşmüş. Aman ya hiç kafaya takamam Allah isterse bi sperm dahi yeter. Burda neler okumadık ki 0 morfoloji ile hamileyim diyenleri gördü bu göz. Onun için sorun etmiycem Allah büyük nasipte varsa olacak inş... elimizden geleni yapıcaz başka da yapacak birşey yok.

akıl sır ermıyor cnm okdr ugrasıyoruz sonuclarda rakamsal farklılık pek yok kalıte artmıstır ıns dıyoruz. eşim artık ılac ıcerken ıcıyoruz ama ne yarıyorsa artık diyor adamın da moralı bozuldu. Allahım inş nasip eder kısa zmnda. bız tup bebek görüşmesine başlayacagız bakalım ne dıyecekler bu degerlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…