Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Lisede genc hoca olmak da zor erkekler ayri kizlar ayri Allah yardimcimiz olsun .Ergenler ahh ah
Aynen 3.senem atandıgımdan beri meslek lisesinde calısıyorum son sınıflarla aramda 5 yaş vardı hepsi beni görmeye öğretmenler odasına geliyordu smdi yine yaşlandım 25 oldum

Aynen 3.senem atandıgımdan beri meslek lisesinde calısıyorum son sınıflarla aramda 5 yaş vardı hepsi beni görmeye öğretmenler odasına geliyordu smdi yine yaşlandım 25 oldum
Nasil iletisim kursak derdinde oluyorlar en safi mini mini 1 ler

Bence sizin yine cok iyi bitek hareket sıkıntısı var. Morfoloji daha zor düzelen bişi. Mesela bizde yüzde 2 doktorlar değişmez dedi. Tek umudum hasar düzelince değişmesi
Bizim morfoloji yüzde olarak verilmemiş. Acaba yüzdeli hali kaçtır?????? İlk teste göre bir aya göre yükselmiş birazcık ama gelişim çok yavaş bu hızla 2 yıl sonra ancak anne olurum
Bir ay önceki testi atayım ona da bakıp yorum yapın bakalım

canim üstteki ekledigin dosyada esinin isim bilgileri de gözükmüş farketmeden attin herhalde, birsey olmaz ama özel bir sey sonuçta belirtmek istedim. Benim anladiğim kadariyla morfoloji iyi ama hiz sıkıntı

Biz de tup bebek merkezinde yaptırıyoruz %olarak veriyorlar o ladar uzmanlastim ki arastirmaktan.Daha dr yorumlamadan seviniyorum ya da üzülüyorum

canim üstteki ekledigin dosyada esinin isim bilgileri de gözükmüş farketmeden attin herhalde, birsey olmaz ama özel bir sey sonuçta belirtmek istedim. Benim anladiğim kadariyla morfoloji iyi ama hiz sıkıntı
Farkettim şimdi nasıl silecem onu da beceremiyorum

Herkese gunaydin kizlar
Kizlar nasilsiniz ben geldim okuldan huh
Kucuk bi kaza atlattim.Öğrencim sürükledi sağolsun az daha sakatlaniyordum.Zaten ayagim sakat
gecmis olsun canim

Benim kırmızılar geldi. Belliydi umut etmemem lazımdı zaten
sabir insallah diger aylar olacak

Cok zor işin ben de meslek lisesinde matematikciyim seninkiler bilinçsiz benimkiler bilinçli zarar veriyor
ay benimkilerde meslek lisesi. bazilari gercekten raporu olmayan BEP.li

Beth18 ne yaptin ? randevu nasıl geçti ?
Kizlar dun gittik
Dr. Muayene sonucunda varikosel ileri derecede degil ameliyat olsa bile herhangi bir artis olmaz dedi ameliyata gerek yok yediklerimizle ve ilaclarla duzelecek dedi cok sukur en cok buna sevindik.
Dna hasar testi istedi
Testin sonucuna kadar nohut, isirgan otu cayi bol yesillik, kirmizi eti azalt sigara icme radyasyondan uzak dur dedi
Pazartesi testi vericez
Artik hocanin cevabina gore yaklasik 1 ay sonra tedaviye baslicaz
Evicap.i ve keciboynuzunu yasakladi.
Emodex.e devam et dedi
Bizim durumlar boyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…