- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 38
Lisede genc hoca olmak da zor erkekler ayri kizlar ayri Allah yardimcimiz olsun .Ergenler ahh ahCok zor işin ben de meslek lisesinde matematikciyim seninkiler bilinçsiz benimkiler bilinçli zarar veriyor
Hareket yuzde olarak verilmiyor mu canim yaa cok anlayamadim degisik geldiEki Görüntüle 2054761 Kızlar eşimin bu ayki test sonucu. Sayı artmış ama morfoloji düşmüş.
Aynen 3.senem atandıgımdan beri meslek lisesinde calısıyorum son sınıflarla aramda 5 yaş vardı hepsi beni görmeye öğretmenler odasına geliyorduLisede genc hoca olmak da zor erkekler ayri kizlar ayri Allah yardimcimiz olsun .Ergenler ahh ah
Bence sizin yine cok iyi bitek hareket sıkıntısı var. Morfoloji daha zor düzelen bişi. Mesela bizde yüzde 2 doktorlar değişmez dedi. Tek umudum hasar düzelince değişmesiEki Görüntüle 2054761 Kızlar eşimin bu ayki test sonucu. Sayı artmış ama morfoloji düşmüş.
Nasil iletisim kursak derdinde oluyorlar en safi mini mini 1 lerAynen 3.senem atandıgımdan beri meslek lisesinde calısıyorum son sınıflarla aramda 5 yaş vardı hepsi beni görmeye öğretmenler odasına geliyordusmdi yine yaşlandım 25 oldum
Bizim morfoloji yüzde olarak verilmemiş. Acaba yüzdeli hali kaçtır?????? İlk teste göre bir aya göre yükselmiş birazcık ama gelişim çok yavaş bu hızla 2 yıl sonra ancak anne olurumBence sizin yine cok iyi bitek hareket sıkıntısı var. Morfoloji daha zor düzelen bişi. Mesela bizde yüzde 2 doktorlar değişmez dedi. Tek umudum hasar düzelince değişmesi
Hiz kac oluyor yine anlamadimEki Görüntüle 2054769
Bizim morfoloji yüzde olarak verilmemiş. Acaba yüzdeli hali kaçtır?????? İlk teste göre bir aya göre yükselmiş birazcık ama gelişim çok yavaş bu hızla 2 yıl sonra ancak anne olurum
Bir ay önceki testi atayım ona da bakıp yorum yapın bakalım
Hiz kac oluyor yine anlamadim
canim üstteki ekledigin dosyada esinin isim bilgileri de gözükmüş farketmeden attin herhalde, birsey olmaz ama özel bir sey sonuçta belirtmek istedim. Benim anladiğim kadariyla morfoloji iyi ama hiz sıkıntıCnm biz bu testleri tüp bebek merkezinde yapıyoruz. Dr dedi en sağlıklı sonuç tüp bebek merkezinde yapılandır. Evet farklı bu kağıttaki sonuçlar yorum yapamıyorum bende. Mesela morfoloji kaç %3 mü % 2 mi ne yani ???? Hız ne ???
Biz de tup bebek merkezinde yaptırıyoruz %olarak veriyorlar o ladar uzmanlastim ki arastirmaktan.Daha dr yorumlamadan seviniyorum ya da üzülüyorumCnm biz bu testleri tüp bebek merkezinde yapıyoruz. Dr dedi en sağlıklı sonuç tüp bebek merkezinde yapılandır. Evet farklı bu kağıttaki sonuçlar yorum yapamıyorum bende. Mesela morfoloji kaç %3 mü % 2 mi ne yani ???? Hız ne ???
Farkettim şimdi nasıl silecem onu da beceremiyorumcanim üstteki ekledigin dosyada esinin isim bilgileri de gözükmüş farketmeden attin herhalde, birsey olmaz ama özel bir sey sonuçta belirtmek istedim. Benim anladiğim kadariyla morfoloji iyi ama hiz sıkıntı
mesajin alt kisminda düzenle kismindan girince silinir mi acaba ? ben de hiç silmedimFarkettim şimdi nasıl silecem onu da beceremiyorum
Dediğim gibi grip ilaçları bile etkiliyor canm önümüzdeki maçlara bakalım zaten var ya hamile kalsak inanmıcaz o durumdayızBenim kırmızılar geldi. Belliydi umut etmemem lazımdı zaten
gecmis olsun canimKizlar nasilsiniz ben geldim okuldan huh
Kucuk bi kaza atlattim.Öğrencim sürükledi sağolsun az daha sakatlaniyordum.Zaten ayagim sakat
sabir insallah diger aylar olacakBenim kırmızılar geldi. Belliydi umut etmemem lazımdı zaten
ay benimkilerde meslek lisesi.Cok zor işin ben de meslek lisesinde matematikciyim seninkiler bilinçsiz benimkiler bilinçli zarar veriyor
Kizlar dun gittikBeth18 ne yaptin ? randevu nasıl geçti ?