Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sayiiz kac canim. Eger sayiniz arttiysa morfolojiye takilma kaan hoca diger hastalara bu sekilde yorum yapmis

sayiiz kac canim. Eger sayiniz arttiysa morfolojiye takilma kaan hoca diger hastalara bu sekilde yorum yapmis
Ml 14 milyn totalde 44-52 arasi degisiyor. En sonki sperm testimizi baya detayli yapmislar memorialda yaptrdik uzun basli spermler dikkat cekmektedr diye not dusmusler test sonucuna da morfoloji boz yazmislar. Acaba ondan mi kendi kendine dollenme olmuyor ne dusunecegmi sasrdm bas anomalisi fazla cikti bizde.

bence ikinci bir sekreter ve mailleriyle ilgilenecek birini daha tutmali o kadar hastasi var insanlari daha fazla bekletmenin alemi var mi?
Sekreteride geçtim ayrı bi haberlesme adresi olmalı çünkü resmen tüm Türkiyedeki hastalarla sıraya giriyoruz kendi hastası olmamıZa rağmen cidden sinir bozucu benimki bencillik değil asla ama tedavi aksıyor ciddi anlamda

bence de öyle, belki ilaç zarar verdi, bunu bile bilemeden cevap gelene kadar 1 ay daha kullanilacak daha kotu sonuclar dogabilir bu sürecte

morfoloji boz ne demek canim? Bunlari kaan beye detayli olarak mail atip sordun mu canim

Ya ciddi bi sorun vardı iş yerinde dava falan açmış karsı taraf ama haklılığımız ispat edildi müdür hak vermiş avukat işi falan oldu cok şükür halloldu da olan benim dna hasar testime oldu ya
oyle olmus biraz evet ama her sey olacagina varir. Mailde bunu da yazsaydin

Bizde varikosek var 2. Derece ama kaan hoca sperm sayısı iyi diye olmasın dedi ameliyat elle muayenede
peki diger dr.lar ameliyat mi demisti canim. 2. Derece ne demek oluyor? Esimin orta derecede demisti bi dr.a gorunmustuk. Kaan aydos ne diyecek meral ediyorum

Tanıda teratozoospermi yazıyordu bu da spermin morfolojisinin yani şeklinin bozuk oldgu anlamına geliyormus.bizdede en çok spermin baş kısmında anormallik var. Kaan hocaya yazdım ama hiç orda yazdgm sorulara yanıt vermedi. Muayeneye gittiğmizde birşey takılırsa kafanıza yazın sorun demişti ama öyle olmadı

anladim canim. Sekreteriyle iletisime gecsen ben bunlari bunlari sordum ama ona cevap vermemis desen belki faydasi olur

Insallah canim sagol
bende merak ediyorum hic kullanmadim. Preesed nasil kullaniliyor Afilim92 ve internetten mi aldin?

canim soylersem ifsa olabilirim soylemiim o yuzden olur mu.
Internetten alcaktim onla hamile kalan bir arkadas gönderdi sagolsun zaten icinde 0 enjektörler var hijyen acisindan sorun olmuyor

Bizde yokmuş öle dedi olsa ameliyat olur sayı artabilirdi inan böyle şeyler bile düşünüyorum artık iyice kafayı yedim
Seni cok iyi anlıyorum. Ay kafayı yicem 24günde bir adet olurum hic sasmaz adetimin 8.günü birliktelik oldu sonra soğuk algınlığından ilac kullanmaya basladım 2 hafta antibiyotik kullandım cuma bıraktım ilacları pazar adet olmam gerekiyodu olmadım bugün de gecti hala olmadım. Antibiyotik yan etkisi mi arastırıyorum kimisi evet kimisi hayır diyor. Umut etmek de istemiyorum

antibiyotiklerin öyle bir yan etkisi yok. Umut etsen bu seferde ilac kullandim diye üzülüyor insan bu durumda. Gecen ay benim de öyle oldu

antibiyotiklerin öyle bir yan etkisi yok. Umut etsen bu seferde ilac kullandim diye üzülüyor insan bu durumda. Gecen ay benim de öyle oldu
Kasıklarımda ağrı var hafif hafif bakalım adet olurum belki gece. Kac gündür elimde ped gizli gizli lavaboya kacıyorum yok. Bugün gecikmenin 3.günüydü hayatımda ilk defa yaşıyorum böyle bişi

Bizde de orta derece yani. Hicbi doktor ameliyat demedi sperm sayısı ve hızı iyi old icin

Gunaydin kizlar
Bugun bos gunum
Evde yapilmasi gereken isler var onlari yapicam
Utu vs
Yarinda supururum haftasonu yine misafir var
Ayrica haftasonu cok guzel konserler var oraya gidicez kafamizi dagitmis oluruz ne zamandir gitmiyorduk iyi olacak

Gunaydin kizlar
Bugun bos gunum
Evde yapilmasi gereken isler var onlari yapicam
Utu vs
Yarinda supururum haftasonu yine misafir var
Ayrica haftasonu cok guzel konserler var oraya gidicez kafamizi dagitmis oluruz ne zamandir gitmiyorduk iyi olacak
günaydın limonlutarçınlı:) ne güzel sizde boş gün falan oluyor, haftasonu kimlerin konseri var?

Gunaydin kizlar kahvaltımı yapip evi toplayıp hopp okula yetiscem yine Allah a emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…