Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çogunluk öpretmen herhalde ne guzel ne rahat:) biz 8.30-17.00 mesaicilere Allah kolaylık versin haftaiçi boş gün veya işe geç gidebilme imkanı bizdede olsaydı keşke:)

Evet çoğunluk öğretmen ne güzel valla :halay:kadınlar için en güzel meslek bence öğretmenlik şimdiki aklım olsa ben de isterdim ben haftada iki gün eve 6da gitsem göbek atıyorum :21:

çogunluk öpretmen herhalde ne guzel ne rahat:) biz 8.30-17.00 mesaicilere Allah kolaylık versin haftaiçi boş gün veya işe geç gidebilme imkanı bizdede olsaydı keşke:)
Evet rahatim diyebilseydim ama ozel egitim ogretmeniyim ogrencilerim zihin engelli canim

Seni cok iyi anlıyorum. Ay kafayı yicem 24günde bir adet olurum hic sasmaz adetimin 8.günü birliktelik oldu sonra soğuk algınlığından ilac kullanmaya basladım 2 hafta antibiyotik kullandım cuma bıraktım ilacları pazar adet olmam gerekiyodu olmadım bugün de gecti hala olmadım. Antibiyotik yan etkisi mi arastırıyorum kimisi evet kimisi hayır diyor. Umut etmek de istemiyorum
Bende bu ay grip oldum ilaç kullandım eminim ki o yüzden gecikecek cnm yan etkisi oluyor

Bende branş öğretmeniyim ve an itibariyle hafta sonu tatilim başladı kızlar ama insan bu durumdayken tatil falan gözüme gelmiyor bi kaç ay önce adetim 5 gün gecimmişti o kadar mutluydum ki kesin bebiş var die o 5 gün bana en mutlu gündü

Bende branş öğretmeniyim ve an itibariyle hafta sonu tatilim başladı kızlar ama insan bu durumdayken tatil falan gözüme gelmiyor bi kaç ay önce adetim 5 gün gecimmişti o kadar mutluydum ki kesin bebiş var die o 5 gün bana en mutlu gündü
Slm kızlar yedi saat ders üstüne nöbet ölmek üzereyim ya. Eşime diyor ki nöbet günü bir tel saçım beyazlıyordur kesin :) çok Yorgun'um kış temizliği yapıyorum hafta sonu yatılı misafirimde var. Bitik haldeyim. Allah bana yardım etsin inş. Buarada akşam tavuk gibi 9.30 da uyuyorum :) Bugün eşim test yaptırdı yarın çıkacak inş biraz yükselmiştir. Keçi boynuzu kürünü bugün bırakıcaz. Havuç kürüne geçiyoruz inş.Larginine de bitti bugün emodex'e geçecez. Siz nasılsınız? Limonlutarçınlıkek ne alemdesin gittin mi doktora ? Kaan bey nasıl acaba ne dedi ? Çok heyecanlıyım. Eşim yanlız gideyim diyor ama bende gitmek istiyorum. Bakalım ne olacak ?

Slm kızlar yedi saat ders üstüne nöbet ölmek üzereyim ya. Eşime diyor ki nöbet günü bir tel saçım beyazlıyordur kesin :) çok Yorgun'um kış temizliği yapıyorum hafta sonu yatılı misafirimde var. Bitik haldeyim. Allah bana yardım etsin inş. Buarada akşam tavuk gibi 9.30 da uyuyorum :) Bugün eşim test yaptırdı yarın çıkacak inş biraz yükselmiştir. Keçi boynuzu kürünü bugün bırakıcaz. Havuç kürüne geçiyoruz inş.Larginine de bitti bugün emodex'e geçecez. Siz nasılsınız? Limonlutarçınlıkek ne alemdesin gittin mi doktora ? Kaan bey nasıl acaba ne dedi ? Çok heyecanlıyım. Eşim yanlız gideyim diyor ama bende gitmek istiyorum. Bakalım ne olacak ?
Zeynep canım siz daha yeni test yaptırmamışmıydız eşin iyi sıkılmadan sorun çıkarmadan gidiyor test yaptırmaya benimki bin dereden su getiriyor inşallah daha iyi sonuç alırsınız

Zeynep canım siz daha yeni test yaptırmamışmıydız eşin iyi sıkılmadan sorun çıkarmadan gidiyor test yaptırmaya benimki bin dereden su getiriyor inşallah daha iyi sonuç alırsınız
Bir ay önce yaptırmıştık. Sorun çıkartıyor ama sonra paşa paşa gitti sabah

Kizlar nasilsiniz ben geldim okuldan huh :KK43:
Kucuk bi kaza atlattim.Öğrencim sürükledi sağolsun az daha sakatlaniyordum.Zaten ayagim sakat :KK59:

Benim kırmızılar geldi. Belliydi umut etmemem lazımdı zaten

Kizlar nasilsiniz ben geldim okuldan huh :KK43:
Kucuk bi kaza atlattim.Öğrencim sürükledi sağolsun az daha sakatlaniyordum.Zaten ayagim sakat :KK59:
Cok zor işin ben de meslek lisesinde matematikciyim seninkiler bilinçsiz benimkiler bilinçli zarar veriyor :KK70:

Biz havuc kürünü 2 aya yakındır yapıyoruz kac ay yapılıyor bu kürler keciboynuzuyla aynı anda olmuyor oyüzden gecemiyorum keciboynuzuna

X