DeniYcem canım inşallah yapabilirim etrafımda o kadar çok bebek ve hamile var ki ne yapayım elimde olmadan acele ediyorumCnm kasma kendini ya bırak ucunu. 3. Ayın sonunda doktorun çağırması lazım. Basit bi test niye nazlanıyor ki? Ah bu erkekler. Hiç bizi anlamadılar anlamayacaklarsa. Ama biz bu soruna odaklanıp kaldığımız için etrafımızdaki güzel şeyleri görmüyoruz. Valla ben gezip tozacam eşimle. Hiçbirşeyde umurumda olmayacak. Doktorun dediklerini yapıcaz ama tek derdimiz bu , dünyanın tek ve amansız derdi bizde gibi takılıp kalmıycam. Eşimi darlamak istemiyorum.
En son üzüldüğümü görüp tamam gitçem dedi zaten illa ağlamak mı lazım anlamadım kibi ara var diyordu sonra gecmisti yani son 2 yildir falan bisey yoktu. Evet kaan beye de gozukecegiz sizin baya yuksekmis aslinda nasil ameliyata karar verdiniz. Yani yuksekken sadece tedavi olsun diye mi yaptirdiniz ameliyati?
dogru diyorsun aslinda canim bende sikmayacagim diyorum ama bazen kendimle basbasa kalinca olmuyor. bunlar en guzel zamanlarimiz aslinda
gercekten cok cok uzuldum peki ne olacak? Allah korusun jnsallah bisey olmaz
canim illaki gidicez demesen yani zorundalikmis gibi degilde uzuldugunu anlatsan belki yumusak bir dil daha iyi gelir esine
Canim emin ol bizim cevremiz de oyle dolu takmaya devam ettikce harab oluyoruz .Ya benim okulumda 6 7 tane hamile bayan var once cok huzunleniyordum simdi takmiyorumDeniYcem canım inşallah yapabilirim etrafımda o kadar çok bebek ve hamile var ki ne yapayım elimde olmadan acele ediyorum
ilk yillarda oyle oluyor canim. Yavas yavas o sana sende ona alisiyorsun. Evlilikten onceki ve sonraki zaman cok farkli. Evlenince aile ile de evlenmis oluyorsun ayrica. Benkm kv.ler gelir aylarca bizde kalir ilk zamanlar kaldiramiyordum yavas yavas alisiyosun. Herkes kaldiramaz bunu ama sevince insan herseyi kabulleniyorKendimi cok yalniz ve kirgin hissediyorum .Ne zaman birlikte zaman gecirecek olsak araya birileri girer sağolsunlar basbasa geciremeyiz haftasonumuzu bile .Ve ben cok yıpranıyorum normalde her sey guzel uyumluyuz evlilikte 2.yila gircez gelecek ay 6 yildir tanışıyoruz. Ama hep nazar değiyor birilerinin yanda her sey tersine donebiliyor .Eve donunce ikimizde sasiriyoruz halimize
ahh ahh ahhh diyecek bisey bulamiyorum.En son üzüldüğümü görüp tamam gitçem dedi zaten illa ağlamak mı lazım anlamadım ki
Günaydın kızlarrrrrr benim dersim bitti eve geldim. Eşofmanımı giydim oturuyorum. Bi çay içip biraz magazin izleyip :) işe koyulucam cam mobilya vs beni bekliyor.
Cnm nerde çalışıyorsun? Hangi şehittesin yaniGunaydin ben de kahvaltimi yaptim hizla mutfagi toplayıp okula dogru hizli adimlarla yürüyeceğim. Gecen yil gunde 2 saatimi yolda harcadigima yanarim keske gecen sene merkeze tayin isteseymisim
isyerinin yakinda olmasi cok guzel. Benimde oyle ama ben arabayla 5 dk gidip geliyorumGunaydin ben de kahvaltimi yaptim hizla mutfagi toplayıp okula dogru hizli adimlarla yürüyeceğim. Gecen yil gunde 2 saatimi yolda harcadigima yanarim keske gecen sene merkeze tayin isteseymisim
bu kadar dusunme canim benim bazen dusunmeden de insan degisik ruyalar gorebiliyor ama. Kendine hobiler bulsan kafani dagitirsin. Ben orgu oruyorum ama bu aralar savsakladimGünaydınn ben de rüyamda yine hamileydim galiba deliriyorum kızlar ben ne yapcam rüyalarımda bile rahat yok nasıl çıkacak bu iş aklımdan
Benim de 2 dersim kaldi direksiyon sonra arabayla gitcem ehliyetim var ama esimle kaza gecirdik.o gunden sonra cesaretim kirildiisyerinin yakinda olmasi cok guzel. Benimde oyle ama ben arabayla 5 dk gidip geliyorum
Zaten günümün çoğu iş yerinde geçiyor canım ama iş yok patron sürekli bizi izlediği için de farklı şeyler yapamıyoruz ben de oturup düşünüyorumbu kadar dusunme canim benim bazen dusunmeden de insan degisik ruyalar gorebiliyor ama. Kendine hobiler bulsan kafani dagitirsin. Ben orgu oruyorum ama bu aralar savsakladim
KonyaCnm nerde çalışıyorsun? Hangi şehittesin yani
Kazadan etkilenmen normal insallah kalici bi hasari olmamistir. Ama o ani kafandan atip cesaretini toplarsan araba kullanmak buyuk ozgurluk. Dun o kadar is yaptim ki arab olmasaydi o kadar isi ayni gun yapamazdimBenim de 2 dersim kaldi direksiyon sonra arabayla gitcem ehliyetim var ama esimle kaza gecirdik.o gunden sonra cesaretim kirildi
bolumun ne canim. Ama bence istifa etme evde oturunca insan daha cok kuruyor. Birde ne is yapiyorsun suanda?Zaten günümün çoğu iş yerinde geçiyor canım ama iş yok patron sürekli bizi izlediği için de farklı şeyler yapamıyoruz ben de oturup düşünüyorumgaliba istifa edip daha yoğun tempolu bi iş bulmalıyım ya da tekrar Sınava girip üni mi okusam
optisyenim canım başka bir bölüm okuyayım diyorum bu iş pek sarmadı beni enerjik biriyim ne yapsam bilmiyorumKazadan etkilenmen normal insallah kalici bi hasari olmamistir. Ama o ani kafandan atip cesaretini toplarsan araba kullanmak buyuk ozgurluk. Dun o kadar is yaptim ki arab olmasaydi o kadar isi ayni gun yapamazdim
bolumun ne canim. Ama bence istifa etme evde oturunca insan daha cok kuruyor. Birde ne is yapiyorsun suanda?
anladkm saglikla ilgili bir bolum okuyabilirsin is avantaji cok yuksekoptisyenim canım başka bir bölüm okuyayım diyorum bu iş pek sarmadı beni enerjik biriyim ne yapsam bilmiyorum