Cok guzel canim firsati iyi degerlendirin .Seyi sorabilir misin benim icin dna hasari duzelince hiz artar miKizlar ne oldu anlatayim
Kaan beyin sekreteri ankarada oturanlar icin bazen bosluklar olusunca yani iptal edenler olusunca aralara burada oturanlari cagiriyorum demisti. Az once beni aradi yarin gelebilir mi esiniz dedi. Bende esime sorayim izin alabilrise gelsin dedim. Aradim esim tamam dedi. Yani yarin muayeneye gidiyoruz Allahima cok sukur. Daha once muayene olanlar bana tavsiyede bulunabilirler mi?.onceden sadece 3 tane spermiyogramimiz var onlari goturecegim.
Çok şanslısın cnm ya. Biz aradığımız zaman 2 ay sonrasına randevu verdi.Kizlar ne oldu anlatayim
Kaan beyin sekreteri ankarada oturanlar icin bazen bosluklar olusunca yani iptal edenler olusunca aralara burada oturanlari cagiriyorum demisti. Az once beni aradi yarin gelebilir mi esiniz dedi. Bende esime sorayim izin alabilrise gelsin dedim. Aradim esim tamam dedi. Yani yarin muayeneye gidiyoruz Allahima cok sukur. Daha once muayene olanlar bana tavsiyede bulunabilirler mi?.onceden sadece 3 tane spermiyogramimiz var onlari goturecegim.
Aklına gelen soruları not al insan doktorun yanında unutuyor stresten heyecandan :)Kizlar ne oldu anlatayim
tabiki sorarim canimCok guzel canim firsati iyi degerlendirin .Seyi sorabilir misin benim icin dna hasari duzelince hiz artar mi
ah bize de oyle vermisti arkadasim.ama iste Allahin lutfu insallah iyi degerlendiririzÇok şanslısın cnm ya. Biz aradığımız zaman 2 ay sonrasına randevu verdi.
evet bir not defteri ile gidicemAklına gelen soruları not al insan doktorun yanında unutuyor stresten heyecandan :)
cnm bir de ben sunu merak edıyorum burdakı bırcok arkadasta aynı durumda. şimdi kaan hoca 3-6 aylık tedavı verıyor. kimimizin sayısı düştü kimisi aynı kaldı kimisii arttı. hız ve morfolojıde ufak kıpırdamalar oldu. dna hasarı dısında spermıyogramı cok yorum yapmıyor kaan hoca. ornegın dna hasarı kalmadı ve spermıyogram değerleri de alt sınırlarda. öyle muthıs sayılar hızlar yok. kaan hoca doğal yolla bekleyın dıyor sperm kalıtesı arttı dıyor. bızde dna hasarı yoktu canlılık azdı onu yukselttık ama spermıyogram hala ıyı değil. morf %2 cıktı en son. sayımızda 14 mlyn ml de. halıyel dogal yolla gee kalma oranı azalıyor. spermın kalıtesınden kastı genetıgı mı yoksa hızı morfl fln mı? tüp bebege başlayacagz ılk denememız negatftı ordada da asagı yukarı bu sayılardı. sımdı okdr ılac aldık daha mı kalıtelı oldu sayısal olarak pek farklılık yokta. kafam karısık hüsrana ugramak istemıyorum. bu kalıtesınden kasıt ne onu sorabılırmısın? sayı hız morf dusuk olanlarada dogal yolla bekleyın dıyor bu kişilerin gebe kalma süresi uzuyormu? nekdr bir sure beklemelıyız her normal çift gibi mi?tabiki sorarim canim
ah bize de oyle vermisti arkadasim.ama iste Allahin lutfu insallah iyi degerlendiririz
evet bir not defteri ile gidicem
soyle aslinda ben kaan hocanin tedavisinden sunu anliyorum. Eger morfolojide yada dna hasarinda en ufak bi artis spermler icin iyi ve dogal gebelik icin avantaj sagliyor. Tup bebektede sansi arttiriyor. Zaten spermde bi hasar varsa bebek olussa bile bi sknti cikiyor ve kalbi atmiyor vs. Cunku bize tek bir sperm yetiyor kaliteli olanindan tup bebekte. Sormaya calisirkm bunlari.cnm bir de ben sunu merak edıyorum burdakı bırcok arkadasta aynı durumda. şimdi kaan hoca 3-6 aylık tedavı verıyor. kimimizin sayısı düştü kimisi aynı kaldı kimisii arttı. hız ve morfolojıde ufak kıpırdamalar oldu. dna hasarı dısında spermıyogramı cok yorum yapmıyor kaan hoca. ornegın dna hasarı kalmadı ve spermıyogram değerleri de alt sınırlarda. öyle muthıs sayılar hızlar yok. kaan hoca doğal yolla bekleyın dıyor sperm kalıtesı arttı dıyor. bızde dna hasarı yoktu canlılık azdı onu yukselttık ama spermıyogram hala ıyı değil. morf %2 cıktı en son. sayımızda 14 mlyn ml de. halıyel dogal yolla gee kalma oranı azalıyor. spermın kalıtesınden kastı genetıgı mı yoksa hızı morfl fln mı? tüp bebege başlayacagz ılk denememız negatftı ordada da asagı yukarı bu sayılardı. sımdı okdr ılac aldık daha mı kalıtelı oldu sayısal olarak pek farklılık yokta. kafam karısık hüsrana ugramak istemıyorum. bu kalıtesınden kasıt ne onu sorabılırmısın? sayı hız morf dusuk olanlarada dogal yolla bekleyın dıyor bu kişilerin gebe kalma süresi uzuyormu? nekdr bir sure beklemelıyız her normal çift gibi mi?
çok sağol cnm inş bu vitaminlerın faydası olmustr da tüp bebek tedavısınde daha saglıklı spermlerle daha saglıklı embrıyolar elde ederız. kaan hocayı bulmusken not al herseyı merak ettıklerını sor cnm yoksa bı daha cvp alamaıyorsunsoyle aslinda ben kaan hocanin tedavisinden sunu anliyorum. Eger morfolojide yada dna hasarinda en ufak bi artis spermler icin iyi ve dogal gebelik icin avantaj sagliyor. Tup bebektede sansi arttiriyor. Zaten spermde bi hasar varsa bebek olussa bile bi sknti cikiyor ve kalbi atmiyor vs. Cunku bize tek bir sperm yetiyor kaliteli olanindan tup bebekte. Sormaya calisirkm bunlari.
en ne soracagimi acikcasi bilmiyorum. Esimde varikosel var ameliyat ol dediler olacak miyiz? Spermler sayisi hizo morfolojisi su degerlerde ne yapmaliyiz? Kullandigimiz emodex evicap incir kuru ve balli pekmezli karisimi kullanmaya devam edelim mi? Onereceginiz baska ilac var mi? Gunluk yasamda yiyeceklerde nelere dikkat etmeliyiz? Test yaptiralim mi? Yani bunlar aklima gelenler. morfoloji duskken ve dna hasari varken dogal yolla gebe kalmak mumkun mu ve sayi artar mi?Bebegim neden gelismemis olabilir bunlari soracagim. Bide baska aklima gelen olursa sorarim.çok sağol cnm inş bu vitaminlerın faydası olmustr da tüp bebek tedavısınde daha saglıklı spermlerle daha saglıklı embrıyolar elde ederız. kaan hocayı bulmusken not al herseyı merak ettıklerını sor cnm yoksa bı daha cvp alamaıyorsunsımdı cvp atma suresı 1 aya cıktı bıde
Hadi bakalim guzel haberlerle dön bizeen ne soracagimi acikcasi bilmiyorum. Esimde varikosel var ameliyat ol dediler olacak miyiz? Spermler sayisi hizo morfolojisi su degerlerde ne yapmaliyiz? Kullandigimiz emodex evicap incir kuru ve balli pekmezli karisimi kullanmaya devam edelim mi? Onereceginiz baska ilac var mi? Gunluk yasamda yiyeceklerde nelere dikkat etmeliyiz? Test yaptiralim mi? Yani bunlar aklima gelenler. morfoloji duskken ve dna hasari varken dogal yolla gebe kalmak mumkun mu ve sayi artar mi?Bebegim neden gelismemis olabilir bunlari soracagim. Bide baska aklima gelen olursa sorarim.
Kizlar ne oldu anlatayim
Kizlar propolisli karisim bitmisti bugun esim aldi icine baska seyler de koysak demis adam coban cokerten yağı ve ginseng eklemis.Bu daha etkili olacak insallah oncekinde arisutu polen propolis vardi .Eger Rabbim nasip eder de hamile kalirsam elimde kalan tum vitamin ve takviyeleri forumdaki derttaslarima hediye edecegim .Hayalimde bu var .Çünkü yazin bir arkadas bir kutu proxeed evicap folik asit gondermisti bana bir arkadas da preseed jel .nasil duygulanmıştım
preesed işe yarıyor mu acaba gerçektenKizlar propolisli karisim bitmisti bugun esim aldi icine baska seyler de koysak demis adam coban cokerten yağı ve ginseng eklemis.Bu daha etkili olacak insallah oncekinde arisutu polen propolis vardi .Eger Rabbim nasip eder de hamile kalirsam elimde kalan tum vitamin ve takviyeleri forumdaki derttaslarima hediye edecegim .Hayalimde bu var .Çünkü yazin bir arkadas bir kutu proxeed evicap folik asit gondermisti bana bir arkadas da preseed jel .nasil duygulanmıştım
Canım ne kullandınız ilaç olarak ? Bide ne kadar süre kullandınız değerleriniz baya iyi yükselmiş maşallah canım. Umutlandım ben de.Canım bizim sorunumuz daha önce iki taraflıydı bende rahim perdesi vardı. Eşimde de hız ve morfoloji sorunu. Ben iki kere histereskopi oldum. Eşimde ilaç kullandı. Önceki değerleri ileri hareket %7 morfoloji %3 sayı totalde 59 m,lyondu.İlaç kullanımından sonra sayı totalde 182 milyona 1 cc de 59 milyona ileri hareket %32 ye morfoloji de % 15 e çıktı. Sizce bu değerlerle doğal yoldan şansımız var mı? Daha önce tüp demişlerdi.
Canim kacinci sayfadaydi adinKizlar ne oldu anlatayim
Canm eşim test yaptırmaktan vazgecti yani cıkan sonucu yolladım kaan hocayainsallah strestendir. Bu stres ne menem bi sey ki tup bebekte basari sansini bile azaltiyor. Ama insan stres yapmadan duramiyor. Sonucunu paylasirsin bizimle de...
Insallah canim sagolHadi bakalim guzel haberlerle dön bize
bende merak ediyorum hic kullanmadim. Preesed nasil kullaniliyorpreesed işe yarıyor mu acaba gerçekten
canim soylersem ifsa olabilirim soylemiim o yuzden olur mu.Selan kizlar
Canim kacinci sayfadaydi adin
esinin cani sagolsun bosver takmaCanm eşim test yaptırmaktan vazgecti yani cıkan sonucu yolladım kaan hocaya
Bizdede emodex sayı artırmadı 5. Şişe bitti bende proxeed e geçtim kaan hocaya soramadım cvp 1 ay sonra gelicek bu olaya cidden sinir oluyorum bence kendi hastalarına ayrı bi mail adresi ile yazısması gerek tedavimiz aksıyorKIzlar biz emodeksin 5. Ayindayiz birkac gun once spermiyigram yaptrdik. Sayimiz artmiyor morfolojimiz %2 bir tek hareketlilikte duzelme var %10 ileri, %35 yavas,%5 yerinde hareketli cikti. Test sonucunda ise morfoloji bozuklukgu tanisi konmus. Kaan hoca 1 ay snra cvp vereck. Bnda 1 ay onceki spermiyogramimizdaki morfoloji ve hiz daha iyiydi dogal yolla veya tup bebek deneyblrsnz secim sizin spermler acisindan sorun yok demis. Ilk ay denememiz regl ile soniclandi bu ay tup bebek ongorusmesine baslayacagz bakalim ne yorum yapacaklar.
bence ikinci bir sekreter ve mailleriyle ilgilenecek birini daha tutmali o kadar hastasi var insanlari daha fazla bekletmenin alemi var mi?Bizdede emodex sayı artırmadı 5. Şişe bitti bende proxeed e geçtim kaan hocaya soramadım cvp 1 ay sonra gelicek bu olaya cidden sinir oluyorum bence kendi hastalarına ayrı bi mail adresi ile yazısması gerek tedavimiz aksıyor
Dogru diyorsn cnm biz tup bebek gorusmwlerine baslayacagz kaan hocanin yorumunu merak edyrm ama cvp gelene kdr biz gtmis olacagz. Birde mailde sordgmz sorulara cvp atmiyor sadece kndi yazacagini yaziyor. Boyle cok zor oluyor doktrunla iletisim kuramamak. Bizim gecen ayki test daha iyiydi bu ay daha kotu cikti morf ozellikle %6 dan %2 ye dusmus. Laboratuvr farkimi bilmem. Sayisal degerler pek artmAdi ama kalite artti sanrm spermlernxde sorun yok yazmisti. Canlilik ve harekt artti sayi da artsa blki %2 morf bile cok buyuk sorun olmaz ama bu durumda zor gozukuyor dogal yolla gebelik.yada onu bekleyecek sabir da kalmadiBizdede emodex sayı artırmadı 5. Şişe bitti bende proxeed e geçtim kaan hocaya soramadım cvp 1 ay sonra gelicek bu olaya cidden sinir oluyorum bence kendi hastalarına ayrı bi mail adresi ile yazısması gerek tedavimiz aksıyor