trental ne peki? Bak diger arkadaslardan ros falan istemis bizden hic istemedi. Neden acaba? Birde spermlerin az olmasinin nedenini arastiralim diyorum yok bisey yapmaniza diyor ya cildircam. Peki neden az. Bence varikosel ameliyati olmali esim ama ikna edemiyorum bugun bi dr.a randevu aldim iptal etmek zorunda kaldim isi vardiPromotil vitamin canm
yok henüz bişey kullanmıyoruz. sonuçlar yeni çıktı hocaya mail attık. bakalım ne diyecek. ne kullanmak gerekir acaba biliyor musun ?Canim onu da onemsiyor hoca. Antioksidan kullaniyor musunuz? Kolay duzelir merak etme
TRENTAL CR 600 mg Film Tablet, kandaki kırmızı kan hücrelerinin (alyuvarların) şeklini değiştirir ve esnekliğini arttırır. Bu sayede kırmızı kan hücrelerinin daha küçük kan damarlarına sığmasını kolaylaştırır. Ayrıca kanın akışkanlığını arttırarak, kanın akışını geliştirir ve iyileştirirtrental ne peki? Bak diger arkadaslardan ros falan istemis bizden hic istemedi. Neden acaba? Birde spermlerin az olmasinin nedenini arastiralim diyorum yok bisey yapmaniza diyor ya cildircam. Peki neden az. Bence varikosel ameliyati olmali esim ama ikna edemiyorum bugun bi dr.a randevu aldim iptal etmek zorunda kaldim isi vardi
Biz gitmeden emodexe baslamistik baslayabilirsiniz canimyok henüz bişey kullanmıyoruz. sonuçlar yeni çıktı hocaya mail attık. bakalım ne diyecek. ne kullanmak gerekir acaba biliyor musun ?
Eşim 2015 te varikosel ameliyatı oldu o zaman sayımız 2 milyondu. Sonra duzeldi Azda olsa . Aynen hoca bizden de hiç birşey istemedi tam aksi her mesajında mutlaka bı tüp bebek deneyebilirsiniz yazmıştrental ne peki? Bak diger arkadaslardan ros falan istemis bizden hic istemedi. Neden acaba? Birde spermlerin az olmasinin nedenini arastiralim diyorum yok bisey yapmaniza diyor ya cildircam. Peki neden az. Bence varikosel ameliyati olmali esim ama ikna edemiyorum bugun bi dr.a randevu aldim iptal etmek zorunda kaldim isi vardi
Bak canm tam sana yazıcaktım sen yazmıssın bence sizde annexin bağlanması(ros) ve orp tektiki yaptırın bunları istedi bizden dna hasarın yanında fiyat biraz pahalı 700 falan eğer imkan varsa bi baktır bence sonucu yolla ne olur olmaztrental ne peki? Bak diger arkadaslardan ros falan istemis bizden hic istemedi. Neden acaba? Birde spermlerin az olmasinin nedenini arastiralim diyorum yok bisey yapmaniza diyor ya cildircam. Peki neden az. Bence varikosel ameliyati olmali esim ama ikna edemiyorum bugun bi dr.a randevu aldim iptal etmek zorunda kaldim isi vardi
CNm bu testler ne için ? ??????Bak canm tam sana yazıcaktım sen yazmıssın bence sizde annexin bağlanması(ros) ve orp tektiki yaptırın bunları istedi bizden dna hasarın yanında fiyat biraz pahalı 700 falan eğer imkan varsa bi baktır bence sonucu yolla ne olur olmaz
prolaktininin yüksekliği sperm sayısını düşürüyor bizdede bi ara yüksek cıktı öyle bi yorum yaptı eski dr canm toplam sayınız kaç ?Eşimde lökosit yüksek çıkıyordu. Kültür testi verdi. 40 gün önce sperm testi yapmıştık bi daha yaptırdık. Bakalım sonuç ne çıkacak? Allah herkese yardım etsin. Prolaktin içinde dostinex 5 mg bu akşam başlayacak. Allah inş Şafi ismiyle şifa verir buradaki herkese.
Ankara düzen laboratuvara göre toplam sperm sayımız 212 milyondu. Ama kendi memleketimizde sürekli yaptırdığımız yerde ise 50 milyon civarı. Prolaktinimizde 145 buaradaprolaktininin yüksekliği sperm sayısını düşürüyor bizdede bi ara yüksek cıktı öyle bi yorum yaptı eski dr canm toplam sayınız kaç ?
Maşallah o zamn etkilemio bizim eski dr nie öle dedi ki ama ilaçla düşüyor cnm merak etmeAnkara düzen laboratuvara göre toplam sperm sayımız 212 milyondu. Ama kendi memleketimizde sürekli yaptırdığımız yerde ise 50 milyon civarı. Prolaktinimizde 145 buarada
Cnm sizin prolaktin kaç ? Biz varikosel ameliyatı oldu önceden 1 milyon falandı. 6. Ayımız ameliyat sonrası. Doktorda dedi bize prolaktin sperm kalitesini sayısını düşürür diye. Doğru demiş doktorunuz.Maşallah o zamn etkilemio bizim eski dr nie öle dedi ki ama ilaçla düşüyor cnm merak etme
Ben yazmıştım canım eşim ürtiker.. o macundan da ben kullandım geçen ay..Erkekler de kullanabiliyor mu ki?Arkadaşlar buradan bi arkadaşın eşi ürtiker di galiba. İstagramda bi sayfa var kadınlara özel macun diye. Oradaki bayan yazmış macunu kullandım bu rahatsızlığım da geçti diye. Haberiniz olsun.
Bilmiyorum araştır cnmBen yazmıştım canım eşim ürtiker.. o macundan da ben kullandım geçen ay..Erkekler de kullanabiliyor mu ki?
Hangi merkeze gideceksiniz merak ettimBenim bat 5 aralıktı kızlar sagolsun beni şaşırtmadı yarın kan tahlili vereceğim haftaya rahim filmi çekineceğim eşime de bu haftasonu test yaptıracaz tüp bebek merkezinden randevu aldım öngörüşme yapacağız sanırım bize o muhteşem üçlüler falan fayda etmedi sonuç çıkınca daha iyi yorumlayabilirim tabi de Rabbim kimseye aratmasın çok zormuş hepimize sabır ve sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?