Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırr korkma sakın. Zaten hafif uyuşacaksın ağrın sızın olmayacak. En azından rahatlayacak için inşallah temiz çıkınca
evet en azindan bi sorun var mi yok mu ogrenecegim insallah yoktur bisey

Canim nasil oldugunu bilmiyorum ama rahat olmazsan daha zor olur lutfen icini ferah tut Ya Şafi esmasini oku
tamam canim okucam. Sagol. Sana da gecmis olsun. Cana gelecegine mala gelsin. Iyi ki icinde degildin

Kızlar
toplam hareketli sayımız artmış. 5.97 idi
Şimdi: 17 .39 olmuş
Sperm kons: 22.4 idi. Şimdi 15.5 milyon olmuş.
Morfoloji 40tı önceden şimdi 26.99 olmuş.

Promen k şase hıza iyi gelmiş gibi. Morfoloji bozulmuş biraz. Sayı da düşmüş. Ama önemli olan ileri hızlı hareketli sayısı.

Semen hacmi yüksek bizim 3 yazıyor ama 2 olmalıymış kötü mü bu ???????
Bizde de aynı şey proxeed kullandıktan sonra oldu
Hız ve morfoloji düzeldi fakat sayı 1 milyona düştü
Ama o süreçte çok yoğun stres altındaydık stresin de çok etkili olduğunu düşünüyorum

Cnm sizin prolaktin kaç ? Biz varikosel ameliyatı oldu önceden 1 milyon falandı. 6. Ayımız ameliyat sonrası. Doktorda dedi bize prolaktin sperm kalitesini sayısını düşürür diye. Doğru demiş doktorunuz.
Cnm taa geçen kış baktırmıstık sonucu bulamadım.testesteron nasıl peki bunlar hep birbiri ile alakalıymıs e2 ve shbg hormonu falanda ama nasıl ilişkili bilmiyorum

Kızlar bu arada arı sütü yumurta kalitesine ve sperme çok iyi geliyor. Var mı tavsiye ettiğiniz bir marka daha önce kullananınız var mı? Kendime ve eşime almak istiyorum fakat güvenemiyorum her markayaA
Canim ben bunu arastirdim, saf ari sütü oda isisinda bozuluyormuş o yüzden balcilardan alinanin faydasi olmaz dedi eczaci arkadasim. Ben de zadevital diye bir markanin kapsül olanindan aldim. Kapsul hali ek bir işlemden geçiyormuş bozulmamasi için. 70 tl pakette 40 tane var

Canim ben bunu arastirdim, saf ari sütü oda isisinda bozuluyormuş o yüzden balcilardan alinanin faydasi olmaz dedi eczaci arkadasim. Ben de zadevital diye bir markanin kapsül olanindan aldim. Kapsul hali ek bir işlemden geçiyormuş bozulmamasi için. 70 tl pakette 40 tane var
Peki canım kapsüllerin faydası oluyormuymus kendisi gibi? bu markayı arkadaşın mı önerdi? solgar markasının ürünleri var bizim eczacıda da. Ben de onlardan mı alsam

Peki canım kapsüllerin faydası oluyormuymus kendisi gibi? bu markayı arkadaşın mı önerdi? solgar markasının ürünleri var bizim eczacıda da. Ben de onlardan mı alsam
Evet eczaci arkadasim önerdi, hatta sen kendinde kullan dedi. Ama ben tüp bebeğe başlarsam o sira kullanacağim. Solgar da iyi bir marka onu alabilirsin.

Evet eczaci arkadasim önerdi, hatta sen kendinde kullan dedi. Ama ben tüp bebeğe başlarsam o sira kullanacağim. Solgar da iyi bir marka onu alabilirsin.
Anladim canim sagolasin. Bir de sanki bugün arı sütu polen karışımını gordum eczanede. Onlar da ayni etkiyi yapar mi kj

O zaman çok yeni daha merak etme artacaktır kullanmaya devam en az 3-6 ay sonra farkı net görürsünüz.
Ya kuzlar bizde gecen sene ekimde bakıldıgıgnda 2. Derece varikosel vardı. Sonra kaan aydos baktı biraz ilerlemiş dedi ama ameliyata gerek yok dedi sayı ve hız iyi oldugu icin morfoloji düsüktü son değerde o da normal sınıra gelmiş sadece dna hasarı kaldı sıkıntımız. Napsakki ameliyat mı sizce

Canım sen böyle yazinca benimde aklıma geldi aktardaki kadın bana arı sütü nü dolaptan getirdi ve eve gidince dolaba koy dedi .dediğin doğrudur

Canım sen böyle yazinca benimde aklıma geldi aktardaki kadın bana arı sütü nü dolaptan getirdi ve eve gidince dolaba koy dedi .dediğin doğrudur
O zaman sizin balci da güvenilir demekki. Ben esimin memleketinden kargo ile getirtmistim, o besleyiciliğini kaybetmistir dediler, onu da atmadim tabi esim her gun bir kasik yiyor ama eczaneden aldiğim tableti de veriyorum. Bakalim faydasi olacak mi. Ocakta test yaptiracagiz yazarim size de sonucu.

O zaman sizin balci da güvenilir demekki. Ben esimin memleketinden kargo ile getirtmistim, o besleyiciliğini kaybetmistir dediler, onu da atmadim tabi esim her gun bir kasik yiyor ama eczaneden aldiğim tableti de veriyorum. Bakalim faydasi olacak mi. Ocakta test yaptiracagiz yazarim size de sonucu.
Bana bikac balci balla karisinca sorun yok sadece ari sutu durmaz disarda dedi.

Ya kuzlar bizde gecen sene ekimde bakıldıgıgnda 2. Derece varikosel vardı. Sonra kaan aydos baktı biraz ilerlemiş dedi ama ameliyata gerek yok dedi sayı ve hız iyi oldugu icin morfoloji düsüktü son değerde o da normal sınıra gelmiş sadece dna hasarı kaldı sıkıntımız. Napsakki ameliyat mı sizce
Canım ben Kaan hocayı beğeniyorum fakat varikosel konusunda ayrışıyoruz bana bile % 7 haraket 0 morfolojiyle normal yolla olabileceğini söyledi ama ben ameliyat taraftarıyım çünki ileri de yine yolumuza çıkacak. Biz birkez olduk belki bir kez daha gerekecek. Ama bence halolması gereken bir mevzu..

Ayrıca kızlar rahim filmi nasıl zor oluyor mu ben tıp fakültesinde çekineceğim
Canım alltan baktirmada sorun yasamiyorsan zor değil.sadece sıvı verirken biraz şişkinlik hissediyorsun.ama korkma rahat ben cekildikten sonra bumuymus demiştim korkarak çekilmiştim çünkü

Canım ben Kaan hocayı beğeniyorum fakat varikosel konusunda ayrışıyoruz bana bile % 7 haraket 0 morfolojiyle normal yolla olabileceğini söyledi ama ben ameliyat taraftarıyım çünki ileri de yine yolumuza çıkacak. Biz birkez olduk belki bir kez daha gerekecek. Ama bence halolması gereken bir mevzu..
Şakın canım varikosel ameliyatı tamamıyla gereksiz eşim oldu ve sperm sayısı dahada düştü ve benim drm kesinlikle önermiyor eşimde sağlı sollu ve 3 grende idi tavsıyem aslaaa

Back