- 27 Ağustos 2016
- 2.244
- 1.906
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yakinmis degerler sperm sayiniz nasil canim? Ya cok pahali evet malesef. Neler var icinde grupta yazanlari mi aldin48 bizim hasar canım. Fsh 3 'den 10.9 a yükseldi 20 günde. Inşallah canım aktarsan döndüm şimdi sırf bal 'ın içine karistiracaklarim 250 tl tuttu
Cok gec veriyo yaaa. Bence sizden de hasar ister kuzu yazincaBizede tedavide 48gun olmuş.48gundir gün aşırı eşim klomen kullanıyor.iki hafta kullandıktan sonra FSH 4ten 5 yükseldi bu cuma bakalım yine FSH ina bakacağız.bakalim yükselmiş mi yine
Kizlar biz kalp atisini duyar duymaz esimin dr una kostuk tatlımızı alip.Iceri girdik hocam 3 kutu emodex bitti simdi hangi testleri isteyeceksiniz dedik anlatmaya basladi hocam bi saniye yorulmayin lutfen hamileyim dedim adamin gozleri doldu o kadar mutlu oldu ki orda tekrar agladim .Dedi ki yuzunuzde hep bi hüzün olurdu ama mutlu girdiniz acaba mi dedim sorcaktim ama kalbiniz kirilir diye sormadim .Demek ki dedim o stres hep yansimis yuzumuze bir de dr dedi ki saglikli olan sperm dollenir iciniz rahat olsun
Tesekkur ederim isa gunayAfilim92 çok sevindim Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş Dr un adı neydi
İnşallah canimKırmızı ginseng safran polen arı sütü kakule kişniş zencefil ısırgan tohumu karistirdim inşallah şifa olur allahim
Canım sperm sayımız 180 milyon morf 2 hız 45 hasar fazla iste. 5 sene önce variosel ameliyatı oldu eşim ondan önce 500.000 sperm vardıEvet yakinmis degerler sperm sayiniz nasil canim? Ya cok pahali evet malesef. Neler var icinde grupta yazanlari mi aldin
Ameliyat olduktan sonra düzeldi sanırım bizde 1 başarısız ameliyat olduk beklemedeyiz daha önce gebelik gerçekleşti mi hiç. Birde Safran tüketiminin fazlası zararlıymış şimdi okudum da. Karışımı kim Önerdi?Canım sperm sayımız 180 milyon morf 2 hız 45 hasar fazla iste. 5 sene önce variosel ameliyatı oldu eşim ondan önce 500.000 sperm vardı
Ooo baya iyiymis sayi. Insallah hasarimiz da duser bi an onceCanım sperm sayımız 180 milyon morf 2 hız 45 hasar fazla iste. 5 sene önce variosel ameliyatı oldu eşim ondan önce 500.000 sperm vardı
Tüp bebeğe gidin demiş mı canmKizlar kaan aydos sperm sayiniz ve dna.niz cocuk olmasi icin yeterli diye mesaj atmis. Peki o zaman neden bebis olmuyor![]()
dur mesaji kopyaliyayim canimTüp bebeğe gidin demiş mı canm
Sayıya takılmıyor kaan hoca ama malesef sayı az olunca süreç uzuyor cnm toplamda 10 milyondu demi sizindeKizlar kaan aydos sperm sayiniz ve dna.niz cocuk olmasi icin yeterli diye mesaj atmis. Peki o zaman neden bebis olmuyor![]()
Tamm canmdur mesaji kopyaliyayim canim