Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizede tedavide 48gun olmuş.48gundir gün aşırı eşim klomen kullanıyor.iki hafta kullandıktan sonra FSH 4ten 5 yükseldi bu cuma bakalım yine FSH ina bakacağız.bakalim yükselmiş mi yine

48 bizim hasar canım. Fsh 3 'den 10.9 a yükseldi 20 günde. Inşallah canım aktarsan döndüm şimdi sırf bal 'ın içine karistiracaklarim 250 tl tuttu
Evet yakinmis degerler sperm sayiniz nasil canim? Ya cok pahali evet malesef. Neler var icinde grupta yazanlari mi aldin

Bizede tedavide 48gun olmuş.48gundir gün aşırı eşim klomen kullanıyor.iki hafta kullandıktan sonra FSH 4ten 5 yükseldi bu cuma bakalım yine FSH ina bakacağız.bakalim yükselmiş mi yine
Cok gec veriyo yaaa. Bence sizden de hasar ister kuzu yazinca

Kizlar biz kalp atisini duyar duymaz esimin dr una kostuk tatlımızı alip.Iceri girdik hocam 3 kutu emodex bitti simdi hangi testleri isteyeceksiniz dedik anlatmaya basladi hocam bi saniye yorulmayin lutfen hamileyim dedim adamin gozleri doldu o kadar mutlu oldu ki orda tekrar agladim .Dedi ki yuzunuzde hep bi hüzün olurdu ama mutlu girdiniz acaba mi dedim sorcaktim ama kalbiniz kirilir diye sormadim .Demek ki dedim o stres hep yansimis yuzumuze bir de dr dedi ki saglikli olan sperm dollenir iciniz rahat olsun
Afilim92 Afilim92 çok sevindim Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş Dr un adı neydi

Isırgan tohumu arı sütü polen kişniş tozu ginseng tozu kakule zencefil safran. Bu fiata bal hariç bizim koyden organik bal bulduk onu kullanicam

Kırmızı ginseng safran polen arı sütü kakule kişniş zencefil ısırgan tohumu karistirdim inşallah şifa olur allahim

Eklentiler

• 20171205_205222.jpg
    20171205_205222.jpg
    102,6 KB · Görüntüleme: 68
Evet yakinmis degerler sperm sayiniz nasil canim? Ya cok pahali evet malesef. Neler var icinde grupta yazanlari mi aldin
Canım sperm sayımız 180 milyon morf 2 hız 45 hasar fazla iste. 5 sene önce variosel ameliyatı oldu eşim ondan önce 500.000 sperm vardı

Canım sperm sayımız 180 milyon morf 2 hız 45 hasar fazla iste. 5 sene önce variosel ameliyatı oldu eşim ondan önce 500.000 sperm vardı
Ameliyat olduktan sonra düzeldi sanırım bizde 1 başarısız ameliyat olduk beklemedeyiz daha önce gebelik gerçekleşti mi hiç. Birde Safran tüketiminin fazlası zararlıymış şimdi okudum da. Karışımı kim Önerdi?

Kizlar kaan aydos sperm sayiniz ve dna.niz cocuk olmasi icin yeterli diye mesaj atmis. Peki o zaman neden bebis olmuyor :(

sizin sperm sayınız ve hareketi yeterli. DNA içeriği de sağlam. Sperm sayınız bunun daha da fazlası olsa sonuç değişmez. Sperm sayısı artınca çocuk olma şansı artacak değil. Bunu endişe etmeyin. Çocuk olmasını önleyen çok sayıda başka faktör olabilir. Yumurtaya ya da eşinize ait sorunlar da olabilir ama bunları her zaman tahlillerle ortaya koyamayız. Ama spermleriniz çocuk olmasına mani değil. Size, aralıklı olarak farklı merkezlerde tüp bebek yaptırarak, arada da doğal yola olmasını beklemenizi öneririm. Saygılarimla

Back