Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sizin sperm sayınız ve hareketi yeterli. DNA içeriği de sağlam. Sperm sayınız bunun daha da fazlası olsa sonuç değişmez. Sperm sayısı artınca çocuk olma şansı artacak değil. Bunu endişe etmeyin. Çocuk olmasını önleyen çok sayıda başka faktör olabilir. Yumurtaya ya da eşinize ait sorunlar da olabilir ama bunları her zaman tahlillerle ortaya koyamayız. Ama spermleriniz çocuk olmasına mani değil. Size, aralıklı olarak farklı merkezlerde tüp bebek yaptırarak, arada da doğal yola olmasını beklemenizi öneririm. Saygılarimla
Tamm da yeterli ise niye olmuyor bizimde sizinle az çok benziyor sorunlar dna hasari yokk.ilaclar hakkında birşey dememiş canm

sizin sperm sayınız ve hareketi yeterli. DNA içeriği de sağlam. Sperm sayınız bunun daha da fazlası olsa sonuç değişmez. Sperm sayısı artınca çocuk olma şansı artacak değil. Bunu endişe etmeyin. Çocuk olmasını önleyen çok sayıda başka faktör olabilir. Yumurtaya ya da eşinize ait sorunlar da olabilir ama bunları her zaman tahlillerle ortaya koyamayız. Ama spermleriniz çocuk olmasına mani değil. Size, aralıklı olarak farklı merkezlerde tüp bebek yaptırarak, arada da doğal yola olmasını beklemenizi öneririm. Saygılarimla
Kaç günde cvp verdi canm ??eee şimdi sonuç olarak tedaviyi sonlandırdı mı bişe anlamadım ben.

Canım kaç gün içinde cevap verdi sana.bizim 34gun oldu hala cevap yok

Tamm da yeterli ise niye olmuyor bizimde sizinle az çok benziyor sorunlar dna hasari yokk.ilaclar hakkında birşey dememiş canm
daha once promen k.yi kullanin demisti. Ben sonra yine mesaj atmistim ama ne sordugumu hatirlamiyorum onlara cevap yazmis canim

Toplam sayi kaç canm bide hareket morfoloji falan nasıl çıktı sizin son testte
toplam sayi en son 26 milyon cikti. Ama ml.de 7 milyon cikti. Ileri hareket %40cikti diger testlerde 0di hep. Morfolojiye bakilmadi sonki testte.

Kaç günde cvp verdi canm ??eee şimdi sonuç olarak tedaviyi sonlandırdı mı bişe anlamadım ben.
evet promen k kullanin iki ay sonra spermiyogram yaptirin demisti. Ben sonra biseyler sordum onlara cevap olarak yazmia canim bu mesaji. 40-45gun sonra atti.

Kuzum cok düşük degil aslında sen bi kendi sonucunu al bakalım o nasıl cıkıcak
bakalim insallah cozulebilecek seyler olur canim

Ayy canım benim dur bakalım. Hem sen ne sordun ki kızacak sana. Hocaya gönderdiğin sonuçları bize de göndersene. Bir de DNA hasarınız kaçtı.
hasarimiz %11 yani yok. Hocaya onceden dna hasar sonucu ve yukariya yazdigim hiz sayi sonuclarini atmistim oda promen k kullanin dedi. Aonra ben yine bkseyler sorunca bjnlari yazdi canim

Canım kaç gün içinde cevap verdi sana.bizim 34gun oldu hala cevap yok
40-45 gun oldu canim bizimde

Anladım canim bize hoca promotil ve trental kullanmaya devam edin demiş.size de promen k vermiş .aradaki fark ne onu anlamaya çalışıyorum . son testte.bizimde iki hafta önceki testimizde sayı ml 10 milyon. Vitalite ise %36 .

Anladım canim bize hoca promotil ve trental kullanmaya devam edin demiş.size de promen k vermiş .aradaki fark ne onu anlamaya çalışıyorum . son testte.bizimde iki hafta önceki testimizde sayı ml 10 milyon. Vitalite ise %36 .
bilemoyorum ki canim. Promotil ve trental promen k gibi vitamin takviesi mi?

Isırgan tohumu arı sütü polen kişniş tozu ginseng tozu kakule zencefil safran. Bu fiata bal hariç bizim koyden organik bal bulduk onu kullanicam
Arısütü polen propolis ve anzer balı karışımı için 1450 tl istedi Rize de bir balcı
Eşime bu fiyatı kabul ettirmem mümkün değil tabi

arkadaşlar günaydın. kaan hoca bizden reaktif oksijen türevleri (ros) analizi istemişti. 28,57 çıkmış artmış reaktif oksijen türevleri düzeyi yazıyor raporda. hiç bir şey anlamadım :( dna hasar saonucumuzda %12,57 çıkmış. o iyi ama ros değerinin etkisi olur mu bilmiyorum. tabi kaan hocaya mail attık 29/01/2017 cevaplama tarihi yazıyor :(

arkadaşlar günaydın. kaan hoca bizden reaktif oksijen türevleri (ros) analizi istemişti. 28,57 çıkmış artmış reaktif oksijen türevleri düzeyi yazıyor raporda. hiç bir şey anlamadım :KK43: dna hasar saonucumuzda %12,57 çıkmış. o iyi ama ros değerinin etkisi olur mu bilmiyorum. tabi kaan hocaya mail attık 29/01/2017 cevaplama tarihi yazıyor :KK43:
Canim onu da onemsiyor hoca. Antioksidan kullaniyor musunuz? Kolay duzelir merak etme

Back