Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kaan hocadan cevap gelene kadar ilaç takviye kullanmamayi düşünüyorum. Ama kizlar preseed vajinal jel var duymussunuzdur. Uzun zamandir biliyorum ama kullanmak nasip olmadı. Sperm sayisinda ve hareketinde düşüklük olanlar özellikle oldukça fayda görmüş. Spermlerin yumurtaya gidişini hızlandırıyor, vajinada spermi engelleyen sivilari devre dışı bırakıyor. Bu ay kullanmayi düşünüyorum araştırıp deneyebilirsiniz sizler de
Bende pressed jel çok duydum. Aldım bu ay yumurtlama döneminde kullanın diyorlar. 1kere yumurtlama öncesinde kullandım. Eşim çok Hast oldu bizde yumurtlama dönemini kaçırdık. Önümüzdeki ay artık. İnşallah fayda görürüz

Kızlar bu Amh ve e2 hormonlarına ne zaman bakılıyor. Benim bu hormonlara hiç bakılmadı. Bugün bi aktara uğradık adam sordu cvp veremedim baktırsanız iyi olur dedi. Adetin kaçıncı günü bakılıyor bu hormonlara? Ve amh yumurta rezerv hakkında bilgi veriyordu değil mi ? E2 ne işe yarıyor?????

a
Kızlar bu Amh ve e2 hormonlarına ne zaman bakılıyor. Benim bu hormonlara hiç bakılmadı. Bugün bi aktara uğradık adam sordu cvp veremedim baktırsanız iyi olur dedi. Adetin kaçıncı günü bakılıyor bu hormonlara? Ve amh yumurta rezerv hakkında bilgi veriyordu değil mi ? E2 ne işe yarıyor?????
amh her zaman bakılıyor canım fark etmez ama devlet hastanesi yapmıyor demişti bana doktorum e2 de yumurtlamayla ilgili diye biliyorum amh de yumurta rezerviyle ilgili

e2 adetin 3.gününde

rica ederim ama amh yi fsh değeri yüksek çıkınca istiyorlar yani 10 un üstündeyse doktor bana gerek yok demişti yaptırmadım alttan muayene yapınca iyi demişti
Benim fsh 5.91 çıktı. Alttan muayenede de hiçbir sorun yok gayet iyi denilmişti. Bilmiyorum ama adetin 3. Günü gidip yaptırıcam kafamda soru işareti kalmasın.

Benim fsh 5.91 çıktı. Alttan muayenede de hiçbir sorun yok gayet iyi denilmişti. Bilmiyorum ama adetin 3. Günü gidip yaptırıcam kafamda soru işareti kalmasın.
amh için herhangi bir gün gidebilirsin ama özelde yapılıyor bildiğim kadarıyla 400-500 tl arası bir şeymiş ama fakültede yapılır mı bilgim yok

Dna hasari olan kisiler antioksidan olarak salgam suyu kullanabilir ..Bugun salgamin uzerinde okudum guclu antioksidan oldugunu

Dna hasari olan kisiler antioksidan olarak salgam suyu kullanabilir ..Bugun salgamin uzerinde okudum guclu antioksidan oldugunu
Belki kendisi daha etkilidir. Sonuçta suyu işlenmiş ne kadar faydası olabilir. Ama iyi oldu öğrendiğim eşim de yemegin yaninda ayran huyunu birakti şalgam içiyor herşeyle:eğlence:

Bende pressed jel çok duydum. Aldım bu ay yumurtlama döneminde kullanın diyorlar. 1kere yumurtlama öncesinde kullandım. Eşim çok Hast oldu bizde yumurtlama dönemini kaçırdık. Önümüzdeki ay artık. İnşallah fayda görürüz
Kullanalım tabi yaa. Zarari yokmus aksine kayganlastirici özelliğiyle rahatlık da sagliyormus. Ayiptir söylemesi ben zorlaniyorum hala:KK61:

Belki kendisi daha etkilidir. Sonuçta suyu işlenmiş ne kadar faydası olabilir. Ama iyi oldu öğrendiğim eşim de yemegin yaninda ayran huyunu birakti şalgam içiyor herşeyle:eğlence:
Canim icinde bulgur mayasi var antioksidan özelliği su olunca kaybolmuyor sadece kalp ve tansiyon hastalari dikkat etmeli

%40 toplam hareket nasildir ya ?%30 u ileri hareket oluyor.acaba iyimidir kötümüdür bilemedim.referans araliğina göre ehh sanki.

%40 toplam hareket nasildir ya ?%30 u ileri hareket oluyor.acaba iyimidir kötümüdür bilemedim.referans araliğina göre ehh sanki.
Kotu degil iyi eger %30u ileri hareketse cok daha iyi tabii toplam sayi onemli 1 milyonun %30 u ile 200 milyonun ki daglar kadar farkli olur

Back