Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cok korkuyorum bildigin gibi degil. Acaba diyorum yanlis mi karar verdim :KK43:
Hayir canım niye yanlış olsun. Uyanık ofis mi olacak yoksa uyutularak mi? Ikisinde de hiçbirsey yok korkulacak. Hatta ofis eğlenceli bile icine bakiyorsun rahmini kamerayla dolaşıyorlar

Beth18 Beth18 canım inşallah güzel geçir bir sorun çıkmaz
Afilim92 Afilim92 canım inşallah bebeğinin kalbinin sesini duyarsin Rabbim sana bağışlasin güzel haberlerini bekliyoruz kizlar

Kuzuuuum çok merak ediyorum yaaa 2 kutu emodeximiz bitti. Tam 70. Gun baktirmis olcaz. Insallah 20 nin altidir.
İnşallah canım bende sizinki düşsün diye bekliyorum banada umut olacak.dualarimdasin.guzel haberlerini alalım inşallah:KK68:

İnşallah canım bende sizinki düşsün diye bekliyorum banada umut olacak.dualarimdasin.guzel haberlerini alalım inşallah:KK68:
Insaallah kuzuum. Biz aliriz arkamizdan sizin ister kesin. O zamana kadar cevap atarsa belki ayni zamanda cikar sonuclar. Cok heyecanliyim inan.

Hayir canım niye yanlış olsun. Uyanık ofis mi olacak yoksa uyutularak mi? Ikisinde de hiçbirsey yok korkulacak. Hatta ofis eğlenceli bile icine bakiyorsun rahmini kamerayla dolaşıyorlar
hafif uyutularak yapilacakmis. Tup bebek yaptirdiysan yumurta toplama islemindeki gibiymis hafif uykulu olacakmisim.
Afilim92 Afilim92 sagol canim. Dua et bizlere emi canim ;)
Sende pit pit kalp atislarini duy insallah canim

58 canim. Kaan hoca erken istedi umarim hizli duzelen gruba gireriz
Canım inşallah düşmüştür. Neden erken istedi acaba spermler en az 72 günde bir kendini yeniliyormuş. Siz kaçıncı gün vereceksiniz yada verdiniz?
Sonuçları muhakkak bekliyoruz.

Kensini
Bazen diyorum ki keşke bende bir sorun olaaydı belki daha kolay olurdu herşey. Sonra diyorum yüca allah böyle taktir etti sabret... ben çok kahve tüketen biriyim bir ara hamileliğime engel olmasın diye bırakmıştım ama sadece benim çaba göstermemle olmuyor. Bir de bana diyor ki ben aşılamayla çocuğumuzun olacağına inanıyorum. Tabi beyimiz hiç araştırma yapmıyor belki tüple bile zor olacak daha DNA hasarımızı bile bilmiyoruz tedavi aşamasındayız. Tedavisiz spermlerle aşılama yapsak olurmuş. İyi ki sizler varsınız. :KK43:
kendini yalniz hissetme hepeimiz ayniyizz. geceb sene evlendim cocugum erkek sebebiyle olmuyo hatta dr ilk gitmemizde direk tup bebek merkezine gidin. baska hicbir yolla olmaz dedi. bi anda yüzüme. etraf neler neler diyor. esimin zamani yok ya karne tatili yada yazin ki karne tatilinde tüp bebege basvurcaz. baska zaman da yok. bilmeden herkes konussun dursun. eainin ailesine de. sende olmadiginu bilsin. ben bitkisel korunma ilaci ictim diye olmuyo saniyordum oydaki degerler hep sifir. eaimde. nasip. belki de hic olmayacak. allahtan imiy kesilmez. bak ben tedavi vs olma şansım bile yok. direk tup bebek dediler.

Canım inşallah düşmüştür. Neden erken istedi acaba spermler en az 72 günde bir kendini yeniliyormuş. Siz kaçıncı gün vereceksiniz yada verdiniz?
Sonuçları muhakkak bekliyoruz.
Kaan hoca 1.5 ayda istedi. Biz biraz daha gec veriyoruz tam 70. Gun gidicez pazartesi gunu.

Kalbini duyduk teyzeleri ben once gulme krizine girdim sonra aglama dr ara vermek zorunda kaldi :olamaz: ay hala agliyorum 3 saniye duydum lutfen bir daha diye yalvariyorum esim heyecanla videoyu baslatmamis bebek icin sakincali olur diye sadece görüntü aldik :KK71:Rabbim size de nasip etsin simdi inandim hamile olduğuma

Kalbini duyduk teyzeleri ben once gulme krizine girdim sonra aglama dr ara vermek zorunda kaldi :olamaz: ay hala agliyorum 3 saniye duydum lutfen bir daha diye yalvariyorum esim heyecanla videoyu baslatmamis bebek icin sakincali olur diye sadece görüntü aldik :KK71:Rabbim size de nasip etsin simdi inandim hamile olduğuma
Ayyyyyy çok sevindim canim duygulandim resmen. Darisi bizlere insallah. Allah gonlune gore versin

Back