Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bugün eşimin spermiyogram sonucunu aldık. Icsı için sınırlı sayı ve morfolojide spermgörüldü yazıyor . Buna canım sıkıldı . Acaba tüp bebekte dölleyebilecek mi bu kadar sıkıntılı olanspermler yumurtayı pfff

Bugün eşimin spermiyogram sonucunu aldık. Icsı için sınırlı sayı ve morfolojide spermgörüldü yazıyor . Buna canım sıkıldı . Acaba tüp bebekte dölleyebilecek mi bu kadar sıkıntılı olanspermler yumurtayı pfff
Morfolojide sperm görüldü ne anlamda ki ıcsı ne demek tese gibi mi?

Kizlar yarin randevum var kalp atisi icin dua ederseniz sevinirim .

Ayyy canım benim ne güzel bir an olacak sizin için eşine söyle kayıt alsın çok özel bir şey olsa gerek... çok beklediniz allahım sonunu da hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Bizler için de dua et. :(

sagol canim benim. Yok kanal acik mi diye yapilan rahim filmi(hsg). Histeroskopi rahim icinde bebegin gelisimini engelleyen bir sey var mi diye bakilacak
Canım ben defalarca oldum. 3 sefer operatif, polip alındı, bircok kez de normal gözlem amaçlı uyutulmadan. Hic korkma cok kolay bir işlem uyusan da uyumasan da. Insallah temiz çıkar birsey yoktur..

Canım ben defalarca oldum. 3 sefer operatif, polip alındı, bircok kez de normal gözlem amaçlı uyutulmadan. Hic korkma cok kolay bir işlem uyusan da uyumasan da. Insallah temiz çıkar birsey yoktur..
cok korkuyorum bildigin gibi degil. Acaba diyorum yanlis mi karar verdim :(

Back