Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim insallahAllah yardimcin olsun canim insallah pit pit atar
Insallah kuzum duymak nasip olursa rahatlayacagimİnsallah küt küt duyarsınız cnm.
Kacta gidiyosunInsallah canim insallah
Insallah kuzum duymak nasip olursa rahatlayacagim
Randevu kartim esimde sabah canim öğlene guzel haberlerle gelirim insallahKacta gidiyosun
Ayy hemen yaz cikar cikmazz. Benim sanirim hamilrligimin en heyecanli ani olcak o. Hic duyamadim. Sen bizim icin de yasa o guzel duyguyuRandevu kartim esimde sabah canim öğlene guzel haberlerle gelirim insallah
Insallah Rabbim nasip eder cok tedirginimAyy hemen yaz cikar cikmazz. Benim sanirim hamilrligimin en heyecanli ani olcak o. Hic duyamadim. Sen bizim icin de yasa o guzel duyguyu
Morfolojide sperm görüldü ne anlamda ki ıcsı ne demek tese gibi mi?Bugün eşimin spermiyogram sonucunu aldık. Icsı için sınırlı sayı ve morfolojide spermgörüldü yazıyor . Buna canım sıkıldı . Acaba tüp bebekte dölleyebilecek mi bu kadar sıkıntılı olanspermler yumurtayı pfff
Kizlar yarin randevum var kalp atisi icin dua ederseniz sevinirim .
Tüp bebek için demek sanırımMorfolojide sperm görüldü ne anlamda ki ıcsı ne demek tese gibi mi?
Toplam sayınız kaç peki?Tüp bebek için demek sanırım
Kanal açık mı die yapılıo canm hadi güZel haberlerle gel inşallahKizlar merhaba
Persembe gunu histeroskopi yapilacak bana
Dua eder misiniz
Kotu bisey olmasin bisey bulursa dr kolaycacik temizlensin insallah
sagol canim benim. Yok kanal acik mi diye yapilan rahim filmi(hsg). Histeroskopi rahim icinde bebegin gelisimini engelleyen bir sey var mi diye bakilacakKanal açık mı die yapılıo canm hadi güZel haberlerle gel inşallah
Canım ben defalarca oldum. 3 sefer operatif, polip alındı, bircok kez de normal gözlem amaçlı uyutulmadan. Hic korkma cok kolay bir işlem uyusan da uyumasan da. Insallah temiz çıkar birsey yoktur..sagol canim benim. Yok kanal acik mi diye yapilan rahim filmi(hsg). Histeroskopi rahim icinde bebegin gelisimini engelleyen bir sey var mi diye bakilacak
cok korkuyorum bildigin gibi degil. Acaba diyorum yanlis mi karar verdimCanım ben defalarca oldum. 3 sefer operatif, polip alındı, bircok kez de normal gözlem amaçlı uyutulmadan. Hic korkma cok kolay bir işlem uyusan da uyumasan da. Insallah temiz çıkar birsey yoktur..
Insallah kolay gecer ve temiz cikarKizlar merhaba
Persembe gunu histeroskopi yapilacak bana
Dua eder misiniz
Kotu bisey olmasin bisey bulursa dr kolaycacik temizlensin insallah