Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Morfoloji yok evet sperm sayı hareket lökosit falan var ama morfoloji yok
Tamam o zaman ben yaptirmayayim baştan zaten çogu sey gorunuyormus. Bu arada kaan hoca endolu ne kadar sure kullandiriyo fikri olan var mi? Bize kullanin demis sure belirtmemis persembe testten sonra biraktirsam mi bilemedim

Ben bebek gorunce hala agliyorum hamile kalinca anlayacaksınız hic birsey bitmemis bu kez de kaybetmekten korkup aglayacaksiniz cunku biz ilk gece veya korunmayi biraktigi ilk ayda hamile kalan şanslı insanlardan degiliz .Bu da bizim imtihanimiz simdi siz kazanmak icin cabaliyorsunuz ben kaybetme korkusuyla yatip kalkiyorum kanamadan dolayi .Ama eminim herkes guzel gunler gorecek Allah cok buyuk bizim hesap etmedigimiz seyleri hesapliyor ve bir gun umutsuzluga düştüğümüz her an icin utanacagiz .Insallah beni hamile kalir ve cok iyi anlarsiniz hepinizin bu duyguyu tatmasini cok ama cook istiyorum .Istemekten vazgecmeyin o kapi açılacak :KK200:

Ben neden umutsuzluga kapiliyorum
Halbuki bu savasta yenilip pes ettim demek bana yakismaz
Olacak insallah bebegimiz Allah bize yardimci olacak bu bizim icin bir sinav
Ama iste ben neden boyleyim...
Neden her bebek gordugumde gozlerim doluyor...
Bir sey izledigimde, gordugumde,dinledigimde gozlerim neden dalıyor...
Canim Mina Urgan'ın Bir Dinozorun Anıları diye bir kitabı var, ben yeni okudum, Şu anki psikolojime öyle iyi geldi ki, eğer okumadiysan okumani tavsiye ederim. Hayata daha farkli bakmamizi sağlayan bir kitap.

Kızlar çok üzgünüm çok mutsuzum. Eşim sigarayı bırakmıştı 3 hafta falan ama 1 haftadır işteyken içip Yanımda içmiyormuş dün açıkladı. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamak için kendimi zor tuttum. Yapamıyorum olmuyor diyor. Ya ben ne yapayım elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum sürekli ben ayarlıyorum herşeyi. O üzülmesin kendini suçlu hissetmesin diye gizli gizli göz yaşı döküyorum. Benimle evlenen herkesin çocuğu oldu içime atıyorum. Üstelik kimse problemlerimizi bilmiyor anneme bile demedim eşim rahatsız olmasın psikolojik olarak etkilenmesin diye. O benim için bile sigarayı bırakamadı. Beni motive edecek yerini dolduracak birşey Yok diyor. Halbuki bilgisayarını değiştirdi oyun konsolu aldı araba düşünüyor bunlar motive edemedi en önemlisi çocuğunun olma olasılığı bile onu motive edemedi. Ben gergin göz yaşları içinde ben neyle motive olayım. Nasıl bir ağırlık bu böyle allahım yardım etsin. Kimsem de yok eşim bile benimle değil sadece ilaçlarını kullanıyor. Morfoloji 0 belki sigarayı bırakınca 1 olur inşallah diyordum. Şimdi her anım uyuyup uyanınca bile aklıma ilk gelen şey sigara oluyor ve sürekli uyuyup ve hiç kalkmamak istiyorum.

Canim Mina Urgan'ın Bir Dinozorun Anıları diye bir kitabı var, ben yeni okudum, Şu anki psikolojime öyle iyi geldi ki, eğer okumadiysan okumani tavsiye ederim. Hayata daha farkli bakmamizi sağlayan bir kitap.
bakayim bir canim sagol tavsiyen icin.

Kızlar çok üzgünüm çok mutsuzum. Eşim sigarayı bırakmıştı 3 hafta falan ama 1 haftadır işteyken içip Yanımda içmiyormuş dün açıkladı. Ne yapacağımı şaşırdım ağlamamak için kendimi zor tuttum. Yapamıyorum olmuyor diyor. Ya ben ne yapayım elimden gelen herşeyi yapmaya çalışıyorum sürekli ben ayarlıyorum herşeyi. O üzülmesin kendini suçlu hissetmesin diye gizli gizli göz yaşı döküyorum. Benimle evlenen herkesin çocuğu oldu içime atıyorum. Üstelik kimse problemlerimizi bilmiyor anneme bile demedim eşim rahatsız olmasın psikolojik olarak etkilenmesin diye. O benim için bile sigarayı bırakamadı. Beni motive edecek yerini dolduracak birşey Yok diyor. Halbuki bilgisayarını değiştirdi oyun konsolu aldı araba düşünüyor bunlar motive edemedi en önemlisi çocuğunun olma olasılığı bile onu motive edemedi. Ben gergin göz yaşları içinde ben neyle motive olayım. Nasıl bir ağırlık bu böyle allahım yardım etsin. Kimsem de yok eşim bile benimle değil sadece ilaçlarını kullanıyor. Morfoloji 0 belki sigarayı bırakınca 1 olur inşallah diyordum. Şimdi her anım uyuyup uyanınca bile aklıma ilk gelen şey sigara oluyor ve sürekli uyuyup ve hiç kalkmamak istiyorum.
ah canim ah. Eslerimiz boyleler evet. Ama sigaraya tekrar baslamak iyi olmamis onu da anlamaya calisirsak oda stres altinda ama guzel guzel konus. Bikmadan usanmadan uzuldugunu ne kadar zarar verdigini biliyorum yapmissindir ama oda dusunsun biraz. Benimde esim arada tek tuk iciyorsu simdi hic icmiyor. Benim ne kadar aci cektigimi glruyor cunku

Bazen diyorum ki keşke bende bir sorun olaaydı belki daha kolay olurdu herşey. Sonra diyorum yüca allah böyle taktir etti sabret... ben çok kahve tüketen biriyim bir ara hamileliğime engel olmasın diye bırakmıştım ama sadece benim çaba göstermemle olmuyor. Bir de bana diyor ki ben aşılamayla çocuğumuzun olacağına inanıyorum. Tabi beyimiz hiç araştırma yapmıyor belki tüple bile zor olacak daha DNA hasarımızı bile bilmiyoruz tedavi aşamasındayız. Tedavisiz spermlerle aşılama yapsak olurmuş. İyi ki sizler varsınız. :(

ah canim ah. Eslerimiz boyleler evet. Ama sigaraya tekrar baslamak iyi olmamis onu da anlamaya calisirsak oda stres altinda ama guzel guzel konus. Bikmadan usanmadan uzuldugunu ne kadar zarar verdigini biliyorum yapmissindir ama oda dusunsun biraz. Benimde esim arada tek tuk iciyorsu simdi hic icmiyor. Benim ne kadar aci cektigimi glruyor cunku[/QUOTE]
Ben ona hiç belli etmemeye çalışıyorum o olmadığı zaman sürekli ağlıyorum o olduğunda hep onunla ilgileniyorum. Sizlerle bile onun yanın da yazışmıyorum. Mutfağa yada odaya gidiyorum.
Çok korkuyorum Birgül patlıcam diye. Psikolojim bozulacak bu psikolojiyle nasıl bebeğim olsun bilmiyorum. Bat geçti ama hiç hamileymişim gibi hissetmiyorum ihtimal üzerin de bile durmuyorum. Umutsuzum.

Kizlar hepimizin eşlerinde iyi kötü bir sperm var, hiç birşey bitmiş değil, bizlerde henüz 40li yaslara gelmiş değiliz, tıp her geçen gün ilerliyor, hiç hiç olmadi tüp bebekte yöntemlerin gelişecegine inaniyorum, biz elimizden geleni yapiyoruz, biraz zaman alsa da bizimde bebeğimiz olacak, ben umutluyum...

Canım erkekler daha umursamaz malesef ki. Benim eşim de öyle istemediği bir şeyi yaptırmak çok zor. Sen ne söylersen söyle kendisinin istemesi lazım.

Kizlar hepimizin eşlerinde iyi kötü bir sperm var, hiç birşey bitmiş değil, bizlerde henüz 40li yaslara gelmiş değiliz, tıp her geçen gün ilerliyor, hiç hiç olmadi tüp bebekte yöntemlerin gelişecegine inaniyorum, biz elimizden geleni yapiyoruz, biraz zaman alsa da bizimde bebeğimiz olacak, ben umutluyum...
Aynen canım sabredelim inşallah olacak

-Pandora- -Pandora- ya katiliyorum hic spermi olmayanlar var. Onlar bile umutluyken biz umudumuzu kaybetmeyelim canlar. Saklicennet Saklicennet canim hepimizin umutsuzluga kapiliyor eslerimiz,cevremiz bazen kendimiz bile canimizo sıkabiliyor. O yuzden boyle zamanlarda hep Allahi aklimiza getirelim yalniz olmadigimizi bilelim

Arkadaşlar sizlerle de paylaşmak istedim. Lütfen herkes duyduğunu öğrendiğini paylaşsın.

Eklentiler

• 673B7A1A-5025-445B-BBB2-1EE146FB6DD3.png
    673B7A1A-5025-445B-BBB2-1EE146FB6DD3.png
    211 KB · Görüntüleme: 110
Kızlar ya size sitemim var. Dua topiği açtım bi kaç arkadaş yardım etti biraz çekti gitti. Yardım bekliyordum ama yok. Tek başıma okuyorum bide @sibelak arkadaşım yardım ediyor sağolsun. Ben elimden geldiğince yardım etmiştim size.
Galiba benim kaderim hep hayalkırıklığına uğramak olacak bu hayatta. Gerçekten herkese teşekkür ederim......................... :(

Kızlar ya size sitemim var. Dua topiği açtım bi kaç arkadaş yardım etti biraz çekti gitti. Yardım bekliyordum ama yok. Tek başıma okuyorum bide @sibelak arkadaşım yardım ediyor sağolsun. Ben elimden geldiğince yardım etmiştim size.
Galiba benim kaderim hep hayalkırıklığına uğramak olacak bu hayatta. Gerçekten herkese teşekkür ederim......................... :KK43:
ben kendi adima konusayim canim haklisin daha cok destek vermem gerekirdi. Bitmesi icin yardim edicem insallah canim.

Arkadaşlar sizlerle de paylaşmak istedim. Lütfen herkes duyduğunu öğrendiğini paylaşsın.
Aa super bilgiler. Ben de emodexte niye e vitamini yok diye dusunuyordum demek c ile birlikte fazlasi iyi olmuyo cok tesekkurler.

Aa super bilgiler. Ben de emodexte niye e vitamini yok diye dusunuyordum demek c ile birlikte fazlasi iyi olmuyo cok tesekkurler.
Emodex etkili bir vitamin. Mesela promen K da iyi bir vitamin C ve E vitamini birlikte var. Biz proxeed plus kullanıyoruz ayrıca 120 mg E vitamini kullanıyoruz fazlası zarar verici aşırı miktarda... size tavsiyem gıdalarla destekleyin emodex vitamini.. mesela havuç, avokado, yer fıstığı, fındık ceviz tatlı bal kabağı çok mühim.. likopen de çok önemli dametes ve domates ürünleri salça.. bol bol tüketebilirsiniz.. omega 3 balık yağı hem siz hem eşiniz..

Emodex etkili bir vitamin. Mesela promen K da iyi bir vitamin C ve E vitamini birlikte var. Biz proxeed plus kullanıyoruz ayrıca 120 mg E vitamini kullanıyoruz fazlası zarar verici aşırı miktarda... size tavsiyem gıdalarla destekleyin emodex vitamini.. mesela havuç, avokado, yer fıstığı, fındık ceviz tatlı bal kabağı çok mühim.. likopen de çok önemli dametes ve domates ürünleri salça.. bol bol tüketebilirsiniz.. omega 3 balık yağı hem siz hem eşiniz..
Bal kabagini yediremiyorum maleseff ama her gun keci boynuzu tozu kuru oncir ceviz findik isirgan cayi mandalina havuc kabak cekirdegi yediriyorum. Bi de emodex. Ekstra e vitamini vermiyorum kaan hoca herkese onermuyor sanirim e vitaminini. Endol kullaniyoruz bi de. Ben de omepa q10 previt positive kullaniyorum

Bal kabagini yediremiyorum maleseff ama her gun keci boynuzu tozu kuru oncir ceviz findik isirgan cayi mandalina havuc kabak cekirdegi yediriyorum. Bi de emodex. Ekstra e vitamini vermiyorum kaan hoca herkese onermuyor sanirim e vitaminini. Endol kullaniyoruz bi de. Ben de omepa q10 previt positive kullaniyorum
Senin kullandıklarını doktorun mu önerdi?

Kaan hocadan cevap gelene kadar ilaç takviye kullanmamayi düşünüyorum. Ama kizlar preseed vajinal jel var duymussunuzdur. Uzun zamandir biliyorum ama kullanmak nasip olmadı. Sperm sayisinda ve hareketinde düşüklük olanlar özellikle oldukça fayda görmüş. Spermlerin yumurtaya gidişini hızlandırıyor, vajinada spermi engelleyen sivilari devre dışı bırakıyor. Bu ay kullanmayi düşünüyorum araştırıp deneyebilirsiniz sizler de

Back