Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Oyyy bilmiyordum canım Rabbim sabrını bol versin.. Aynen bana babannemin cenazesinde niye çocuğun yok hala, sen mi istemiyorsun yoksa olmuyor mu diye sordu bı akrabam. Ne memlekete gidesim var, ne yüzlerini goresim.. Ne de cahillere dert anlatasim..
Kesinlikle cahillerr. Hic cekilmiyolar inan ki.....

Oyyy bilmiyordum canım Rabbim sabrını bol versin.. Aynen bana babannemin cenazesinde niye çocuğun yok hala, sen mi istemiyorsun yoksa olmuyor mu diye sordu bı akrabam. Ne memlekete gidesim var, ne yüzlerini goresim.. Ne de cahillere dert anlatasim..
Bende bi yakinimizin cenazesine gittim. Hic tanimadigim bibkadin olen teyzenin kizi oluyordu. Kac senelik evlisiniz diye sordu bende 4 dedim ulu orta soruyor yanimizda erkekler falan var ve zaten orasi cenaze evi, gec kalmissiniz diyor. Tovbe yarabbi olen kisi annesi yahu insanda biraz cekinme olur di mi cahiller ya
Canım durumunuza çok vakıf değilim sorununuz neydi?
esimde sayi morfoloji sorunu var benimde sag tupum tikali. Bir tup bebek denemem oldu oda kalbi atmadigi icin dusukle sonuclandi

5ACA681D-6906-4F11-84CD-CA4DA2E40A87.jpeg

Kızlar hayırlı akşamlar. Üsttekini bugün öğlen 12 de yaptım. Alttakini de akşam 8 de. Sizce bu geceyi değerlendirelim mi? Yoksa yarını mı bekleyelim?

Ahh kızlar ahh. Bir yerlerde görmediğim tanımadığım insanların hislerimi yazması ne garip..
Her kuluna farklı sınav veren Rabbim bizi de böyle sınıyor. Evlatsizlikla..
Ama beni en çok acıtan insanlar..Düşüncesizce çocuğunu gözüme sokmaya çalışan, sonra da "kafana takıyorsun ondan olmuyor at kafandan" diye ahkâm kesenler. 5 yıldır çektiğim tedavileri acıları bilmeden "ne bekliyorsunuz yapın bı çocuk" diye akıl verenler.. Hatta bir evladın olmâdigi için seni sosyal çevrelerinden uzaklaştıran "arkadaş" sifatindakiler..
Rabbim görüyor elbet hepimizi. Önce sağlık ve huzur, sonra da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.. Bizim de yuvamız ses dolar, şenlenir inşallah Birgün...
En nefret ettiğim cümle “kafana çok takıyorsun ondan olmuyor takma bu kadar kafana” karşında en kötü 3. denemesinde hamile kalmış insanlar bu cümleyi kuruyor ya çok üzülüyorum bizim yaşadığımız duyguları yaşasalar bizden farklı mı olacaklardı? Karar aldım ben bu konuları artık benim gibi aynı durumları yaşayan insanlardan hariç kimse ile konuşmayacağım onlardan başkası anlamıyor çünkü. Rabbime binlerce şükür bugünümüzden geri koymasın tez zamanda hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin...

Bir de Meryem ana otunu duyan deneyen var mı aranızda cevat Akşit hocadan dinledim ben umreden getirttim arkadaşa.

Bende bi yakinimizin cenazesine gittim. Hic tanimadigim bibkadin olen teyzenin kizi oluyordu. Kac senelik evlisiniz diye sordu bende 4 dedim ulu orta soruyor yanimizda erkekler falan var ve zaten orasi cenaze evi, gec kalmissiniz diyor. Tovbe yarabbi olen kisi annesi yahu insanda biraz cekinme olur di mi cahiller ya
esimde sayi morfoloji sorunu var benimde sag tupum tikali. Bir tup bebek denemem oldu oda kalbi atmadigi icin dusukle sonuclandi
Abla galiba anasının acısını unutmuş senin derdine düşmüş dinlemeliydinn :))
Canım bence hasar yoksa deneyebilirsiniz. Daha önce hiç denemeniz oldu mu?

Eki Görüntüle 2074335
Kızlar hayırlı akşamlar. Üsttekini bugün öğlen 12 de yaptım. Alttakini de akşam 8 de. Sizce bu geceyi değerlendirelim mi? Yoksa yarını mı bekleyelim?
Kesinlikle bugünü de yarını da değerlendirin bence. Ya bugün yada yarın catlayacak. Sperm hazır olsun
En nefret ettiğim cümle “kafana çok takıyorsun ondan olmuyor takma bu kadar kafana” karşında en kötü 3. denemesinde hamile kalmış insanlar bu cümleyi kuruyor ya çok üzülüyorum bizim yaşadığımız duyguları yaşasalar bizden farklı mı olacaklardı? Karar aldım ben bu konuları artık benim gibi aynı durumları yaşayan insanlardan hariç kimse ile konuşmayacağım onlardan başkası anlamıyor çünkü. Rabbime binlerce şükür bugünümüzden geri koymasın tez zamanda hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin...
Aminnn inşallah aynen ben de anlatmiyorum. Sadece anlamadıkları için değil, gün gelip beni bu noktadan vurdukları için. İsyerimde bana sinirlenen ve güya acimi benle paylaşan bir insan musveddesi bana kızınca "o ne bilir ki evlat sahibi olmayı, anne olmayı" demiş.. İnsanı insan kırıyor işte..

Bat geçen var mı arkadaşlar???
yok gibi canim.senin gecti mi yoksa?

Abla galiba anasının acısını unutmuş senin derdine düşmüş dinlemeliydinn :))
Canım bence hasar yoksa deneyebilirsiniz. Daha önce hiç denemeniz oldu mu?

Aminnn inşallah aynen ben de anlatmiyorum. Sadece anlamadıkları için değil, gün gelip beni bu noktadan vurdukları için. İsyerimde bana sinirlenen ve güya acimi benle paylaşan bir insan musveddesi bana kızınca "o ne bilir ki evlat sahibi olmayı, anne olmayı" demiş.. İnsanı insan kırıyor işte..
1 kez tup bebek denedik canim oda olmadi. Bazilari ne kadar acimasiz oluyorlar... kimbilir benim arkamdan da neler diyorlardir...

İyi akşamlar kızlar bugün hepimizde bir hüzün.bende bi akrabamizin doğum yaptığını duydum benimle hamileydi birden benim hamileliğim aklıma geldi bende bu haftalarda doğum yapacaktım dedim içimden tabi boğazım düğümlendi.hic birşey olmamış gibi konuştum ama içimde fırtınalar koptu.hamile olupta kaybetmek ayrı bir tiramva.Allah hepimizin yardımcısı olsun
@limonlutarcinlikek canım bence iyi yapmışsın imkanın varsa yap bence de tüp bebeği.insallah pozitif sonuç alırsın canim

yok gibi canim.senin gecti mi yoksa?

1 kez tup bebek denedik canim oda olmadi. Bazilari ne kadar acimasiz oluyorlar... kimbilir benim arkamdan da neler diyorlardir...
Eğer varsa maddi olarak hazirsaniz deneyebilirsiniz ama pgt yöntemi falan araştırın bence bunlar şansımızı daha da artırıyor. Ben yaptırırsam o yöntemlerle deneyeceğim veya Kaan hocayla sağlıklı spermleri seçerek. Nerede düşünüyorsunuz?

Kizlar bu dna hasar testinde spermle ilgili hangi bilgilet yer aliyor sayi hiz falan yok dimi? Spermiyogrami tekrar ekstradan yaptirmasam mi diyorum sayi falan dustuyse moralimiz bozulmasa mi

Kizlar bu dna hasar testinde spermle ilgili hangi bilgilet yer aliyor sayi hiz falan yok dimi? Spermiyogrami tekrar ekstradan yaptirmasam mi diyorum sayi falan dustuyse moralimiz bozulmasa mi
Düzen lab yaptırınca ayrıyeten semen analizini yapıyorlar ama biz bir kere hrs de verdik oradı semen analizi yapmamıştı düzen lab veriyorsanız gerek yok yapılıyor çünkü

Sorarsanız sayım yapıyorlar mı diye. Bizimkilerde hep vardı bence yapıyorlar

Düzen lab yaptırınca ayrıyeten semen analizini yapıyorlar ama biz bir kere hrs de verdik oradı semen analizi yapmamıştı düzen lab veriyorsanız gerek yok yapılıyor çünkü
Aa tamam o zaman ben gecen sefer yaptirdim ekstradan bilmiyodum. Morfoloji mi yok sadece icinde

Back