Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ben neden umutsuzluga kapiliyorum
Halbuki bu savasta yenilip pes ettim demek bana yakismaz
Olacak insallah bebegimiz Allah bize yardimci olacak bu bizim icin bir sinav
Ama iste ben neden boyleyim...
Neden her bebek gordugumde gozlerim doluyor...
Bir sey izledigimde, gordugumde,dinledigimde gozlerim neden dalıyor...
Ben tam pes ettiğim anda Afilim92 Afilim92 nin çift çizgili testini gördüm
Ne zaman umutsuzluğa düşsem aklıma onun mucizesini getiriyorum
Çok şanslı bir insan değilim fakat yine de neden olmasın belki benim de bir mucizem olur diyorum
Allah büyüktür

Ben dün akşam İstanbullu gelini izledim evde yanlızdım oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım. Süreyya çocuğa adaya yani iç çekerek baktığında kendimi Süreyya gibi hissettim. O dizi çocuğu olmayan tüm kadınların duygularını yansıtıyor.

Ayni durumdayiz :( cok mutsuzum. Cikamiyorum kabugumdan

Ben tam pes ettiğim anda Afilim92 Afilim92 nin çift çizgili testini gördüm
Ne zaman umutsuzluğa düşsem aklıma onun mucizesini getiriyorum
Çok şanslı bir insan değilim fakat yine de neden olmasın belki benim de bir mucizem olur diyorum
Allah büyüktür
insallah bizimde mucizemiz olur...

Ben dün akşam İstanbullu gelini izledim evde yanlızdım oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım. Süreyya çocuğa adaya yani iç çekerek baktığında kendimi Süreyya gibi hissettim. O dizi çocuğu olmayan tüm kadınların duygularını yansıtıyor.
bende istanbullu gelini internetten izliyorum simdi ondan mi duygularim boyle acaba...

insallah bizimde mucizemiz olur...

bende istanbullu gelini internetten izliyorum simdi ondan mi duygularim boyle acaba...
Bilmiyorum biraz önce tekrarını izledim yine oturdum ağladım. Eşimde onun beni üzdüğü için ağladığımı zannediyor halbuki içimde ne fırtınalar kasırğalar var. Görümcemin kızının da çocuğu yoktu 1.5 senedir. 6 haftalık gebeymiş çok şükür. Onu da duydum yine koptum. Çok çaresizim. Dipsiz kuyulardayım. Kimse sesimi duymuyor gibi hissediyorum. Çok acı çekiyorum. Eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama çakıyor sanki. Oda üzülüyor bu halimi görünce ama elimde değil istem dışı yaşlar süzülüyor yanaklarımdan.

Bilmiyorum biraz önce tekrarını izledim yine oturdum ağladım. Eşimde onun beni üzdüğü için ağladığımı zannediyor halbuki içimde ne fırtınalar kasırğalar var. Görümcemin kızının da çocuğu yoktu 1.5 senedir. 6 haftalık gebeymiş çok şükür. Onu da duydum yine koptum. Çok çaresizim. Dipsiz kuyulardayım. Kimse sesimi duymuyor gibi hissediyorum. Çok acı çekiyorum. Eşime yansıtmamaya çalışıyorum ama çakıyor sanki. Oda üzülüyor bu halimi görünce ama elimde değil istem dışı yaşlar süzülüyor yanaklarımdan.
yazdiklarini okjyunca yine gozlerim doldu. Burnumun diregi sizladi zeynep.dipsiz kuyuda degiliz sesimizi kimse duymuyorsa bile Allah var o sesimizi duyuyor canim benim.

Oyle ama bazi anlarda bunu dusunemiyorum duygusalligimdan. Mantikli anlarimda daha mutluyum
sana bunlari yazan acaba dinliyor mu bi soylediklerini... bende senin gibiyim. Yasadiklarin cok agir. Allah sabir versin. Allah nasil bir guc vermis ki bu agir yuku kaldirabiliyorsun. Cok guclusun benim gozumde

Cnm çok şükür Allah var evet ama bazen böyle çöküyorum. :KK43:
bende canim anliyorum seni. Esim hep soyle der sen agliyorken ben aglamayayim ben agliyorken sen aglama. Ikimizde aglarsak kim susturacak bizi? O yuzden bu yazdiklarim. Yoksa bende cokuyorum zaman zaman

Ahh kızlar ahh. Bir yerlerde görmediğim tanımadığım insanların hislerimi yazması ne garip..
Her kuluna farklı sınav veren Rabbim bizi de böyle sınıyor. Evlatsizlikla..
Ama beni en çok acıtan insanlar..Düşüncesizce çocuğunu gözüme sokmaya çalışan, sonra da "kafana takıyorsun ondan olmuyor at kafandan" diye ahkâm kesenler. 5 yıldır çektiğim tedavileri acıları bilmeden "ne bekliyorsunuz yapın bı çocuk" diye akıl verenler.. Hatta bir evladın olmâdigi için seni sosyal çevrelerinden uzaklaştıran "arkadaş" sifatindakiler..
Rabbim görüyor elbet hepimizi. Önce sağlık ve huzur, sonra da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.. Bizim de yuvamız ses dolar, şenlenir inşallah Birgün...

sana bunlari yazan acaba dinliyor mu bi soylediklerini... bende senin gibiyim. Yasadiklarin cok agir. Allah sabir versin. Allah nasil bir guc vermis ki bu agir yuku kaldirabiliyorsun. Cok guclusun benim gozumde
Allah kimseye yasatmasin. Hepimiz icin zor surecler. Bu topik iyi ki var her gun heyecanla girip bakiyorum. Insallah bizler de ilerde bu problemleri yasayanlara umut oluruz

Ahh kızlar ahh. Bir yerlerde görmediğim tanımadığım insanların hislerimi yazması ne garip..
Her kuluna farklı sınav veren Rabbim bizi de böyle sınıyor. Evlatsizlikla..
Ama beni en çok acıtan insanlar..Düşüncesizce çocuğunu gözüme sokmaya çalışan, sonra da "kafana takıyorsun ondan olmuyor at kafandan" diye ahkâm kesenler. 5 yıldır çektiğim tedavileri acıları bilmeden "ne bekliyorsunuz yapın bı çocuk" diye akıl verenler.. Hatta bir evladın olmâdigi için seni sosyal çevrelerinden uzaklaştıran "arkadaş" sifatindakiler..
Rabbim görüyor elbet hepimizi. Önce sağlık ve huzur, sonra da hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize.. Bizim de yuvamız ses dolar, şenlenir inşallah Birgün...
Ah ah kiyamam :( ben oyle cok anliyorum ki daha 2. Dusugumun kurtajindan bir ay sonra bildigi halde yap artik diyo bazi buyukler. Bogasim geliyo. Ustune 3 tane daha dustu hala soran var. En son patladim Allah vermiyo napayim ben artik dedim. Cok kolay sanki 5 tane dusuk yapmak bi de ustune israrlar....

Ah ah kiyamam :KK43: ben oyle cok anliyorum ki daha 2. Dusugumun kurtajindan bir ay sonra bildigi halde yap artik diyo bazi buyukler. Bogasim geliyo. Ustune 3 tane daha dustu hala soran var. En son patladim Allah vermiyo napayim ben artik dedim. Cok kolay sanki 5 tane dusuk yapmak bi de ustune israrlar....
Oyyy bilmiyordum canım Rabbim sabrını bol versin.. Aynen bana babannemin cenazesinde niye çocuğun yok hala, sen mi istemiyorsun yoksa olmuyor mu diye sordu bı akrabam. Ne memlekete gidesim var, ne yüzlerini goresim.. Ne de cahillere dert anlatasim..

Back