Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Solgar E vitamini kullanıyoruz arada hünnap keçiboynuzu özü kullanıyorduk ama eşimin mide bulantısı başladı bıraktık bir süre. Proxeed plus kullanıyoruz ama klomen K aldık önümüzdeki ay ona başlıcaz içeriği daha Zengin geldi birde önümüzdeki ay tekrar doktor maratonu başlayacağı için onu aldık onu deniyelim diye. Emodex içeriğini de kadın doğumcular öneriyor ne kullanacağımı şaşırdım. Bir de çam ağacı ekstresi diye birşey varmış yanlış hatırlamıyorsam morfolojiye iyi geliyormuş. Denemedim ama araştırdım. Varikosel sorununu tam anlamıyla bir çözebilseydik diğer aşamalara geçerdik ama çok zor bir süreç yavaş ilerliyoruz.
canim bize bir urolog varikosel var ameliyat olun dedi ama kaan aydos ameliyata gerek yok dedi. Bende bu ara acaba ameloyat olsa degerler duzelir miydi diye dusunuyordum sizin duzelmediyse ameliyat cozum degil demekki

Umarım güzel sonuçlar alırsınız ama kaan aydos çok ileri olmayan varikosellleri ameliyat etme taraftarı deil çünkü varikosel sürekli tekrarlıyırmuş ameliyat çözüm deilmiş bize böyle söylemişti umarım siz güZel sonuç alırsınız
Umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız. Bir yerde okumuştum Kaan hoca DNA hasarını onarmış ve korunması için promen K önermiş hastasına. Siz kendiniz için en iyisini bilirsiniz eksik olanı da besinlerle tamamlarsınız artık. Benim Çan’ımı en çok morfoloji bozuyor 2 3 bile olsa umut olacak bize.

Umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız. Bir yerde okumuştum Kaan hoca DNA hasarını onarmış ve korunması için promen K önermiş hastasına. Siz kendiniz için en iyisini bilirsiniz eksik olanı da besinlerle tamamlarsınız artık. Benim Çan’ımı en çok morfoloji bozuyor 2 3 bile olsa umut olacak bize.
Bizim morfoloji 2den 4e yükseldi dna hasarı baş anomalisi artmasına ragmen yükselmesi imkansız değil

canim bize bir urolog varikosel var ameliyat olun dedi ama kaan aydos ameliyata gerek yok dedi. Bende bu ara acaba ameloyat olsa degerler duzelir miydi diye dusunuyordum sizin duzelmediyse ameliyat cozum degil demekki
Hayır öyle düşünmeyin lütfen eksik olduğu halde biraz yükselme oldu bu yüzden 2. Ameliyatı düşünüyoruz. Ben Kaan hocaya gitmedim ameliyat üzerine çok durmuyor diye fakat tek çözüm ameliyat diyor doktorlar eğer değerler kötü ise.. dr Levent Türk’e gittik ameliyat üzerinden 1 sene geçsin değerlendirelim bakalım ne yaparız dedi olmazsa ameliyat ederiz çift taraflı dedi. Biz tek taraflı olduk sağ da az vardı oda biraz arttı. O yüzden araştırın.. bizde işe yaramadı değil eksik yapıldı ameliyat olduğumu halde sol tarafta varikosel ve reflü saptandı. Reflü de kanının geri akması yani sıcaklık hep yüksek olup sperm üzerinde olumsuz etki ediyor. Ben İstanbul’da ikamet ediyorum ve Levent Türk hoca da tedavi görüyoruz 3 ay olacak ve test yenileyip gideceğiz. Bakalım..

Bizim morfoloji 2den 4e yükseldi dna hasarı baş anomalisi artmasına ragmen yükselmesi imkansız değil
Ayyy çok teşekkür ederim cvp veriyorsunuz umut bile Gönüller’ de yeşeriyor. Bizim 0 :((( siz DNA hasarını düzeltince mi Yükseldi birşey mi kullandınız.

Kızlar şimdi ben 5 gün klomen kullancam ya bu arada ilişki olacak mı hoca cuma günü gel dedi ama hiç bişey söylemdi cuma gününe kadar ilişki olacak mı acaba

Ayyy çok teşekkür ederim cvp veriyorsunuz umut bile Gönüller’ de yeşeriyor. Bizim 0 :KK43:(( siz DNA hasarını düzeltince mi Yükseldi birşey mi kullandınız.
Rica ederim hepimiz cabalıyoruuz derdimiz aynı bilirim o duyguyu. Bizim dna hasarı yüzde 37 iken morfoloji yüzde 2 idi. Sonra 3 ay impryl vitamin, zeytinyağında incir kullandı. Bir de 1 ay klomen 2 ay da iğne bunlar hasar icindi. Ama sonuclarda hasar yüzde 50ye cıkmıs, morfoloji yüzde 4 e yükselmis. Smdi dna hasarı icin tedaviye devam ediyoruz

Kızlar şimdi ben 5 gün klomen kullancam ya bu arada ilişki olacak mı hoca cuma günü gel dedi ama hiç bişey söylemdi cuma gününe kadar ilişki olacak mı acaba
Aşılamada mısın? İlişki olup olmaması önemli değil oyüzden söylemedi ama muayenede yum boyutuna bakıp su günler cinsel perhiz yapsın eşin öyle gel dicek

Aşılamada mısın? İlişki olup olmaması önemli değil oyüzden söylemedi ama muayenede yum boyutuna bakıp su günler cinsel perhiz yapsın eşin öyle gel dicek
Yumurta takibi cnm ama hiç söylemedi ilişki olsun olmasın die merak ettim bende 5 gün kullancam cuma sabah gitcem yanına

Kızlar kaan hocaya yaxmıştım ben sperm degerleri bu kadar farklılık göstersigi için ayrıca qenzim arjinin karnitin falan sormuştum kullanalım mı promotilin yanında diye baya kızmış anlaşılan üstüne bastıra bastıra dogal yolla bebek olacak siz gayet saglıklısınız düzen lab sonuçlarına inannın tüp bebek merkezlerinin sperm sonuçlarına inannın gözle elle değerlendiriliyormuş burada bizim hastanelerde direk makine bakıyormuş bir sürü açıklama yapmış bayagı bi kızmış 3 ay deneyin isterseniz hemen tüp bebek yaptırın demiş isterseniz daha uzun bekleyin spermleriniz sağlıklı normal yolla gevelik olacak derece sağlıklı demiş telaşınız yersiz demiş dna hasarınız kalmadı problem bitti demiş isterseniz promen k kullanın promotil yerine yazmış ek bişey almanıza gerek yok demiş napalım kızlar promen k kullanıp sonuç alan var mı
Cnm biz promen k kullanıyoruz.ileri Hızlı sperm için çok iyiymiş. 15 gün oldu kullanalı. Sanki eşimde fark var gibi. Eşimde istek sorunu da var Daha istekli. Bakalım haftaya test yapıcaz ne durumda görecez. Ama iyi bi ilaç özellikle ileri hızlı için iyi. emodexte çok iyiydi.biz onu bir ay kullandık sayımızda ve hızımızda baya yol almıştık.

İlişki isterseniz yapabilirsiniz. Beş gün sonra yumurtalarına bakılacak 20 mm olmuşsa ovitrellee çatlatma iğnesi yapıcaksınız.

Cnm biz promen k kullanıyoruz.ileri Hızlı sperm için çok iyiymiş. 15 gün oldu kullanalı. Sanki eşimde fark var gibi. Eşimde istek sorunu da var Daha istekli. Bakalım haftaya test yapıcaz ne durumda görecez. Ama iyi bi ilaç özellikle ileri hızlı için iyi. emodexte çok iyiydi.biz onu bir ay kullandık sayımızda ve hızımızda baya yol almıştık.
Çok saol cnm promotil bitince ona geçeriz olmadı emodeks gerçekten çok iyiydi biz 6 ay kullanmıştık onu

Ayyy çok teşekkür ederim cvp veriyorsunuz umut bile Gönüller’ de yeşeriyor. Bizim 0 :KK43:(( siz DNA hasarını düzeltince mi Yükseldi birşey mi kullandınız.
Canım bende duyuyorum morfoloji sıfır olup hamile kalan morfolojisi yükselen.bebce ileri yapı bozukluğu yoksa düzelir Allah'ın izniyle

İlişki olsun olmasın ,şimdi doktor senin yumurtanın büyüyüp çatlama zamanını kestirerek ve ilişki günleri verecek.ondan önce olsa olmasa önemli degil

Kızlar kaan hocaya yaxmıştım ben sperm degerleri bu kadar farklılık göstersigi için ayrıca qenzim arjinin karnitin falan sormuştum kullanalım mı promotilin yanında diye baya kızmış anlaşılan üstüne bastıra bastıra dogal yolla bebek olacak siz gayet saglıklısınız düzen lab sonuçlarına inannın tüp bebek merkezlerinin sperm sonuçlarına inannın gözle elle değerlendiriliyormuş burada bizim hastanelerde direk makine bakıyormuş bir sürü açıklama yapmış bayagı bi kızmış 3 ay deneyin isterseniz hemen tüp bebek yaptırın demiş isterseniz daha uzun bekleyin spermleriniz sağlıklı normal yolla gevelik olacak derece sağlıklı demiş telaşınız yersiz demiş dna hasarınız kalmadı problem bitti demiş isterseniz promen k kullanın promotil yerine yazmış ek bişey almanıza gerek yok demiş napalım kızlar promen k kullanıp sonuç alan var mı
Ne kadar güzel canım bak umut vermiş bence bekleyin normal yolla inşallah olur

Tam olarak aynı değil emodex de içeriğinde bitki özleri de var. Vitamin olarak e ve a vitaminleri Yok bunları da besinlerden almaya çalışın. Birde omega 3 balık yağı kullanmanızı tavsiye ederim inşallah allah hakkımız da hayırlısını nasip edecektir.
Amin inşallah canım e vitamini kullanıyor eşim birde her gün Ceviz yiyor

Ben neden umutsuzluga kapiliyorum
Halbuki bu savasta yenilip pes ettim demek bana yakismaz
Olacak insallah bebegimiz Allah bize yardimci olacak bu bizim icin bir sinav
Ama iste ben neden boyleyim...
Neden her bebek gordugumde gozlerim doluyor...
Bir sey izledigimde, gordugumde,dinledigimde gozlerim neden dalıyor...

Back