Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tamam cnm bakta yazıver bi zahhmet ayrıca düzende mi vermiştiniz
7.aydaki testte ml de 12 milyon sperm toplam hareket %25 10.aydaki testte ml de 9 milyon toplam hareket %45
*son testte daha iyi cikmasi lazımdı ama esim test vermeden once tup bebek dr u ile gorusme yaptik normal yolla mi asla gittikce düşüyor olan spermler de elden gidiyor diye yikti gecti esimin moralini ben o gun de buraya yazmistim dr a bas kaldirdim inanmiyorum imkansiz diye bir sey yok o kadar ilac bosuna degil diye ...Ama esim cok kotu bir moralle test verdi muhtemelen o etkiledi degilse daha iyi cikacakti .Hatta nasilsa olmayacak test vermeyelim diye cikiyordu ben itiraz ettim. Sayıya takilmayin onemli olan gerçekten kalite hiz dna hasari varsa düşünce illa ki duzelir degerler

7.aydaki testte ml de 12 milyon sperm toplam hareket %25 10.aydaki testte ml de 9 milyon toplam hareket %45
*son testte daha iyi cikmasi lazımdı ama esim test vermeden once tup bebek dr u ile gorusme yaptik normal yolla mi asla gittikce düşüyor olan spermler de elden gidiyor diye yikti gecti esimin moralini ben o gun de buraya yazmistim dr a bas kaldirdim inanmiyorum imkansiz diye bir sey yok o kadar ilac bosuna degil diye ...Ama esim cok kotu bir moralle test verdi muhtemelen o etkiledi degilse daha iyi cikacakti .Hatta nasilsa olmayacak test vermeyelim diye cikiyordu ben itiraz ettim. Sayıya takilmayin onemli olan gerçekten kalite hiz dna hasari varsa düşünce illa ki duzelir degerler
Canım siz en son DNA hasarına baktınız mı düşmüştür belki hamile kaldın ya.ne kadar olmuştu tedavi olali

Düzen lab mınvermiştiniz cnm şuan iyice umutlandım kaan hoca hasarı düzeltti bizim bakalım

Bilmez miyim ben en son dedim herhalde benim olmayacak bıraktım oyle.sonr bAna supriz oldu .gerçi düşük yaptım onunda nasibi ömrü yokmuş
Nasip. Allah inşallah nasip eder bizlere, isteyen herkese sağlıklı evlatlar :110:

Soerm Test sonucu çok güzel ama morfoloji sorununuz var. Dr morfoloji için ne dedi. Bizden neden morfolojik tarama istemedi ki ? Sperm DNA hasar testi istedi sadece. Ceviz iyiymiş morfoloji için cnm
Morfolojinin türleri var baş boyun kuyruk diye.. coğu doktor morfolojiye takılmıyor cünkü boyun kuyruk bozuklugu önemli değil ama baş anomalisi tek başına kısırlıkta sebep oyüzden baş anomalisi varsa sıkıntı var morfoloji bu tip bozuklukta önemli oluyor. Bozukluğun nerde olduguna bağlı

CNM bu macun ne kadar tuttu ? Ya ben eşimi ikna edemiyorum kullanmıyor boşuna para vermeyelim diyor. Bu karışım pahalı olur bence. Bu macun için yazdıklarınızı okutucam ki ne olduğunu anlasın da kullansın.
Bende bu macunu yaptim sadece anzer bali koymadim. Normal bal koydum toplamda 100 tl tuttu
Morfolojinin türleri var baş boyun kuyruk diye.. coğu doktor morfolojiye takılmıyor cünkü boyun kuyruk bozuklugu önemli değil ama baş anomalisi tek başına kısırlıkta sebep oyüzden baş anomalisi varsa sıkıntı var morfoloji bu tip bozuklukta önemli oluyor. Bozukluğun nerde olduguna bağlı
bizim morfolojiye bakilacak kadar sayimiz yuksek degil...

Ama ben 20ml propolise 200 tl
Baska bir bal aldim onada 250 tl verdim ah ahh gitti paraciklar :(
Yeterki olsunda vermeye raziyim cankm zeynepppppppp zeynepppppppp

Evet ayri ayri canim
Sen macun yaptir sadece
Ben ne bulursam aliyorum bana bakma
Belki faydasi olur diye
Esim kiziyor ama kiyamiyor bana
Tup bebek.te ari sutu bal polen iyi geliyormus
Bende diger aldigimiz baldan yiyorum

Bal ayrica aldim 250 tl
Propolis alkolsuz oldugu icin bas parmagi buyuklugundeki propolise 200 tl verdim
Ama macun 100 tl canim sen aklina gangisi yatarsa oyle yap zeynepppppppp zeynepppppppp

Ben İstanbul'dayım iyi bir yer bulup bende macun yaptırmak istiyorum gelecek aya arayış içindeyim tavsiyesi olan var mı arkadaşlar

Canım siz en son DNA hasarına baktınız mı düşmüştür belki hamile kaldın ya.ne kadar olmuştu tedavi olali
Dusmese hamile kalamazdım zaten sebebi oymus baktirmadik spermiyogram arti hasara 250 300 tl istiyorlar gecen yıl marttan beri tedavi hasar icin de 2 kutu emodex

Back