- 14 Haziran 2017
- 2.401
- 1.306
- 83
- 39
Hasarın cok yüksek degil ki 2-3 ayda düşer bizim 29 du başta kaan hoca öyle demişti tabi bizim dna bizi ters köşe yaptı düşüceğine 50 oldu gıcıkAynen bir de dna hasarı var tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hasarın cok yüksek degil ki 2-3 ayda düşer bizim 29 du başta kaan hoca öyle demişti tabi bizim dna bizi ters köşe yaptı düşüceğine 50 oldu gıcıkAynen bir de dna hasarı var tabi
Tesekkur ederim tedavi surecimizi burda anlattim incelemek istersenizhayirli olsun gebeligin İNŞALLAH. sizin sorun neydi?kaç ay tedavi gördünüz?
bende surekli bi seyler yapiyorum yarin yatili misafirim var bi yandan evi topla bi yandan yemek yap sagolsun esim yardimci oldu. Ev zaten temizdi yemeklerinde cogunu hallettim sayilir. Bende nobetciydim ve 8 saat dersim vardi yorgunluktan öldüm. Topiktekilerde baya kaynatmis bugun aferin sizeKendimi işe verdim yorulmaktan bebek falan düşünemiyorum bugün bahçede nöbetçiydim ve full dersim vardı dondum ve cok yoruldum ancak aksam oturabilince içime bebek acısı düşüyor kızlar ne alemde die siZe bakmaya geliyorum.ama hepiniz bana ümit veriyorsunuz hele hamile haberleri aldıkça.iyi ki bu topik var kızlar![]()
ya bebeklerimiz oluncada birakmayalim birbirimize akillar verelim dis cikarma, gaz cikarma, 2yaş sendromu gibi konularda da yardimci olalimKesinlikle katiliyorum. Burasi bana cok iyi geldi. Insallah hepimiz hamilelik haberlerini paylasiriz. Burda meleklerimizin gaz sancilarini anlatip bu yasadiklarimiza guleriz
Bu topik yüZünden hep uykusuz kalıom sabah sürünerek kalkıyorum 7 de. Azmettim bugün geç yatmıcam.öptm hepinizibende surekli bi seyler yapiyorum yarin yatili misafirim var bi yandan evi topla bi yandan yemek yap sagolsun esim yardimci oldu. Ev zaten temizdi yemeklerinde cogunu hallettim sayilir. Bende nobetciydim ve 8 saat dersim vardi yorgunluktan öldüm. Topiktekilerde baya kaynatmis bugun aferin size
ya bebeklerimiz oluncada birakmayalim birbirimize akillar verelim dis cikarma, gaz cikarma, 2yaş sendromu gibi konularda da yardimci olalim![]()
Bizde 3 aydır promotil kullanıyoruz canm bakalm hayirlisiValla neye inanacagımızı şaşırdık artık promotil güya hız sayı artırıyormuş bizde kullanıyoruz bakalım cnm
Kesinlikle katiliyorum. Hic hic kopmayalim. Cok sevdim burayi ve sizibende surekli bi seyler yapiyorum yarin yatili misafirim var bi yandan evi topla bi yandan yemek yap sagolsun esim yardimci oldu. Ev zaten temizdi yemeklerinde cogunu hallettim sayilir. Bende nobetciydim ve 8 saat dersim vardi yorgunluktan öldüm. Topiktekilerde baya kaynatmis bugun aferin size
ya bebeklerimiz oluncada birakmayalim birbirimize akillar verelim dis cikarma, gaz cikarma, 2yaş sendromu gibi konularda da yardimci olalim![]()
Toplam canm ama bizim sayı hep 2 milyon çıkıyordu toplamda ilk defa 32 milyon çıkmıştıSayı toplamda mı 32 milyondu yoksa ml de mi oldu canım
Ah canım benim inşallah o günleri de görürüzbende surekli bi seyler yapiyorum yarin yatili misafirim var bi yandan evi topla bi yandan yemek yap sagolsun esim yardimci oldu. Ev zaten temizdi yemeklerinde cogunu hallettim sayilir. Bende nobetciydim ve 8 saat dersim vardi yorgunluktan öldüm. Topiktekilerde baya kaynatmis bugun aferin size
günaydın canım geçmiş olsun o illeti çok iyi bilirim ara ara ben de yaşıyorum serum takıp gönderiyorlar eşin ayaklarını sıcak tutsun ve bol su içsin zaman alıyor kum dökmek Allah yardımcınız olsunGünaydın kızlar. Biz yine acildeyiz. Böbreklerde kum ne zormuş. Eşim mahvoldu. Varmı bildiğiniz önereceğiniz bir şeyler
Amin canım inşallah en yakın zamanda şifa bulur. Araştırma hastanesine gitti bugün inşallah en yakın zamanda çözülürgünaydın canım geçmiş olsun o illeti çok iyi bilirim ara ara ben de yaşıyorum serum takıp gönderiyorlar eşin ayaklarını sıcak tutsun ve bol su içsin zaman alıyor kum dökmek Allah yardımcınız olsun
inşallah canım onun ağrısı mide bulantısı kötüdür bilirimAmin canım inşallah en yakın zamanda şifa bulur. Araştırma hastanesine gitti bugün inşallah en yakın zamanda çözülür
günaydın canım geçmiş olsun. Balık taşı varmış bilmem duydun mu hiç. O çok iyi geliyormuş. Eşim tam olarak biliyor uyansın bilgi alacam ondan.Günaydın kızlar. Biz yine acildeyiz. Böbreklerde kum ne zormuş. Eşim mahvoldu. Varmı bildiğiniz önereceğiniz bir şeyler
Tamam canım hiç duymadımgünaydın canım geçmiş olsun. Balık taşı varmış bilmem duydun mu hiç. O çok iyi geliyormuş. Eşim tam olarak biliyor uyansın bilgi alacam ondan.
Ayyy o zmn süper bi artış olmus ne kadar kullandınız o dönem o artış olsu cnmToplam canm ama bizim sayı hep 2 milyon çıkıyordu toplamda ilk defa 32 milyon çıkmıştı
canım herşeyin ölçüsü var 50 gr koyun siz geri kalanını sabah aksam 1 kasık içsin.Eki Görüntüle 2072666 Günaydın kızlar
Malzemeler alındı. Ceviz ve fıstık evde var onları da ekliycem. Ben ekstradan A Alevce7 nin macun tarifine ginseng de aldım 26 gr onu da ekliycem. Buarada gingsengin kilosu 1000 tl miş. Keçi boynuzu pekmezi de el yapımı 300 gr aldık. Tarifte 50 gr koyun diyor 300 gr koysak sorun olur mu acaba ? İnş şifa olur
Tmm CNN öyle yapalım o zaman.canım herşeyin ölçüsü var 50 gr koyun siz geri kalanını sabah aksam 1 kasık içsin.
balik tasi,kayseride yetisen ama aktarlarda da olan gilaburu bitkisi, avokado yapragi,hoplayip ziplamakGünaydın kızlar. Biz yine acildeyiz. Böbreklerde kum ne zormuş. Eşim mahvoldu. Varmı bildiğiniz önereceğiniz bir şeyler
esim iskenderunlu canimKızlar aranızda hataylı olan var mı?