Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Afilim92 Afilim92 canım ben bu morfoloji olayını tam anlayamıyorum galiba. Şimdi bizim sonuçlarda %61 abnormal sperm var. Bu %39’u normal demek oluyor. Oran olarak iyi mi yani?

Geçen eşimle gittik sorduk iki macun önerdi çok müşterim var hep gebe kaldılar dedi adam baya bilgili konuştu etkiledi beni baya 600 tl dedi macunlara. Eşim yok dedi Kaan hoca kullanma dedi diye almadı. Her ay bu ilaçlara dünya para veriyoruz bide macun çıkarma başıma dedi :KK43: eşim olmasaydı kesin alırdım ben.
600tl de çokmuş canım ya kaç aylık kullanimi

Afilim92 Afilim92 canım ben bu morfoloji olayını tam anlayamıyorum galiba. Şimdi bizim sonuçlarda %61 abnormal sperm var. Bu %39’u normal demek oluyor. Oran olarak iyi mi yani?
Aslinda morfolojisi bozuk olanlar ilerleyemiyor mantıken hızlıysa iyi oluyo filan ben boyle bir cikarimda bulunuyorum

600 tl cok fazla yaa sömürü gercekten :( Kizlar biz icine konulan maddelere gore 180_230 arasi fiyatlar odedik hep

Memorialle bahceci arasında kaldım bahceciyle yaz basında gidip görüsmüstüm kaydım var oyüzden bi tık daha yakınım ama lab olarak en sağlamına ihtiyacımız var
Normalde ben Anadolu Yakasında oturuyorum Memorial Avrupa yakasında bi yakınım gitti ön görüşme için muayene ücreti bile almışlar 450 tl. Gerçi ben bunu da göze almıştım memorial a gittiğimde onu da verecektim yani. Burada forumda yazılanlardan okuduğum kadarıyla hem memorial hem bahçeci memorial arasında karar kıldım. Çünkü arkadaşların yorumuna göre embriyologlar çok iyiymiş. Aynı zamanda herkesi sürekli bilgilendiriyorlarmış. Bende gittim geçen hafta görüşmeye Şişli Memorial a ta Sancaktepe den Şişli ye. Ama inan zerre pişman olmadım. Doktor çok gerçekçi konuştu bizimle. Beni muayene falan etti detaylı bir şekilde. Ücret falanda almadılar. Yani ben o hastanede ticari bir kaygı göremedim. O yüzden hastaneye karşı bir güven oluştu. Ayrıca labortuvalrı dünya da sadece 18 hastanede bulunan bi kalite belgesine falan sahipmiş.

Canım iş yerinden yazıyorum ya biraz karışık yazmışım. Bahçecide ücret aldılar yakınımdan ilk muayene ücreti Memorial de değil bilgin olsun. Ben sırf Semra Kahraman için gittim hastaneye. Videolarını faalan izlemiştim :)

Kızlar ağustos 22de kaan aydos ile tedaviye başladık. Sonucları suan böyle olmus. Sperm sayısı ve hızı eskisiyle yakın. Baş anomalisi artmış eskiye göre baya
Canımya bu değerler e göre bence senin işinde sorun yok morfoloji %4ama bence o bile iyi DNA hasarı yoksa gayet iyi sonuclariniz

Sadece 1 tanecik sperme ihtiyaç varken bu milyonlar niye işimizi görmüyor. Allahım hikmetinden sual olunmaz ama bazen fenalık geliyor bu hesaplardan:mad:

Canımya bu değerler e göre bence senin işinde sorun yok morfoloji %4ama bence o bile iyi DNA hasarı yoksa gayet iyi sonuclariniz
Maalesef yüzde 38 de hasar vardı. Suan kac oldu onun sonucu daha cıkmadı bilmiyorum agustosta hasar yüzde 38di

Sadece 1 tanecik sperme ihtiyaç varken bu milyonlar niye işimizi görmüyor. Allahım hikmetinden sual olunmaz ama bazen fenalık geliyor bu hesaplardan:mad:
Sanki yatıp kalkıp onu düşündüğü müz den de olabilir.ben hiç kafama takmadığm bir ayda hamile kaldım ilişkide yumurtlama döneminde 2 kez olmuştu.onu bile aslında hesaplamamistim kafanın rahat olması lazim

Sanki yatıp kalkıp onu düşündüğü müz den de olabilir.ben hiç kafama takmadığm bir ayda hamile kaldım ilişkide yumurtlama döneminde 2 kez olmuştu.onu bile aslında hesaplamamistim kafanın rahat olması lazim
Doğrudur. Ama kafadan atması çok zor :KK42:

Kızlar ağustos 22de kaan aydos ile tedaviye başladık. Sonucları suan böyle olmus. Sperm sayısı ve hızı eskisiyle yakın. Baş anomalisi artmış eskiye göre baya
Soerm Test sonucu çok güzel ama morfoloji sorununuz var. Dr morfoloji için ne dedi. Bizden neden morfolojik tarama istemedi ki ? Sperm DNA hasar testi istedi sadece. Ceviz iyiymiş morfoloji için cnm

Back