Cnm hiç düzen lab tahlil verdiniz mi orda ne çıkmıştı değerlerKızlar ben eşime Mayıs ayında yapmıştım bu karışımı o zaman değerlerimiz baya düzelmişti .şimdi aktaran geliyorum gidip tekrar aldım yine yapicam inşallah ise yarar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm hiç düzen lab tahlil verdiniz mi orda ne çıkmıştı değerlerKızlar ben eşime Mayıs ayında yapmıştım bu karışımı o zaman değerlerimiz baya düzelmişti .şimdi aktaran geliyorum gidip tekrar aldım yine yapicam inşallah ise yarar
Kendim aldım canım gelip evde karıştırdım yani dediğim gibi çok fazla ot almayın az alın 1 ltrelik şişe yapın önce zaten o iki ay gider .gingseng arı sütü polen ve propolis bunlar pahalı olanlar. Mesela ben gingseng 20 Gr aldım 60 TL tuttu .propolis küçük şişe 75 TLCnm macun kaça mal oldu ? Sen malzemeleri kendin mi aldın tek tek eve gelip karıştırdın yoksa hazır yapılmış aktardan mı aldın?
Verdik canım ilk degerimiz sayı 32 milyon ileri hareket %60 sonraki testimiz sayı 8 milyon ileri hareket%20 iki testi de iki ay arayla düzende yaptırdıkCnm hiç düzen lab tahlil verdiniz mi orda ne çıkmıştı değerler
Valla neye inanacagımızı şaşırdık artık promotil güya hız sayı artırıyormuş bizde kullanıyoruz bakalım cnmVerdik canım ilk degerimiz sayı 32 milyon ileri hareket %60 sonraki testimiz sayı 8 milyon ileri hareket%20 iki testi de iki ay arayla düzende yaptırdık
Canım bak afillim in de hamile kaldığı ay test sonuçları çok kötüydü. Ama Allah ın işi işte hamile kaldı. Bence sonuçlara bakıp kendini yıpratma :)Verdik canım ilk degerimiz sayı 32 milyon ileri hareket %60 sonraki testimiz sayı 8 milyon ileri hareket%20 iki testi de iki ay arayla düzende yaptırdık
Canım bende aslında çok umut bağlamıyorum tüp tedavisine başlayacağız. Eğer 1 2 ay daha olmazsa1 yıl önce 6 ay boyunca kullandım bu jeli canım açıkçası çok umut bağlamıştım ve aklımda kalmasın diye ama bir işe yaramadıama sizde yaramayacak diye bir şey yok tabi tavsiyem umutlarını ben gibi ona çok bağlamadan kullan
Bizde böyle ayırmamıs bugün cıktı sonuclar kaan aydosla 3 aylık tedavi sonrasıEki Görüntüle 2072391
Bozukluk bu şekilde.
Sonuçlarınız harika bence bizde kaan hoca morfolojiyenhiç bakmadı o yüzden onu anlamıyorum ama sperm sayısı harikaKızlar ağustos 22de kaan aydos ile tedaviye başladık. Sonucları suan böyle olmus. Sperm sayısı ve hızı eskisiyle yakın. Baş anomalisi artmış eskiye göre baya
Canım ben memoriala gittim daha yeni ön görüşme için labortuvarları çok iyiymiş.Kızlar ben ocak gibi tüpbebek düşünüyorum acaba bizim gibi sorunlu spermler icin en iyi lab hangisinde?
Spermi eskiden de böyleydi tedavi başında da 300 milyondu. Bizim sıkıntımız morfolojiydi yüzde 2 normal vardı smdi yüzde 4 olmus bu güzel bisi en azından normal sınıra gelmisiz :) ama baş anomalisi iyice artmıs en önemli yeri de başı yüzde 84 bozuktu smdi yüzde 94 bozukSonuçlarınız harika bence bizde kaan hoca morfolojiyenhiç bakmadı o yüzden onu anlamıyorum ama sperm sayısı harika
Memorialle bahceci arasında kaldım bahceciyle yaz basında gidip görüsmüstüm kaydım var oyüzden bi tık daha yakınım ama lab olarak en sağlamına ihtiyacımız varCanım ben memoriala gittim daha yeni ön görüşme için labortuvarları çok iyiymiş.
Bizden de istemedi ben özellikle baktırdımYa arkadaşlar bizden kaan hoca neden hiç morfoloji istemedi acaba
Keşke bende baktırsaydım belki bziimde bozukBizden de istemedi ben özellikle baktırdım![]()
Cünkü bi başarısız aşılamam var ve bende hicbir sıkıntı yoktu eşimi araştırdı zeynepkamil ve orda morfoloji kötüyken aşılama tutmaz tüpbebek yapmalısınız dedilerBizden de istemedi ben özellikle baktırdım![]()
Valla baktırıp keyfini kacırma ona cözüm yok demisti bahcecideki doktor bana gercekten de yokmusKeşke bende baktırsaydım belki bziimde bozuk![]()
Siz başta morfoloji tedavisi mi gördünüz acaba kaan hocayla yoksa dna hasarı falanda varmıydıSpermi eskiden de böyleydi tedavi başında da 300 milyondu. Bizim sıkıntımız morfolojiydi yüzde 2 normal vardı smdi yüzde 4 olmus bu güzel bisi en azından normal sınıra gelmisiz :) ama baş anomalisi iyice artmıs en önemli yeri de başı yüzde 84 bozuktu smdi yüzde 94 bozuk![]()
Ee çözüm yok normal yolla çocuk sahibi olamazmıyız yani morfolojisi bozuk olanlar töbe yaValla baktırıp keyfini kacırma ona cözüm yok demisti bahcecideki doktor bana gercekten de yokmus