Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Dusmese hamile kalamazdım zaten sebebi oymus baktirmadik spermiyogram arti hasara 250 300 tl istiyorlar gecen yıl marttan beri tedavi hasar icin de 2 kutu emodex
Çünkü kullanılarak vitamiblerde antioksidan oluyormuş ve hasarı düşürüyor Muş.. inşallah bizimde düşer aralığın sonuna bizde hasar testi yapacağız bakalım ne olmuş

Çünkü kullanılarak vitamiblerde antioksidan oluyormuş ve hasarı düşürüyor Muş.. inşallah bizimde düşer aralığın sonuna bizde hasar testi yapacağız bakalım ne olmuş
Antikoksidan iceren meyvelerden yedir esine canim sonunda goreceksin bu emekler bosa gitmeyecek

Evet kızlar eşimle konuştuk ve kabul etti A Alevce7 arkadaşımızın paylaştığı macunu hazırlatıp kullanmaya karar verdik. Teşekkürler arkadaşım. Allahım yavrucuğunu sana bağışlasın... bazen eşlere aba altından sopa göstermek gerekiyor :)

7.aydaki testte ml de 12 milyon sperm toplam hareket %25 10.aydaki testte ml de 9 milyon toplam hareket %45
*son testte daha iyi cikmasi lazımdı ama esim test vermeden once tup bebek dr u ile gorusme yaptik normal yolla mi asla gittikce düşüyor olan spermler de elden gidiyor diye yikti gecti esimin moralini ben o gun de buraya yazmistim dr a bas kaldirdim inanmiyorum imkansiz diye bir sey yok o kadar ilac bosuna degil diye ...Ama esim cok kotu bir moralle test verdi muhtemelen o etkiledi degilse daha iyi cikacakti .Hatta nasilsa olmayacak test vermeyelim diye cikiyordu ben itiraz ettim. Sayıya takilmayin onemli olan gerçekten kalite hiz dna hasari varsa düşünce illa ki duzelir degerler
Yani canm sen 10.aydaki sonuçlamı hamile kaldın?

Yani canm sen 10.aydaki sonuçlamı hamile kaldın?
Son testin güvenilirliğine inanmiyorum o merkezde degerler dusuk cikiyor 2 kez daha orda yaptirmistik 3 4 kez de baska yerde yaptırdık degeri düşük tutuyorlar gibi tup bebege yonlendirmek icin referans araliklari da yuksek

Evet kızlar eşimle konuştuk ve kabul etti A Alevce7 arkadaşımızın paylaştığı macunu hazırlatıp kullanmaya karar verdik. Teşekkürler arkadaşım. Allahım yavrucuğunu sana bağışlasın... bazen eşlere aba altından sopa göstermek gerekiyor :)
Amin canim benim cok sagol. Darisi basiniza.İnsallah sifa olur size.

Kendimi işe verdim yorulmaktan bebek falan düşünemiyorum bugün bahçede nöbetçiydim ve full dersim vardı dondum ve cok yoruldum ancak aksam oturabilince içime bebek acısı düşüyor kızlar ne alemde die siZe bakmaya geliyorum.ama hepiniz bana ümit veriyorsunuz hele hamile haberleri aldıkça.iyi ki bu topik var kızlar:eğlence:

Kendimi işe verdim yorulmaktan bebek falan düşünemiyorum bugün bahçede nöbetçiydim ve full dersim vardı dondum ve cok yoruldum ancak aksam oturabilince içime bebek acısı düşüyor kızlar ne alemde die siZe bakmaya geliyorum.ama hepiniz bana ümit veriyorsunuz hele hamile haberleri aldıkça.iyi ki bu topik var kızlar:eğlence:
Kesinlikle katiliyorum. Burasi bana cok iyi geldi. Insallah hepimiz hamilelik haberlerini paylasiriz. Burda meleklerimizin gaz sancilarini anlatip bu yasadiklarimiza guleriz

Dusmese hamile kalamazdım zaten sebebi oymus baktirmadik spermiyogram arti hasara 250 300 tl istiyorlar gecen yıl marttan beri tedavi hasar icin de 2 kutu emodex
hayirli olsun gebeligin İNŞALLAH. sizin sorun neydi?kaç ay tedavi gördünüz?

Back