Oncelikle Allah hepimize anne olmayı nasip etsin kizlar .
2015 kasımda evlendik rahmimdeki perde yüzünden hic aklimda yokken vajinusmus oldum.2016 subatta ameliyat oldum sonra vajinusmus tedavim basladi 2016 mayista başarmıştım. Sonra korunmaya basladim. Cunku esim 2016 kasimda askere gidecekti .Hemen olur sandik.2017 nisanda kimyasal gebelik yasadim ve esim hala askerdeydi gecenin bir vakti yapayalnız agri sizi icinde sabahladim .Haftasonuydu ptesi hemen doktora gittim ve kimyasal oldugunu ogrendim.Zaten forumu takip ediyordum bir seyler ters gidince kimyasal yasadigimi hemen anladim.2 gunde olsa hamileyim diye mutlu dolaştım.
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Bu arada esim askerdeyken rahatsizlandi ve varikosel teshisi konuldu hatta dr hemen ameliyat yoksa kısır kalirsin dedi.O kaosun icinde dunya basimiza yikildi.Esim orda hic bir sey yapamiyordu .Neyse test istemisler test sonucunu bana gonderdi ben burda uroloji uzmanina gittim sonucu gosterdim ileri hiz 0 ama varikosel cok küçük ameliyatlik bir durum yok dedi.O an tatmin olmadim ama yapacak bir sey yoktu.Nisanda esim geldi ayni dr a gittik ozel bir merkezde yine test verdik ama ordaki gibi kotu cikmadi hiz yine 0 di.Proxeed verdi. Ben keciboynuzu kuru ve incir kuru yaptim.Mayista ayagim kirildi yatalak olunca kür yapacak kimse de kalmadi Temmuzda ayaga kalktim dna hasar testi yaptirdik %48cikti.Baska dr a da gittik Bir şekilde Kaan Hocayla iletisim kurduk Emodex e basladik.Su an emodex Nac 600 (ikisini de Kaan Hoca soyledi) evicap propolis karışımı ve keciboynuzu pekmezi kullaniyor esim.Her gun cantasina ceviz kuru üzüm ve hurma koyuyorum.Bazen yemiyor bunaliyor ama cogunlukla yiyor.Bu da bizim hikayemiz insallah hamile kaldığımızda bu yazdiklarimizla birilerine umut oluruz kizlar.Allah cok bekletmesin ve evlat hasretiyle sağlığıyla imtihan etmesin.Bu arada ozel egitim ogretmeniyim zihin engelli ogrencilerime bakip vardir bir hayir diyorum .Dna hasari ve morfoloji bozukluklarinda gebe kalinsa bile anormallikler olabiliyormus o yuzden hep saglikla hayirla diye dua ediyorum
![Anne :anne: :anne:](/images/smiley/anne.gif)