• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
8 ay oldu canım değerler berbat yaa hareket sıfır sayıda kötü ama sayıya bişey dememiş kalite iyi ama hareket düzelmiyor yazmış anlamadığım hareket için neden başka ilaç falan vermedi hareket baştan beri sıfır
Bizim de hareket hep 0, kaan hocayla 1-2 aydir tedavideyiz degisiklik yok. Tüp bebek için bir yer önerisinde bulundu mu? Bir de tedavinin basindan bu yana ne ilaçlar verdi ?

Cnm ben solgarın kullanıyorum 1 aylık aç karna içiliyor 1 yemek kaşıgı 155 tl hoca bize sadece promotil yazdı ama yanında ek alıyorum bunları
Bende bugün sipariş verdim q10 istemedim ama olmadı onuda alırım ama l arginine 500 mg bulabildik 1000mg yokmus

IMG_7498.PNG
Bende bugün sipariş verdim q10 istemedim ama olmadı onuda alırım ama l arginine 500 mg bulabildik 1000mg yokmus
Bi arkadaş paylaşmıştı cnm onun üzerine aldım bunlrı bnce qenzim al

Yumurtlama dönemi yakin olanlar netten preseed jel alip bu ay oyld deneyin hizda sorun vsr ya sperm dostu diye geciyor belki o vesile olur ben son ay kullanmistim

Aklima gelenleri paylasayim iliski sonradi karninizi kasiklariniza dogru ovun 15 dk filan

Back