• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizim de hareket hep 0, kaan hocayla 1-2 aydir tedavideyiz degisiklik yok. Tüp bebek için bir yer önerisinde bulundu mu? Bir de tedavinin basindan bu yana ne ilaçlar verdi ?
Tüpe bebek için hrs yi önerdi klomen ve emodexle başladık daha sonra promotil trental ve endol kullandık şimdi sadece promotil devam

Gunaydin herkese
Benimde bu donem 2 gunum bos
Bos gunlerden sonra okula gittigimde kotu oluyorum :)

kızlar bugün adet günüm ateşim düşmedi ama sancımda var kafam çok karışık,a dete 5 gün kala kan testim negatifti...

kızlar bugün adet günüm ateşim düşmedi ama sancımda var kafam çok karışık,a dete 5 gün kala kan testim negatifti...
Evde bı idrar testi yap Canm inşallah hamilesindir stres yapma sakın belki geç döllenmedir o yüzden kanda çıkmadı varsa da yoksa da hayırlisi Rabbim kucağımiza boş bırakmasın insalalh

Evde bı idrar testi yap Canm inşallah hamilesindir stres yapma sakın belki geç döllenmedir o yüzden kanda çıkmadı varsa da yoksa da hayırlisi Rabbim kucağımiza boş bırakmasın insalalh
saolasın canım bugün bi idrar testi yapacağım ama umudum yok.... daha önce bir düşük yaşadım... inşallah varsada sağlıklı olur ama ben o kadar şanslı değilimdir :(

Canim bulunduğun yerden bi eczaneye git onlar getirttiriyo depodan falan ben öyle aldım bi günde elimde oldu
Ne kadara aldin canim? Ben de alsam mi bilemedim. Bu kayganlastirici el degil mi?bu sorunu olanlar kullaniyor diye biliyorum. Ama bebek olmasina ne kadar etkili acaba?
insallah adet olmazsin canim atesin kac cikti?

Ne kadara aldin canim? Ben de alsam mi bilemedim. Bu kayganlastirici el degil mi?bu sorunu olanlar kullaniyor diye biliyorum. Ama bebek olmasina ne kadar etkili acaba?
36,8.. normalde 36,3 çıkıyordu bgün.... belkide gecikecek... bir test yapıp bekleyeceğim umutsuzca

140 tl canım evet kayganlastirici .bende de kuruluk problemi yok zaten .valla nerde okuduysam hep esinde hız sorunu olanlara ya da sebepsiz infertiliteye yararı olmuş.bende bu ay kullandım batima 7 gün var bakalım ise yaramış mı :) sen bilirsin canm bak istersen araştır öyle al ama zararı olacağını düşünmüyorum belki de Rabbim onu vesile kıldı bilemeyiz :)

saolasın canım bugün bi idrar testi yapacağım ama umudum yok.... daha önce bir düşük yaşadım... inşallah varsada sağlıklı olur ama ben o kadar şanslı değilimdir :KK43:
Umudunu kaybetme bak bı dsuk yaşamişsin demek ki hamile kalabiliyosun o yüzden bu defa olmazsa da bı dahakine olur inşallah kendini üzme veren Rabbim biz elimizden geleni yapalim gerisini ona bırakalım

Back