- 22 Şubat 2016
- 948
- 1.035
- 113
Konuyu yeni takibe basl adim cnm ne jeli anlayamadimKızlar bende jelden almaya karar verdim mantıklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu yeni takibe basl adim cnm ne jeli anlayamadimKızlar bende jelden almaya karar verdim mantıklı
Hamile kalmayı spermler in ilerlemesini kolaylaştırıyormus preseed jelKonuyu yeni takibe basl adim cnm ne jeli anlayamadim
Ben sipariş verdim bileEvet şimdi hatirladim bende çok okudum araştırdım düşükle sonuçlandı yazan çok olmuştu o dönem bende düşük yapınca çekimser kalmıştım
Eşim 1 ay sonra gelecek bende alsam mi diye düşünüyorum
Ins Olumlu sonuç alırsan canım yaz olur muBen sipariş verdim bile
AminEşimde yuvarlak hücre çıktı fakat lökosit çıkmadı
Enfeksiyon var mı yok mu karar veremedim
Allah yardımcımız olsun
nerden aldin canim internet sitesinden mi?Ben sipariş verdim bile
123 TL gittigidiyor dan aldım taksitte oluyormuş. Valla kızlar benim aklıma cok yattı mantıklı geldi yani. Eşimde ileri hız sorunu var. Bu jel de saglık lı spermleri ölmeden tasıyormus. İlerlemesine yardımcı oluyormuş. Belki vesile olur bize de umut olurnerden aldin canim internet sitesinden mi?
Canım bende sipariş verdim jelden bugün yarın gelir en geç yumurtlama dönemine de giriyorum123 TL gittigidiyor dan aldım taksitte oluyormuş. Valla kızlar benim aklıma cok yattı mantıklı geldi yani. Eşimde ileri hız sorunu var. Bu jel de saglık lı spermleri ölmeden tasıyormus. İlerlemesine yardımcı oluyormuş. Belki vesile olur bize de umut olur
Ben botanikeczadan aldım 130 tl daha önce de ordan bi kaç şey almıştım güvenilir geliyor bana :)nerden aldin canim internet sitesinden mi?
Cok tesekkur ederim Allah size de nasip etsin o arkadasi biliyorum galibaaaAfilim92 çok sevindim hayırlı uğurlu olsun İnş sağlıcakla kucağına alırsın Rabbim hayırlı evlat eylesin umut oldun bende artık biraz siteyi takibi bırakayım diyordum ama bu mutlu haberleri alınca insan bakmadan duramıyor
Bu arada Aylin isminde bir arkadaş vardı nickini tam hatırlamıyorum Ali Acar a gidince haber et demişti Ali Acar benden rahim filmi istedi eşimden yeniden spermiyogram ayrıca sende çok kasıntı kızarıklık oluyurdur dedi fitil verdi şuan testler için ade8t dönemimi bekliyorum @limonlutarcinlikek benim bat ımda 5 aralık benide eklersen sevinirim
![]()
Aynı şeyleri yapıyor demekki hep Ali Acar :) biz de ilk gittiğimizde muayene etti bana hafif pco dedi. Rahim filmi istedi eşimden de spermiogram ve fitil vermişti bana da aynı şeyler yani:) ben rahim filmini çektirdim çok şükür normal çıktı herşey. Eşimini ileri hız sıfır ve morfoloji yüzde 2 çıktı ama sayı iyi. Sonra 1 ay iğneli tedavi uyguladı sonuç negatif. 1 sonraki ay aşılamaya başlayacaktı ona da ben gitmedim. Eşim hasar testi verdi onun sonucuna göre aşılamaya karar vereceğim. İnşallah senin içinde herşey çok güzel olur.Afilim92 çok sevindim hayırlı uğurlu olsun İnş sağlıcakla kucağına alırsın Rabbim hayırlı evlat eylesin umut oldun bende artık biraz siteyi takibi bırakayım diyordum ama bu mutlu haberleri alınca insan bakmadan duramıyor
Bu arada Aylin isminde bir arkadaş vardı nickini tam hatırlamıyorum Ali Acar a gidince haber et demişti Ali Acar benden rahim filmi istedi eşimden yeniden spermiyogram ayrıca sende çok kasıntı kızarıklık oluyurdur dedi fitil verdi şuan testler için adet dönemimi bekliyorum @limonlutarcinlikek benim bat ımda 5 aralık benide eklersen sevinirim
![]()
Beta 1000 i geçince görülüyor diye biliyorum. Beta kaç şuan? Rahat olmaya çalış, Allah a emanet et kendini ve onu...inşallah cuma keseni görüp mutluca döneceksin evine..dua edcm senin için...Kizlar keseyi goremedim betam yeterli seviyeye gelmedigi icincuma tekrar gitcem dua edin lutfen
1000 i yeni gecti ama 5.haftaya girmedim daha cuma bakcak alttan gorunuyormus ben istemedim .Beta 1000 i geçince görülüyor diye biliyorum. Beta kaç şuan? Rahat olmaya çalış, Allah a emanet et kendini ve onu...inşallah cuma keseni görüp mutluca döneceksin evine..dua edcm senin için...
Tamam o zaman bekle hele :) inşallah cuma günü o minik kese görülecek...1000 i yeni gecti ama 5.haftaya girmedim daha cuma bakcak alttan gorunuyormus ben istemedim .
Insallah canimTamam o zaman bekle hele :) inşallah cuma günü o minik kese görülecek...
Hadi bakalım benim yumurtlama dönemi ne 1 hafta var. Benimki de bıktı valla. Eşim şu an çalışmıyor sabah kalkıyorum. Havucu suyu bal karışımı ceviz keçiboynuzu kürü masaya koyuyorum gelene kadar bitecek diyorum. Aksam da çoban çökerten çayı. Bıktı valla. Ama bi umut napalım.Canım bende sipariş verdim jelden bugün yarın gelir en geç yumurtlama dönemine de giriyorumUmut dünyası ne yapalım belki işe yarar. Eşime yedirmediğim şey kalmadı valla 1 senedir bıktım artık diyor
Bir de bunu deneyelim bakalım...
![]()
Canım rahat ol cumaya kadar dualarım seninleInsallah canim