- 28 Temmuz 2017
- 3.932
- 11.263
- 208
Canim karindan 6. Haftada ancak görür, cuma da göremezse panik yapma1000 i yeni gecti ama 5.haftaya girmedim daha cuma bakcak alttan gorunuyormus ben istemedim .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim karindan 6. Haftada ancak görür, cuma da göremezse panik yapma1000 i yeni gecti ama 5.haftaya girmedim daha cuma bakcak alttan gorunuyormus ben istemedim .
Cnm inş göreceksin ben inanıyorum korkma rahat ol. Allah gönlüne göre versin inş.Kizlar keseyi goremedim betam yeterli seviyeye gelmedigi icincuma tekrar gitcem dua edin lutfen
baya kanka olmussunuz kaan hocayla canim . Hayir olsun.Dün çok yakın bi arkadaşım Doğum yaptı çocuğun fotosunu attı. Biraz konuştuk. Gece rüyamda bi erkek çocuk doğurduğumu gördüm çocuğu kundaklamışlardı. Eşofmanımı giymiştim Çocuğu kucağıma veriyorlardı. :) çok etkilendim galiba akşamki konuşmadan :) sonra Kaan hocaya gidiyoruz Kaan hoca beni tedavi ediyordu. Kuyu gibi bi yere girip çıkartıyorlardı içi çok ferahtı. Oda MR olsa gerek :) Kaan hoca bana dürüm yapıyordu domates salatalık peynir falan :) rüyaya gelllllllllll :)
Canım göreceksin inşallah hem kendine hem de bebeğine stres yapma şimdi. O miniğide düşün Allah'ın izniyle göreceksin :) Dualarım seninle...Kizlar keseyi goremedim betam yeterli seviyeye gelmedigi icincuma tekrar gitcem dua edin lutfen
Bende sabah akşam proxeed plus içiriyorum. İncir yediriyorum. E vitamini kullanıyor arada :) Nohut yemeği yediriyorum haftada 1 kez. Bol yeşillik...Hadi bakalım benim yumurtlama dönemi ne 1 hafta var. Benimki de bıktı valla. Eşim şu an çalışmıyor sabah kalkıyorum. Havucu suyu bal karışımı ceviz keçiboynuzu kürü masaya koyuyorum gelene kadar bitecek diyorum. Aksam da çoban çökerten çayı. Bıktı valla. Ama bi umut napalım.
Adama bak ya ruyanin basrol oyuncusu bosber kaani bebek nasildi onu anlatDün çok yakın bi arkadaşım Doğum yaptı çocuğun fotosunu attı. Biraz konuştuk. Gece rüyamda bi erkek çocuk doğurduğumu gördüm çocuğu kundaklamışlardı. Eşofmanımı giymiştim Çocuğu kucağıma veriyorlardı. :) çok etkilendim galiba akşamki konuşmadan :) sonra Kaan hocaya gidiyoruz Kaan hoca beni tedavi ediyordu. Kuyu gibi bi yere girip çıkartıyorlardı içi çok ferahtı. Oda MR olsa gerek :) Kaan hoca bana dürüm yapıyordu domates salatalık peynir falan :) rüyaya gelllllllllll :)
Insallah cuma gorunur canim dua etbaya kanka olmussunuz kaan hocayla canim . Hayir olsun.
Afilim92 cankm rahat ol alttan baktirsaydin kesin gorurdun arkadaslarin da dedigi gibi kesin 6.haftada bile zor gorunuyor karindan kese
K Karabiberim123 aynen benim esimde artik bikti havucu bayadir sıkmadan yiyor gecen aksam 3 kohmustum 2 yedi. Allah.im insallah bi faydasini goruruz.
Ben biraz daha bekleyip ocakta sanirim tup bebek yaptircam
Sagol canim Siz de benim duamdasiniz hepiniz mCanım göreceksin inşallah hem kendine hem de bebeğine stres yapma şimdi. O miniğide düşün Allah'ın izniyle göreceksin :) Dualarım seninle...
Cnm gürbüz güzel bi oğlan çocuğuydu. Ama rüyası bile çok güzeldi. Hatta rüyada bile bizim çocuğumuz olmuyordu ama oluyormuş diye düşünüyordum. :) nasip işte. Rüyalarda yaşıyoruz bu duyguyu.......Adama bak ya ruyanin basrol oyuncusu bosber kaani bebek nasildi onu anlat
Insallah cuma gorunur canim dua et
Sagol canim Siz de benim duamdasiniz hepiniz m
Kizlar dr a esimdeki dna hasarini soyledim 12 .haftada genetik test istedi bebeği etkilemiş olabilir dedi icimi karartmak istemiyorum ama tedirgin oldum
Gece karnın acıkmış galibaDün çok yakın bi arkadaşım Doğum yaptı çocuğun fotosunu attı. Biraz konuştuk. Gece rüyamda bi erkek çocuk doğurduğumu gördüm çocuğu kundaklamışlardı. Eşofmanımı giymiştim Çocuğu kucağıma veriyorlardı. :) çok etkilendim galiba akşamki konuşmadan :) sonra Kaan hocaya gidiyoruz Kaan hoca beni tedavi ediyordu. Kuyu gibi bi yere girip çıkartıyorlardı içi çok ferahtı. Oda MR olsa gerek :) Kaan hoca bana dürüm yapıyordu domates salatalık peynir falan :) rüyaya gelllllllllll :)
OlabilirGece karnın acıkmış galiba
Benimde ilk bebegimde alttan bakmisti cnm bunun hic bir sakincasi yokki zaten biliyorsundur azicik sokuyo ileri ittirmiyor bile drAdama bak ya ruyanin basrol oyuncusu bosber kaani bebek nasildi onu anlat
Insallah cuma gorunur canim dua et
Sagol canim Siz de benim duamdasiniz hepiniz m
Kizlar dr a esimdeki dna hasarini soyledim 12 .haftada genetik test istedi bebeği etkilemiş olabilir dedi icimi karartmak istemiyorum ama tedirgin oldum
Canim biliyorum ama gerek gormedim zaten cok heyecanliyim diye kendisi de vazgecti dr un :))Benimde ilk bebegimde alttan bakmisti cnm bunun hic bir sakincasi yokki zaten biliyorsundur azicik sokuyo ileri ittirmiyor bile dr
İnşallah canım faydasını görürüz. Hersey Allahtan. Bide jeli deneyim bakalımbaya kanka olmussunuz kaan hocayla canim . Hayir olsun.
Afilim92 cankm rahat ol alttan baktirsaydin kesin gorurdun arkadaslarin da dedigi gibi kesin 6.haftada bile zor gorunuyor karindan kese
K Karabiberim123 aynen benim esimde artik bikti havucu bayadir sıkmadan yiyor gecen aksam 3 kohmustum 2 yedi. Allah.im insallah bi faydasini goruruz.
Ben biraz daha bekleyip ocakta sanirim tup bebek yaptircam
Nohut yemeği favorimiz oldu zaten :)Bende sabah akşam proxeed plus içiriyorum. İncir yediriyorum. E vitamini kullanıyor arada :) Nohut yemeği yediriyorum haftada 1 kez. Bol yeşillik...
duduklude nohut var benimde simdiNohut yemeği favorimiz oldu zaten :)
Benimde düdüklüde nohut varduduklude nohut var benimde simdi
esim geliyo yemekte ne var diyo cogu zaman yemeklerden banko birisi nohut oluyoBenimde düdüklüde nohut var
Aaa hiç yag koymadan öyle mi güzel yöntemesim geliyo yemekte ne var diyo cogu zaman yemeklerden banko birisi nohut oluyo
Bide balik yaptim yanina kizlar balikta bi yontem ogrendim super. Belki yapanlariniz vardir. Yagli kagidi tava boyutuna gore kalemle ciziyorsunuz sonra kagidi ters cevirip tuzlayip yagladiginiz baliklari diziyorsunuz ustunu yine yagli kagitla kapatip kenarlarini buzerek kapatiyorsunuz. Bunu alip tavaya koyup kizartiyosunuz arkali onlu. Ne tava pisleniyor nede yag dokuyo etrafa. Hemde 15dk.da hazir cok guzel oluyor tavsiye ederim
aynen sadece kagidin icine koyuyorsun cok pratik ve lezzetli. Dayanamadim yedim biraz :)Aaa hiç yag koymadan öyle mi güzel yöntem