- 19 Ekim 2017
- 2.847
- 3.212
- 133
Klavye delikanlılarını izleyin kopmak garantiOnu izleme ask ve mavi izle eglen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klavye delikanlılarını izleyin kopmak garantiOnu izleme ask ve mavi izle eglen
İlk ölçüm 13 milyondu. Sonra değişti. 5 milyona kadar düştü. 5 gün önceki teste sayı 18.5 oldu.
Cnm kaç ay kullandınız bu 3 lüyü kaçıcı ayda sonuç aldınızİlk ölçüm 13 milyondu. Sonra değişti. 5 milyona kadar düştü. 5 gün önceki teste sayı 18.5 oldu.
Zinco çinko kaç mg cnmArkadaşlar 1,5 yıldır korunmuyorduk ve çocuk sahibi olmak istiyorduk. Bize de tüp bebek önerdiler. eşimin sperm testleri hep düşük çıktı. En son yapılan testte 5 milyona kadar düştü. pes etmedik. Sonra sayfalarda yaptığım araştırmada muhteşem üçlü (sıvı l-carnitin, zinco, pharmaton) ile tanıştık. Uyguladık 1,5 ay içerisinde sonuç aldık ve şu an 1 aylık hamileyim çok şükür. Rabbim olmayanlarada nasip etsin. Bu üçlüyü deneyin mutlaka.
Neden banlandı kiArkadaşlar 1,5 yıldır korunmuyorduk ve çocuk sahibi olmak istiyorduk. Bize de tüp bebek önerdiler. eşimin sperm testleri hep düşük çıktı. En son yapılan testte 5 milyona kadar düştü. pes etmedik. Sonra sayfalarda yaptığım araştırmada muhteşem üçlü (sıvı l-carnitin, zinco, pharmaton) ile tanıştık. Uyguladık 1,5 ay içerisinde sonuç aldık ve şu an 1 aylık hamileyim çok şükür. Rabbim olmayanlarada nasip etsin. Bu üçlüyü deneyin mutlaka.
neden tüp bebek cnm degerleriniz kaç ki kaö ay tedavi gördünüzKızlar hocadan mesaj gelmiş tüp bebeğe geçelim diyor Sadece promotil kullanın diyor off yaa ne yapacağız
8 ay oldu canım değerler berbat yaa hareket sıfır sayıda kötü ama sayıya bişey dememiş kalite iyi ama hareket düzelmiyor yazmış anlamadığım hareket için neden başka ilaç falan vermedi hareket baştan beri sıfırNed
neden tüp bebek cnm degerleriniz kaç ki kaö ay tedavi gördünüz
Proxeed kullandiniz mi8 ay oldu canım değerler berbat yaa hareket sıfır sayıda kötü ama sayıya bişey dememiş kalite iyi ama hareket düzelmiyor yazmış anlamadığım hareket için neden başka ilaç falan vermedi hareket baştan beri sıfır
Yok canım kullanmadık emodex le başladık şimdi promotil devamProxeed kullandiniz mi
Meraba,bende impryl yanında l arginine 1000mg alcam bide carnitine almayı düşünüyorum ama sıvı seklinde sanırım kaçlık oluyor solgar mı aldın?bide kaça aldın coook sordum sorryİyi geceler kızlar ne çok yazmışsınız ben yeni müsait oldum.ben bat veremeyecegim @limonlutarcinlikek çünkü hasar düşüne kadar Kaan hoca korunun dedi canım @Afilim92 sen balcı ya bende basvuracagim ama bu ay değil ben buay impryl in yanında l carnitine de vermeye başladım bakalım inşallah hasarimiz çabuk duser.Ben hamileyken sancim olsa hastami olacağım korkusu tasarım hiç bir belirti olmasa acaba bebeğe birşey mi oldu derdim.Ama canım içini ferah tut Allaha sığın onun ömrü varsa inşallah sağ salim doğar.sen hamileliginin tadını cikar.kizlar hepinizi dua ediyorum inş tez zamanda hayirlisiyla bizde bebiş sahibi oluruz.
Bizimde %13 dü cnm havuç suyu etki etti bize siz nerde tahlil verdiniz düzen lab mı8 ay oldu canım değerler berbat yaa hareket sıfır sayıda kötü ama sayıya bişey dememiş kalite iyi ama hareket düzelmiyor yazmış anlamadığım hareket için neden başka ilaç falan vermedi hareket baştan beri sıfır
Cnm ben solgarın kullanıyorum 1 aylık aç karna içiliyor 1 yemek kaşıgı 155 tl hoca bize sadece promotil yazdı ama yanında ek alıyorum bunlarıMeraba,bende impryl yanında l arginine 1000mg alcam bide carnitine almayı düşünüyorum ama sıvı seklinde sanırım kaçlık oluyor solgar mı aldın?bide kaça aldın coook sordum sorry
Ayrıca arginine 1000 lik bulamadım ben internetten 500 mg sipariş vermek zorunda kaldımCnm ben solgarın kullanıyorum 1 aylık aç karna içiliyor 1 yemek kaşıgı 155 tl hoca bize sadece promotil yazdı ama yanında ek alıyorum bunları
belki bende deneyebilirim canim ama simdi ilk hedefim promenkCnm bu muhteşem 3 lüyü çok duyuyorum. Sen promen k almadıysan onu al dene bence. Biz aldık kullanıyoruz. Bitsin bende şu muhteşem 3 lüden alıcam. Kararlıyım. :)
Sorun değil canım sor tabi.bendd birçok şeyi burdan öğrendim.canim l carnitine 1500 mg şurup şeklinde sabah akşam bir tatlı kaşığı veriyorum.fiyatida 150 tl.pahali olunca l arginine alamadım sadece impryl ile l carnitine 350 tl vermiş eşimMeraba,bende impryl yanında l arginine 1000mg alcam bide carnitine almayı düşünüyorum ama sıvı seklinde sanırım kaçlık oluyor solgar mı aldın?bide kaça aldın coook sordum sorry
Canım pharmatonu alabilirimPharmaton hic açılmadi k.boynuzu tozu da ayni sekilde isirgan otu da insallah size de sifa.olur
Su durum kesinlessin gondereyim canim insallahCanım pharmatonu alabilirim