• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar 1,5 yıldır korunmuyorduk ve çocuk sahibi olmak istiyorduk. Bize de tüp bebek önerdiler. eşimin sperm testleri hep düşük çıktı. En son yapılan testte 5 milyona kadar düştü. pes etmedik. Sonra sayfalarda yaptığım araştırmada muhteşem üçlü (sıvı l-carnitin, zinco, pharmaton) ile tanıştık. Uyguladık 1,5 ay içerisinde sonuç aldık ve şu an 1 aylık hamileyim çok şükür. Rabbim olmayanlarada nasip etsin. Bu üçlüyü deneyin mutlaka.
Zinco çinko kaç mg cnm

Arkadaşlar 1,5 yıldır korunmuyorduk ve çocuk sahibi olmak istiyorduk. Bize de tüp bebek önerdiler. eşimin sperm testleri hep düşük çıktı. En son yapılan testte 5 milyona kadar düştü. pes etmedik. Sonra sayfalarda yaptığım araştırmada muhteşem üçlü (sıvı l-carnitin, zinco, pharmaton) ile tanıştık. Uyguladık 1,5 ay içerisinde sonuç aldık ve şu an 1 aylık hamileyim çok şükür. Rabbim olmayanlarada nasip etsin. Bu üçlüyü deneyin mutlaka.
Neden banlandı ki
Reklam içerikli olduğu için m

Kizlar doktora bi gidelelim net sonuc alalim elimde olan pharmaton isirgan otu coban cokerten keciboynuzu tozu vs var onlari ihtiyaci olan ama maddi durumu cok iyi olmayan birine gonderecegim insallah

Pharmaton hic açılmadi k.boynuzu tozu da ayni sekilde isirgan otu da insallah size de sifa.olur

Kızlar hocadan mesaj gelmiş tüp bebeğe geçelim diyor Sadece promotil kullanın diyor off yaa ne yapacağız

Ned

neden tüp bebek cnm degerleriniz kaç ki kaö ay tedavi gördünüz
8 ay oldu canım değerler berbat yaa hareket sıfır sayıda kötü ama sayıya bişey dememiş kalite iyi ama hareket düzelmiyor yazmış anlamadığım hareket için neden başka ilaç falan vermedi hareket baştan beri sıfır

8 ay oldu canım değerler berbat yaa hareket sıfır sayıda kötü ama sayıya bişey dememiş kalite iyi ama hareket düzelmiyor yazmış anlamadığım hareket için neden başka ilaç falan vermedi hareket baştan beri sıfır
Proxeed kullandiniz mi

İyi geceler kızlar ne çok yazmışsınız ben yeni müsait oldum.ben bat veremeyecegim @limonlutarcinlikek çünkü hasar düşüne kadar Kaan hoca korunun dedi canım @Afilim92 sen balcı ya bende basvuracagim ama bu ay değil ben buay impryl in yanında l carnitine de vermeye başladım bakalım inşallah hasarimiz çabuk duser.Ben hamileyken sancim olsa hastami olacağım korkusu tasarım hiç bir belirti olmasa acaba bebeğe birşey mi oldu derdim.Ama canım içini ferah tut Allaha sığın onun ömrü varsa inşallah sağ salim doğar.sen hamileliginin tadını cikar.kizlar hepinizi dua ediyorum inş tez zamanda hayirlisiyla bizde bebiş sahibi oluruz.​
Meraba,bende impryl yanında l arginine 1000mg alcam bide carnitine almayı düşünüyorum ama sıvı seklinde sanırım kaçlık oluyor solgar mı aldın?bide kaça aldın coook sordum sorry :KK200:

Bizimde %13 dü cnm havuç suyu etki etti bize siz nerde tahlil verdiniz düzen lab mı

Meraba,bende impryl yanında l arginine 1000mg alcam bide carnitine almayı düşünüyorum ama sıvı seklinde sanırım kaçlık oluyor solgar mı aldın?bide kaça aldın coook sordum sorry :KK200:
Cnm ben solgarın kullanıyorum 1 aylık aç karna içiliyor 1 yemek kaşıgı 155 tl hoca bize sadece promotil yazdı ama yanında ek alıyorum bunları

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 66
Sorun değil canım sor tabi.bendd birçok şeyi burdan öğrendim.canim l carnitine 1500 mg şurup şeklinde sabah akşam bir tatlı kaşığı veriyorum.fiyatida 150 tl.pahali olunca l arginine alamadım sadece impryl ile l carnitine 350 tl vermiş eşim

Back