Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhba kızlar belki ümit olurum size tüp bebek için yumurtalarım toplandı rahim dinlendirme uyguladı doktor daha transfer olmadan dün gebelik haberimi aldımm eşimdeydi sorun ama oldu umudunuzu kaybetmeyin hiçbir zaman rabbim büyük
Merhaba .Hayırlı uğurlu olsun .Böyle haberleri duyunca sanki kendim hamile olmuşum gibi mutlu oluyorum :) Allahtan Ümit kesilmez .İnşallah gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde devam eder :)

Merhaba .Hayırlı uğurlu olsun .Böyle haberleri duyunca sanki kendim hamile olmuşum gibi mutlu oluyorum :) Allahtan Ümit kesilmez .İnşallah gebeliğiniz sağlıklı bir şekilde devam eder :)
Sakın ümidinizi kaybetmeyin rahim dinlendirme sürecindede 2 kre birliktelik yasadık ne ara tuttu bende şaşkınımm rabbim ol desin yeterki ne kdar şükretsem az canımm inşallahhh sorunsuz devam eder rabbim kucagıma almayı nasip eder :KK200: :dua:

Sakın ümidinizi kaybetmeyin rahim dinlendirme sürecindede 2 kre birliktelik yasadık ne ara tuttu bende şaşkınımm rabbim ol desin yeterki ne kdar şükretsem az canımm inşallahhh sorunsuz devam eder rabbim kucagıma almayı nasip eder :KK200: :dua:
En sonki sperm testi sonuçlarınız nasıldı peki .Bize de umut olsun 🙂

merhba kızlar belki ümit olurum size tüp bebek için yumurtalarım toplandı rahim dinlendirme uyguladı doktor daha transfer olmadan dün gebelik haberimi aldımm eşimdeydi sorun ama oldu umudunuzu kaybetmeyin hiçbir zaman rabbim büyük
Eşiniz azospermi miydi?

En sonki sperm testi sonuçlarınız nasıldı peki .Bize de umut olsun 🙂
Kuzum ya sana bir şey soracağım şimdi biz tüp bebeğe başlıyoruz ama ilk testte morfoloji 10.9 du eşimin ikinci testi başka bir merkezde yaptırdık %88 normal başlı çıktı bu da morfoloji iyi mi demek oluyor acaba

Kuzum ya sana bir şey soracağım şimdi biz tüp bebeğe başlıyoruz ama ilk testte morfoloji 10.9 du eşimin ikinci testi başka bir merkezde yaptırdık %88 normal başlı çıktı bu da morfoloji iyi mi demek oluyor acaba
Canım özelden atsana bi sonucun fotoğrafını tam anlayamadım

Çok teşekkürler canım. Sayı morfoloji hız hepsi kötü bizim. Dua ediyorum bol bol. Bu dediklerini yapıyorum. Bide o ilacı kullanıyorum. Bi ümit yazdım buraya benim gibi bi arkadaş varsa destek olur diye..
Canım bizimde ileri hız hiç yok gibiydi sayıda 10-14 milyondu ilk tüp denememizde sadece eşime takviyeler verdim kendime birşey yapmamıştım 3.güne anca gidebilmişti embriyolar tutmadı fakat ikinci tedavide hem eşime hem kendime takviyeler aldım kesinlikle eşinle beraber kendinede takviyede bulunmanı öneririm.

Valla bir kimyasal bir normal yollarla kalp durması (trizomi)
İki adet tüp bebek ilki hiç tutmadı, ikinci transferde iki tane koydular onda da tuttu diye sevindim 17 haftalık yine başka bir kromozomda trizomi .
İkimizinde karyotipi normal
Merhaba ikizlerinizin ikisinde mi Farklı kromozomlarda trizomi çıktı bende ikizlerden birini kalp durması sebebiyle kaybettim de

Merhaba arkadaşlar bizde sayı ve harekette ciddi derecede sorun vardı. İlk tüp bebek deneyimimiz başarısız geçti. Sonra tesadüfen netten eşim Hakan Özkul un reklamlarına denk geldi ve ofisini bulup görüşmeye gittik yaklaşık 1 sene onun verdiği ilaçları kullandı eşim ve hiç hareket olmayan spermlerde hem artış hem hareket sağlandı. Bu sebepten bi çok hamile kalan bayan da olmuş. Belki birilerine vesile olurum diye paylaşmak istedim.🥰
Merhaba , biz de Hakan ozkul tedavisnebasladik ise yaradi mi? sekilde mi hamile kaldiniz ?

Canım bizimde ileri hız hiç yok gibiydi sayıda 10-14 milyondu ilk tüp denememizde sadece eşime takviyeler verdim kendime birşey yapmamıştım 3.güne anca gidebilmişti embriyolar tutmadı fakat ikinci tedavide hem eşime hem kendime takviyeler aldım kesinlikle eşinle beraber kendinede takviyede bulunmanı öneririm.
Çok sağol canım. Peki ikinci kez kendine ve eşine ne gibi takviyeler verdin? İkinci de oldu galiba o zaman 😇

Çok sağol canım. Peki ikinci kez kendine ve eşine ne gibi takviyeler verdin? İkinci de oldu galiba o zaman 😇
Ewet canım ikincide nasip oldu çok şükür eşim zaten sürekli antioksidan kullanıyordu ona burada duyduğum herşeyi yapmıştım zaten ikincide kendimede impryl başladım arısütü propolis kullandım ilkinde ben kendime hiç birşey yapmamıştım.

X