Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

anladım teşekkür ederim, morfolojiyi nasıl arttırabiliriz acaba?

Hangi ilaçları kullandınız

anladım teşekkür ederim, morfolojiyi nasıl arttırabiliriz acaba?
Canım vitamin desteği alsın e vitamini kullansın .Sağlıklı beslensin .Kavrulmamış kuruyemişler x.Bol bol yeşillik havuç meyve.birazcık ileri hızlıyı artırırsanız güzel olur bide

Bu sperm değerleri pek belli olmuyor ama .Kimi doktor ileri hız 15 e normal derken kimi az buluyor :/ Siz en iyisi artırmaya çalışın herşeyi canım

Canım vitamin desteği alsın e vitamini kullansın .Sağlıklı beslensin .Kavrulmamış kuruyemişler x.Bol bol yeşillik havuç meyve.birazcık ileri hızlıyı artırırsanız güzel olur bide
Teşekkür ederim canım Artık moralimiz bozuldu ortada açıklama yapan kimse de yok, sürekli iyi sorun yok diyorlar, varikosel ameliyatından sonra ben sordum eşimin doktoruna vitamin desteği de gerekmez mi diye gerek yok diyor ama 7 ay geçti hala çok yüksek değil, neredeyse iki sene olacak bekliyoruz boş boş çocuk olsun diye , bir de herkes hamile çevremde.. çok teşekkür ederim hepinize. İnşallah bir an önce hepimiz kavuşuruz bebişlerimize

Herkesin çevresi hamile resmen ya Canım durumunuz varsa bi Ankara da Kaan Aydos a gidin derim .Çünkü her ürolog anlamıyor bu durumu .Bizim durumumuz sizinkinden çok çok daha kötü yani düşün .Senin en azından bi ümidin var doğal yolla olması için .Bizim tek şansımız tüp bebek .Onda da ne kadar şans var bilmiyorum .

Ankara’ya gidebiliriz eşim Ankaralı zaten. Aslında eminde değilim ki doğal yolla olabilir mi. Doktorlar o kadar kafamı karıştırdı ki, canım ilk bir sene eşimin elimizdeki değerlerine bile yorum yapmadılar bende sorun çıkmamasına rağmen bana baktılar, şimdi hala kendimden bile emin değilim neyi ne kadar doğru yorumladıklarına emin değilim yani. Eşimde çok ilgilidir benden çok çocuk ister ama o da sağolsun hiç önemsemiyor bu konuda yapılacakları doktor sorun yok diyorsa onun içinde bitiyor konu kafası rahat. Şu vitaminleri ona aylardır söylüyorum, doktor gerek yok dedi ya onun için de sorun yok o zaman. Doktorlar diyor iki seneye olur normal yolla, ama ben zaten 31 yaşındayım ne zaman anne olacağım iki senem boşuna geçti, iki sene sonra garantisi var mı? Doktorlar geçiştiriyor. Benim içim içimi yiyor her ay adet oldukça büyük bir hayalkırıklığı yaşıyorum. Artık hiç umudum da kalmadı sanki tüp bebek bile işe yaramaz gibi geliyor.

Aynen canım. Bir daha o merkeze gitmeyi düşünmüyorum. Bizde spermlerin morfolojisi çok kötüydü dedi zaten doktor. Döllenme aşamasında 4 e bölündüler. Ondan sonra ilerleme olmamış. Genetik hasar dna testi yaptırın dedi dr. Ben zaten o üzüntüyle birşey sormadan çıktım hastaneden. Siz yaptırdınız mı peki tüp bebek, yoksa tedavimi görüyor eşin canım? Bende iyi bi ürolog arıyorum. Eskişehir Ankara da. Var mı bildiğin iyi bi ürolog

Merhaba embriyo ilerlememesi sadece sperm kaynaklı değil yumurta kaynaklı da oluyor ilk 3 gün yumurta sonra sperm kaynaklı yani sadece sperm yönelmeyin derim
Canım bizim spermlerin morfolojisi çok çok kötüydü. Embriyolog en iyilerini seçmeye çalıştım dedi ama o da 4 e bölünmüş anca. Benim yumurtalar çok iyiydi demişti dr ama bilemedim. Sperm dna hasarı felan yaptırın dediler

O
canım Ankara da Kaan aydos a gidin derim ben .Bizde bir iki aya başlayacağız tüpe .Eşim tedavi görüyor şu an.Yazdıklarınızdan sonra bende umutsuz oldum .Kaan aydos tam randevu alın bence 2 aya anca randevu veriyor .Bizde doktorumuzdan sonuca göre Kaan aydos a geleceğiz

Canım sizin durumunuz zaten iyi doğal yolla bile olabilir .Kaan aydos önce DNA hasarına baktırıyormuş .Ona göre tedaviye başlıyormuş .Zaten oda önce doğal yol için bekletiyormuş .Bence bi şansınızı deneyin.Ama eşinin beslenmesine felan çok dikkat ermesi lazım.Zaten spermler beslenmeden çok etkileniyor

Umutsuz olma sakın. Dua et. Allahım ol der oluverir. 1 tane bile yeter. Bende kaan aydos a gitsem mi gitmesem mi bilemedim. Kimileri kötü yorum yapmış kimileri iyi. Özel olmazsa eşin ne gibi tedaviye başladı. Benim eşime proxeed plus verdiler sadece onu kullanıyor. Ekstra e vitamini al diyorum ama zararı olur mu bilemedim

Canım hormon ilacı kullanıyor bide grip ilacı gibi bi kaç ilaç verdi iltihap veya basit tıkanıklık varsa açılsın kan akışı hızlansın diye.Hormonlarınız nasıl normal mi ?Bide multivitamin verdi .Onun dışında beslemeye dikkat ediyoruz ve bi kaç kür yapıyoruz.Bence yakınsınız zaten gidin Kaan hocaya .Denemekten zarar gelmez

Hormonlar hepsi normal. Varikosel de yok. Ateşli hastalık geçirmedi. Yani bunlardan yana bi sıkıntı yok. Ben araştırıp randevu alayım en iyisi. Geç kalmadan

Hormonlar hepsi normal. Varikosel de yok. Ateşli hastalık geçirmedi. Yani bunlardan yana bi sıkıntı yok. Ben araştırıp randevu alayım en iyisi. Geç kalmadan
Çok teşekkürler bu arada cevapların için. Bizi bizden başkası anlamaz. Herkes vakti var erken, hayırlısı olur olur diyip teselli veriyor gel bide bana sor onu. Siz öğreneli ne kadar oldu?

Çok teşekkür ederim canım moralim düzeldi, çok karamsardım. İlk önce beslenmeye vitamine dikkat edeceğim o zaman, sonra da Kaan aydos a gideriz. Umarım bir an önce hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize

Ayrıca ilgilendiğin için çok teşekkür ederim, ilk defa bu konuları araştırmaya başladığımda doktorum özellikle internetten uzak dur araştırıp kafanı karıştırma demişti, hatta isim verip bu siteden bahsetmişti, ve bütün önerilerimi çürütmüştü, ovülasyon takibi, sperm değerleri düşük olabilir mi sorum, eşimin de takviye vitamin alması, varikosel şüphem,(hepsinde de haklı çıkmış oldum, bildiğimden değil sizlerin tecrübelerinizi okuduğumdan) şimdi üzerinden iki seneye yakın bir zaman geçti ve hala bana sorun yok diyorlar, morfolojiden bahsetmiyorlar bile, beklememi söylüyorlar sadece, gene ilgili doğru cevapları doktorumdan değil sizden alıyorum. Gerçekten çok çok teşekkür ederim

Bizim de aynen öyle herşey normal .Bi genetiği bekliyoruz işte .15 güne Çıkar .Siz genetik testi yaptırdınız mı

Canım bende artık okuduklarımı söylüyorum .Ha 0 morfolojiyle hamile kalan da var yok değil .Ama bu kadar zamandır olmadıysa size etkisi var demek ki .İnşallah bir an önce yükselir de normal yoldan hamile kalırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…