Erkek İnfertilitesi Morfoloji, sayi, hiz problemi olup care arayanlar gelin dertleselim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tamam canım. İnşallah herşey yolundadır beni de haberdar et olur mu? Yazmıyorsun haberim olmuyor özelden de yazabilirsin. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Eminım test sonuçlarına çünkü üroloji doktorun önerdiği yerde yaptrdık ona hareketlilik zayıf dedi 1,5 yıldan beri uğraşıyoruz ama oluşmadı gebelik doktor varikoselden de şüpheleniyor ultrason istedi o zaman herşey tam sonuç vercek çok sevindim yinede sonuçlar iyiyse gerçekten

Benim de agrim oluyor ,parcali oluyor ikinci gunu ve yogun oluyor .bagirsaklarimda cok hareketlenir adet oncesi ve sirasinda .son 1yila yakindir da adet oncesi lekelenmem olurdu bunlar belirti oluyor .endometriosis bar ise bu ultrasonla belli olmuyor ,yasadigin belirtilere gore endometriosis deniyor buna ilave cikolata kisti olusuyor bu ultrasonla da gorunuyor ama bu endometriosis yadda cikolata kisti yillarca ke dining gostermeyebiliyormus.

Hastalık hastası olmak istemiyorum ama bazen insan etkileniyor. Ben kendimi bildim bileli ağrılı hasta olurum. Aslında ilk adet olduğum zamanlar anlamazdım bile ama üni için soğuk bir şehre okumaya gittim ondan sonra aşırı ağrılı olmaya başladı tam sökülene kadar. Ben de bir Dr danışayım ama bunu da baya araştırıyorlar galiba. Opu da baya da yumurtam toplanmıştı. Rezerv azlığı da yapıyormuş.

Bence eşinizde bir problem Yok varikosel olduğunuda düşünmüyorum tabi bir araştırılsın yine de. Eğer ki test sonuçlarınız doğruysa zaten referans değerlerinin üzerinde tüm değerler. İleri hız ve ileri yavaş toplamı %32 olmalı sizin %44 veya 48 sanırım. Burada ileri hız 2 ileri yavaş 20 sayı 70 milyonla hamile kalan biliyorum. Nasip kısmet tabi ama sizde de sorun yoksa olur inşallah. Eşin hız arttırıcı takviye kullanır. Korkacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.

Cikolata kisti yumurtaliklarda olursa rezerv azligi yapiyor ,Benim de 23 yumurta toplanmisti 2.tedavide ama endometriosis olayi farkli illa kist olmasina gerek yok sonradan da kist oluyor benim muhtemelen tedavilerde aldigim hormonlardan kistim olustu ama endometriosis im uzun zamandir varmis .sen endometriosis I arastir cnm

Araştırıyorum ama kesin teşhis koydurmak istiyorum. Benim durumum prostaglandin de olabilir. Bilmiyorum ki ara kanamam Yok ağrılı ilişki Yok. Diğer belirtiler Yok. Sadece ağrılı hasta olma ve bağırsalların çalışması var. Araştırdığım kadarıyla. Dr söyleyeceğim ama üzerinde durmayacak.

Bende de sorun yok sadece pkoyum ama klomen kullandım inşallh bizede nasip edee Rabbim ultrason istedi doktor ondan korkuyorum inşallh bişey ckmaz

Kızlar bizde menagon igne ve klomen e başladı eşim. Ve promotil verdi dr . Ovitrelle iğneye de devam...arginmax da veriyorum . 4 5 aydan önce bir düzelme görülmez dedi dr. Hayırlısı..
Moral önemli. Moralimizi ıyi tutalım.

Tamam canım. İnşallah herşey yolundadır beni de haberdar et olur mu? Yazmıyorsun haberim olmuyor özelden de yazabilirsin. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
Bu arada eşimin varikosel yenilemiş tekrar ameliyat dedi ama olmak istemiyor salı günü gidicez izmire bakalim orda ne dicekler

Bu forumdan çok şey öğrendim. Morfoloji olayını ilk burda duydum ve eşimin test sonuçlarına bakınca ileri hareketlilik yanında böyle bir sorunumuzun olduğunu da gördüm. Üstelik bende pko var. Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Ben renkli ultrasonda da kist görünmedi tekrar kan verdim ca125 falan onlarda normal ama teşhis endometriozis

Bu arada eşimin varikosel yenilemiş tekrar ameliyat dedi ama olmak istemiyor salı günü gidicez izmire bakalim orda ne dicekler
Varikoselin tekrarlaması imkansız. Damar bağlıyorlar çünkü. Eğer ameliyat eksik yapılmışsa nüks eder. Olup olmamak size kalmış ama tüp bebek yaptırıyorsunuz zaten. Eşinin değerleri de kötü değildi. Ne bileyim hayırlısı olsun hakkınızda.

Aynı sorunlae bende de var bende pkoyum eşimde hareketlilik yavaş biraz dua edelim sabırlı olalım eşinzde tedavi görsün pko hamilelik için engel değil tedaviyle düzeliyor

Morfoloji kaç eşinizin şekil bozukluğu diye geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…