- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 39
Benim ultrasonda görünmüyor canım rahim filmindede bise demedi hiç bilmiyorumkiAhhh ahhh drlarda bazen insanı sinir ediyor gerçekten. Rahim filmiyle teşhis koyulamıyor mu acaba.
Yaptınız mı tüp bebek canım. Tedavide ne aşamadasınız?
Yaklasik bi yil oldu eeimin sorununu ogreneli.bu surecte cesitli kurler denedim ne duyduysam yaptim.kaan aydosa gittik.araliksiz antioksidanlar kullandi esim.ama ilerleme sadece en fazla %5 oldu daha fazla vakit kaybetmeden tup bebek denemelerine basladik.ilki olmadi.ins hayirlisiyla bunda iyi sonucalr alirimEvet mayis ayinda bi kez denedik tup bebek olmadi malesef.simdi ikinciye basladik biz
Evet mayis ayinda bi kez denedik tup bebek olmadi malesef.simdi ikinciye basladik biz
Muhtemelen eşin de stresini sigara ile attığını düşündüğü için içiyordur. Bir kısır döngü aslında. Keşke bir yerde iradesine yüklenerek bu döngüyü kırabilse. İnşallah tez vakitte Allah içine bırakma isteğini versin.İnşallah canım inşallah.
Saçım beyazlaşmaya başladı çok üzülüyorum. Ama tedavi kadar eşimin sigarayı bırakamaması beni daha çok üzüyor. Sabah kalktığımda acaba bugün kaç tane içecek diye düşünüyorum. 1 içiyordu sonra 3e çıktı sonra 5 oldu şimdi sanırım 6/7 içiyor.
Beni hiç mi sevmiyor bilmiyorum ki!
Bazen diyorum bu kadar mı değersizim.
Gerçekten allah bizlere yardım etsin. Hiçbir şey kafamı dağıtmıyor.
Kontrol sonucunu benimle de paylaş. İnşallah güzel haberlerle gelirsin.
İnşallah inşallahh. Amin.Muhtemelen eşin de stresini sigara ile attığını düşündüğü için içiyordur. Bir kısır döngü aslında. Keşke bir yerde iradesine yüklenerek bu döngüyü kırabilse. İnşallah tez vakitte Allah içine bırakma isteğini versin.
Saçlar benimde beyazlar artmaya başladı, birde artık insanlara kaç yıllık evli olduğumu söylerken utanır oldum. Çocuk yok mu dedikten sonra ki o acıyarak bakma hissi çok üzüyor. Ama bu ara etrafımda bebeklerinin hastalıklarıyla imtihan olan da çok kişi oldu. Ve diyorum ki belki de Allah beni daha çok üzüleceğim birşey den koruyordur. Herşeyin hayırlısı, sağlıklısı...Allah evlatsızlıkla da evladımızla da imtihan etmesin inşallah.
Malesef yarari olmadi denediklerimizinBitkisel bir şeyler denediniz mi yararı olmadi değerlerin artmasına
Evet canım inşallah en güzelleri bulacak bizi yada bizim olduğu için en güzel o olacak...Allah sabrımızı artırsın inşallah.İnşallah inşallahh. Amin.
Benim yeğenim geçen gün bana hala sen kaç yıllık evlisin dedi bende söyledim sonra dedi ki annem 2 yıllık evliyken ben olmuşum. Çocuk bile hala senin neden Yok demedi diyemedi. Aklı selim biri olsa derdi. 10 yaşındaki çocuk da artık sorar oldu. ☺
Çocuğum yok diye çok üzülmüyorum elhamdulillah başlarda daha çok üzülüyordum. Şimdi daha güzellerinin beni bulacağını düşünüyorum ve inanıyorum. Sadece sınanıyorum, sınanıyoruz. Mükafatı var elbet.
İnsanların şu doğurganlığı marifet sanmaları. Tek övünülecek tarafları bu mu acaba dedirtiyor bana..
Bana da aynı eltimin kızı sordu yenge senin çocuğun niye yok bende diyorum bilmem olmadı dedim o da diyor ki babaannemle annem o hasta kısır çocuğu olmuyor dediler diyor çocuktan al haberi derler ya. İşte çok ağır geliyor 7 den 70 herkese açıklama yapmak . Allah tez zaman da isteyen herkese nasip eder inşallahİnşallah inşallahh. Amin.
Benim yeğenim geçen gün bana hala sen kaç yıllık evlisin dedi bende söyledim sonra dedi ki annem 2 yıllık evliyken ben olmuşum. Çocuk bile hala senin neden Yok demedi diyemedi. Aklı selim biri olsa derdi. 10 yaşındaki çocuk da artık sorar oldu. ☺
Çocuğum yok diye çok üzülmüyorum elhamdulillah başlarda daha çok üzülüyordum. Şimdi daha güzellerinin beni bulacağını düşünüyorum ve inanıyorum. Sadece sınanıyorum, sınanıyoruz. Mükafatı var elbet.
İnsanların şu doğurganlığı marifet sanmaları. Tek övünülecek tarafları bu mu acaba dedirtiyor bana..
Ben adetim bitti iki gün sonra filmi çekindim yani yumurtlama dönemine girmeden çekilmesi gerekiyor. Yani tahlil falan istenmiyor sadece filme girmeden 15 dakika önce bana ağrı kesici iğne yapmışlardıMerhaba kızlar. Bu ay rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum. Belli bir günü var mı dra gtmem için. Adetin kaçıncı günü çekilmem lazım? Öncesinde test tahlil vb. Bşy isteniyor mu? Çalışıyorum o sebeple sormak istedim.
Senin ki daha kötüymüş. İnananamıyorum birinin hemde çok yakın birinin arkasından bu kelimeleri telaffuz etmek... herkes dedikleriyle bir gün sınanacak sen üzülme. İzle ve gör sadece.Bana da aynı eltimin kızı sordu yenge senin çocuğun niye yok bende diyorum bilmem olmadı dedim o da diyor ki babaannemle annem o hasta kısır çocuğu olmuyor dediler diyor çocuktan al haberi derler ya. İşte çok ağır geliyor 7 den 70 herkese açıklama yapmak . Allah tez zaman da isteyen herkese nasip eder inşallah
Zaten insanı en çok da yakınin dan gelen yapılanlar edilenler sözler acitmiyor mu . Allah ıslah etsin diyorum bende napayimSenin ki daha kötüymüş. İnananamıyorum birinin hemde çok yakın birinin arkasından bu kelimeleri telaffuz etmek... herkes dedikleriyle bir gün sınanacak sen üzülme. İzle ve gör sadece.
Rabbim yardımcımız olsun gerçekten zor.Zaten insanı en çok da yakınin dan gelen yapılanlar edilenler sözler acitmiyor mu . Allah ıslah etsin diyorum bende napayim
Amin inşallahRabbim yardımcımız olsun gerçekten zor.
Uyutmadan mı çektiler filmi peki? Çok mu ağrılı oluyor?Ben adetim bitti iki gün sonra filmi çekindim yani yumurtlama dönemine girmeden çekilmesi gerekiyor. Yani tahlil falan istenmiyor sadece filme girmeden 15 dakika önce bana ağrı kesici iğne yapmışlardı
Evet benim uyutmadan yapıldı çok korkarak girmiştim 2 dakikalık bir sancı hissettim anlık birseydi yani nasıl desem adet sancisinin bir.daha şiddetli olani gibi karina kasiklara bir anda kramp giriyor ama dediğim gibi benim iki dakika sürdü ama tabi benim tüplerim açık olduğu için işlem uzun sürmedi tüpleri tıkalı olanlar da biraz daha uzun sürüyormuşUyutmadan mı çektiler filmi peki? Çok mu ağrılı oluyor?
8/14 arası sanırım. Ben günde 3 kullandım en alt sınır 3 demişti doktorum. Senin de kalınlaşır biraz daha muhakkak. Az kullanmışsınız.Günaydın canlar kontrolden geliyorum rahim duvarı 8 mm imiş estrofemi günde 3 e çıkardı çarşamba tekrar çağırdı transfer için kaç mm olması gerekiyor